- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy na maj z Krakowa
Mamy na maj z Krakowa
- mama_zauika
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #455947 przez mama_zauika
Witam wszystkich,
Dopiero dzisiaj postanowiłam się zalogować na tej stonie. Razem z moim mężem zostaniemy rodzicami w maju przyszłego roku, nie możemy się już doeczekać.
Niestety nie mam żadnych koleżanek w Krakowie, które są w ciąży bądź mają małe dzieci, a fajnie by się było powymieniać doświadczeniami i przeżyciami. Może są tu na forum Panie z Krakowa, które byłyby chętne porozmawiać od czasu do czasu przez Internet czy spotkać się na herbatkę i ciacho!
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło,
Karolina
Dopiero dzisiaj postanowiłam się zalogować na tej stonie. Razem z moim mężem zostaniemy rodzicami w maju przyszłego roku, nie możemy się już doeczekać.
Niestety nie mam żadnych koleżanek w Krakowie, które są w ciąży bądź mają małe dzieci, a fajnie by się było powymieniać doświadczeniami i przeżyciami. Może są tu na forum Panie z Krakowa, które byłyby chętne porozmawiać od czasu do czasu przez Internet czy spotkać się na herbatkę i ciacho!
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło,
Karolina
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 2 miesiąc temu #456202 przez MoNiaaa
witaj
gratuluje dzidziusia
ja niestety z krakowa nei jestem ale zapraszam na watek majowy 2013 zawsze mozna wirtualnie pogadac i przejsc przez te 9 miesiecy
gratuluje dzidziusia
ja niestety z krakowa nei jestem ale zapraszam na watek majowy 2013 zawsze mozna wirtualnie pogadac i przejsc przez te 9 miesiecy
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
12 lata 2 miesiąc temu #461880 przez Anabelle
Hej! Ja pochodzę z Krakowa, mam termin na 30.04.2013
Co prawda po ślubie wyprowadziłam się w okolice Skawiny, ale bądź co bądź to blisko
Co prawda po ślubie wyprowadziłam się w okolice Skawiny, ale bądź co bądź to blisko
Moderatorzy: ilona