- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe czerwcowe mamusie
Witam wszystkie przyszłe czerwcowe mamusie
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #487421 przez Marta1985
My termin mamy wyznaczony na 8 czerwca
Pierwszy trymestr na finiszu ... w czwartek byliśmy na usg genetycznym i Nasze Maleństwo jest zdrowiutkie ... strasznie nam ulżyło.
Nasze początki ciąży były cudowne ... żadnych typowych dolegliwości, może za wyjątkiem zaparć i wczesnego chodzenia spać w 2 miesiącu. A od tygodnia zauważam jakieś ogólne rozweselenie i ogromne pokłady energii ... do wszystkiego
Pierwszy trymestr na finiszu ... w czwartek byliśmy na usg genetycznym i Nasze Maleństwo jest zdrowiutkie ... strasznie nam ulżyło.
Nasze początki ciąży były cudowne ... żadnych typowych dolegliwości, może za wyjątkiem zaparć i wczesnego chodzenia spać w 2 miesiącu. A od tygodnia zauważam jakieś ogólne rozweselenie i ogromne pokłady energii ... do wszystkiego
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewelina 1985
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #579705 przez Ewelina 1985
Witam!!Tez jestem czerwcową mamusią!Mam termin na 9 czerwca!
Wiec jesteśmy na tym samym etapie!!Tez miałam badania genetyczne.To drugie jakieś 3 tyg.temu.Na szczęście wszystko dobrze!Teraz na szczęście większych dolegliwości nie mam.
Tak jak chyba wszystkie częstsze chodzenie do toalety!Ogólne zmęczenie spowodowane chyba juz większą masą ciała!!to już moje drugie dziecko więc może tak nie panikuje!!Czekam na jakieś wpisy co tam u was???
Wiec jesteśmy na tym samym etapie!!Tez miałam badania genetyczne.To drugie jakieś 3 tyg.temu.Na szczęście wszystko dobrze!Teraz na szczęście większych dolegliwości nie mam.
Tak jak chyba wszystkie częstsze chodzenie do toalety!Ogólne zmęczenie spowodowane chyba juz większą masą ciała!!to już moje drugie dziecko więc może tak nie panikuje!!Czekam na jakieś wpisy co tam u was???
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580257 przez Marta1985
www.zapytajpolozna.pl/121-iv-vi/442867-m...rwcowe/Page-105.html
Ewelinko zapraszamy na to forum
Ewelinko zapraszamy na to forum
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580260 przez Marta1985
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Marta1985.
Moderatorzy: ilona