BezpiecznaCiaza112023

Darmowa próbka kawy

14 lata 9 miesiąc temu #7775 przez szalonakisia_1
Chcesz próbkę kawy za darmo?
Zostaw mi twojego maila to ci wyślę zaproszenie. Wszystkiego dowiesz się, pozdrawiam!! :) :)
Temat został zablokowany.
14 lata 9 miesiąc temu #7778 przez Mirella
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Kawy nigdy dosyć :)
14 lata 9 miesiąc temu #7783 przez justyna_r81
i ja poproszę:)
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

dzięki!
14 lata 9 miesiąc temu #7802 przez andziaa35
ja tez poprosze

"Wychowanie. Jeżeli dałeś komuś życie, daj mu również instrukcję użytkowania." Valeriu Butulescu
14 lata 9 miesiąc temu #7804 przez anetkafed
Dziewczyny, taką próbkę można dostać na stronie dlawtajemniczonych.pl. Stawiajmy sprawę jasno, ten kto będzie miał najwięcej maili, tzn. zgłosi tam najwięcej osób dostanie dodatkową nagrodę. Wiec po co to ukrywać.
14 lata 9 miesiąc temu #7815 przez szalonakisia_1
a czy ja to ukrywam? jak wejdzie każda osoba na stronę to tam to samo pisze, nie musi się rejestrować. A co boisz się , żebym nie wygrała??
14 lata 9 miesiąc temu #7826 przez sylwus136
ja poproszę
14 lata 9 miesiąc temu #7851 przez Mirella
ale żeby kawę dostać zarejestrować się trzeba, a w formularzu jest to tak głupio sformułowane jakby chcieli hasło do mojego maila.... nie próbowałam eksperymentować, zrezygnowałam
14 lata 9 miesiąc temu #7852 przez kasiora
dla mnie od poczatku to jakies dziwne bylo :angry:

dla innych jestes tylko dzieckiem a dla mnie jestes calym swiatem!

14 lata 9 miesiąc temu #8008 przez andziaa35
Mirella napisał:

ale żeby kawę dostać zarejestrować się trzeba, a w formularzu jest to tak głupio sformułowane jakby chcieli hasło do mojego maila.... nie próbowałam eksperymentować, zrezygnowałam

tam nie wpisujesz hasla do swojego maila, ja wczoraj sie zarejestrowalam :) zobaczymy czy przysla ta probke...

"Wychowanie. Jeżeli dałeś komuś życie, daj mu również instrukcję użytkowania." Valeriu Butulescu
14 lata 9 miesiąc temu #8009 przez Mirella
Jak przyślą to daj znać, może spróbuję jeszcze raz :)
14 lata 9 miesiąc temu #8010 przez andziaa35
nie ma sprawy :)

14 lata 9 miesiąc temu #8181 przez anetkafed
My z mężem dostaliśmy je jeszcze przed świętami. Przyszły po jakiś 2 tygodniach.
14 lata 9 miesiąc temu #8265 przez Mirella
Dobra była? :)
14 lata 9 miesiąc temu #8325 przez anetkafed
Bardzo dobra, ma intensywny smak i aromat. Teraz już mamy duże opakowanie... ze sklepu :0
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia