- Otrzymane podziękowania: 0
Urwij nagrody
- Scholastyka21
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- mój skarbek
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #29840 przez Scholastyka21
urwijnagrody.pl/?referrer=3866
zapraszam, odpowiadamy na pytania, rozwiązujemy rebusy i zbieramy urwipunkty, a potem wymieniamy na nagrody
powodzenia
zapraszam, odpowiadamy na pytania, rozwiązujemy rebusy i zbieramy urwipunkty, a potem wymieniamy na nagrody
powodzenia
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 3 miesiąc temu #29853 przez Mirella
zajrzałam do regulaminu, szczególnie polecam fragment o urywaniu nagród.... jakieś mi się to wydaje nie do końca w porządku
no ale pewnie reklam na portalu co niemiara a wiadomo im więcej odwiedzających tym większa kasa za reklamę
aaaa i jeszcze jedno, Scholastyka, zajrzyj do FAQ, dowiesz się co muszą zrobić nowe osoby żebyś dostała za nie punkty
Przepraszam, ale dla mnie ten portal jest wart tyle samo co te puzzle co to się je niby układa i dostaje za to kasę. Może komuś się uda, ale większość będzie nabita w butelkę
no ale pewnie reklam na portalu co niemiara a wiadomo im więcej odwiedzających tym większa kasa za reklamę
aaaa i jeszcze jedno, Scholastyka, zajrzyj do FAQ, dowiesz się co muszą zrobić nowe osoby żebyś dostała za nie punkty
Przepraszam, ale dla mnie ten portal jest wart tyle samo co te puzzle co to się je niby układa i dostaje za to kasę. Może komuś się uda, ale większość będzie nabita w butelkę
Temat został zablokowany.