BezpiecznaCiaza112023

KONKURS AMY :-))

13 lata 10 miesiąc temu #126406 przez dorotasonne
Amyfor dla dziewczynki, chłopca
Kangaroo, Exclusive, Premium, Plus
Giraffe Exclusive, Plus

bardzo trudno zdecydować, która kolekcja najładniejsza, podobają mi się wszystkie, cenię je za

K olorystykę
A trakcyjność
N ajwyższy
G atunek
A ntybakteryjne
R ożki
O cieplające
O chraniacze

G ładkość
I
R adosne
R elaksujące
A plikacje
F ormułują
F ajny
E fekt

Amy :)
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #126416 przez asdfgm
Giraffe Plus
AmyFor dla chłopca
Kangaroo Plus

Nie znałam tej stronki wcześniej i muszę się przyznać, że pierwszy urzekł mnie tekst na głównej stronie;) O tym że moje dziecko wększość czasu spędza nie gdzie indziej, a właśnie w łóżeczku :laugh: Doskonale ujęte. Po obejrzeniu całej kolekcji za najładniejszą wybrałam Kangaroo Exclusive Jumpy Green :) Głównym powodem takiego wyboru był kolor...prześliczny zielony, a po za tym kangurki są w idealnie dobranych barwach, aby mój synek mógł na nie "polować":D Oczami wyobraźni już widzę jak się budzi, leży chwil kilka, zaczyna się rozglądać, przekręca na brzuszek i "łapie" niczego nieświadome kangurki:)
Pozdrawiam serdecznie:)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #126438 przez mufa
Oto 3 przykładowe kolekcje:
1. Kangaroo Premium
2. Kangaroo Plus
3. Kangaroo Exclusive

Natomiast najbardziej podoba nam się kolekcja Giraffe Plus jej kolory przemawiają do nas, są delikatne i stonowane. Dla nas ważne jest, że pasują do pokoiku Małej i że są zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki, bo trzeba będzie pomyśleć o rodzeństwie dla naszej księżniczki. Cała kolekcja wygląda tak dostojnie, że każdy maluszek będzie się w niej czuło jak największy szczęśliwiec - Księżniczka lub Królewicz, gdybym miała kupić jedną z oferowanych kolekcji na pewno wybrałabym właśnie Giraffe Plus.
Dobrze, że są takie konkursy, bo można zapoznać się z ofertą wielu sklepów, a dzięki sklepom internetowym łatwo i bez problemu można zrobić super prezent naszym dzieciom.
Gratuluję pomysłu
13 lata 10 miesiąc temu #126822 przez Agnieszka
1. AmyFor dla dziewczynki
2. Kangaroo Plus
3. Giraffe Plus

Najbardziej spodobała mi się pościel Wróżka, a dlaczego? Bo z pewności, spodobałaby się każdej małej damie. Ma uroczy rysuneczek dobrej wróżki, która będzie czuwała nad spokojnym snem każdej małej dziewczynki. Pościelowa Wróżka będzie co noc czarowała dla niej piękne i kolorowe sny. W takiej pościeli każda dziewczynka poczuje się jak prawdziwa królewna z bajki.

Alicja ma już 16 ząbków :))
13 lata 10 miesiąc temu #126825 przez Rauzan
1. Beige Smiling
2. Spokojne Sny Plus
3. White Softness
4. Beige Delicacy

Najbardziej spodobała mi się linia "Beige Delicacy" Rodzinka Dinusiów. Pościel wygląda tak mięciutko, że aż sama mam ochotę się w niej położyć. Pięknie wyszyte aplikacje napewno zaciekawią niejednego bobaska. Mojej 10 miesięcznej córci tak przypadła do gustu ta pościelka, że gdy tylko zaczęłam przeglądać obrazki z pościelą, śmiejąc się pokazywała paluszkiem na monitor i wołała "mama". To chyba coś znaczy. Opina małego eksperta :silly:
13 lata 10 miesiąc temu #127019 przez skarbek214
kolekcje:
1.Amy for dla dziewczynki
2.Kangaroo plus
3.Kangaroo premium
4.Giraffe exclusive

Cała kolekcja jest prześliczna i chyba zauroczy każdego.Piękne stonowane kolory robią pozytywne wrażenie.Marzeniem nie tylko dziecka ale i każdej mamusi jest mieć taką pościel.Najbardziej podoba mi się kolekcja Amy for dla dziewczynki(wróżka),ponieważ mam 2 urocze córeczki które lubią kolor różowy.Każda mała dziewczynka choć raz chciałaby być wróżką,a ta pościel to spełnia choćby w snach.Ciesze się bardzo ,że można jeszcze w Polsce kupić dobrą aa zarazem zdrową pościel dziecięcą.
"KUPUJĄC POŚCIEL AMY
O ZDROWIE MALUSZKÓW DBAMY"
13 lata 10 miesiąc temu #127263 przez eldcia
kolekcje
Amy for dla chłopca
Kangaroo Premium
Girraffe Exclusive
Kangaroo Exclusive

Najbardziej urzekła mnie pościel z kolekcji Amy for dla chłopca Odkrywca. Jest sliczna ma piękne wzorki i sympatyczne kolorki. Byłaby doskonała dla mojego małego syneczka, Ktory właśnie odkrywa świat i uczy się go a na takiej pościeli świat dla niego byłby bajkowy, kolorowy, wesoły i milutki. Pościel doskonale oddaje to na jakim etapie jest mój synek. Zapewne kazda mamusia byłaby zadowolona kładąc swojego bobasa na pościeli, ktora skupi jego uwagę, ożywi i sparwi że będzie chciał świat odkrywac na niej....
13 lata 10 miesiąc temu #128236 przez aniaw
1) Giraffe plus
2) Kangaroo Exclusive
3) AmyFor dla dziewczynki

Najbardziej podoba mi się kolekcja AmyFor dla dziewczynki szczególnie aplikacja Dzióbek, gdyż łączy w sobie klasyczny krój, delikatne zdobienia i niesamowitą symbolikę nadruku. Urocza falbanka, stonowane kolory i te cudowne kokardki na pewno sprawiłyby, że Moja Kruszynka poczułaby się w swoim łóżeczku jak prawdziwa księżniczka :) Dodatkowo świadomość, że mogę podarować mojemu Maleństwu pościel w 100% naturalną i bezpieczną to wyraz mojej ogromnej miłości o czym przypominają subtelne motywy serduszek widoczne na tej pościeli.
13 lata 10 miesiąc temu #128346 przez miskiewicz88
1)AmyFor dla dziewczynki
2)AmyFor dla chłopca
3)Kangaroo Plus
4)Giraffe Plus

Najbardziej podoba mi się kolekcja AmyFor dla dziewczynki - DZIÓBEK, m.in. ze względu, iż jest ona w kolorze subtelnej bieli z niebieskimi dodatkami. Takie połączenie kolorów jest wyjątkowe, więc maleństwo śpiąc w swoim "dzióbkowym" królestwie na pewno czułoby się jak mały Aniołek. Biorąc pod uwagę także wszystkie zalety tych pościeli, ja jako mama mogę być pewna, że zapewniam swojej córeczce zdrowy i spokojny sen.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17013
13 lata 10 miesiąc temu #128455 przez amesia
1. Kangaroo Plus
2. AMYfor dla chłopca i
3. AMYfor dla dziewczynki
4. Giraffe Plus
5. Kangaroo Exclusive
6. Giraffe Exclusive
7. Kanggaroo Premium

Ja dla swojej córeczki wybrałabym na pewno pościel Giraffe Exclusive :lol: ponieważ chciałabym mojej Agatce jak każda mamunia zapewnić zdrowy i spokojny sen dlatego też zwracam uwagę na jakość pościeli i jej ciekawy wygląd.Myślę,że łagodny i ciekawe paseczki w stonowanych kolorkach dają nutkę eleganckiego tradycjonalizmu i łatwo dopacowują się do każdego wnętrza,a zabawna aplikacja mamy żyrafi z maleńkim żyrafiątkiem dodaje cudownego uroku i wyraża troskę i miłość do maluszków.Myślę,że można śmiało powiedzieć,że ten wzór pościeli pobudza rozwój-wzrokowy dziecka poprzez ciekawe asplikacje i interesujący wzór.
13 lata 10 miesiąc temu #128469 przez Agula1
Kolekcje to:
1. Kangaroo Plus
2. Kangaroo Exclusive
3. Giraffe Plus
4. Giraffe Exclusive

Najbardziej ciekawą kolekcją jest Amy for dla dziewczynki, która od razu wpada w oko. Wzór na tej pościeli powoduje przeniesienie się w sferę marzeń i cudownych chwil z maluszkiem, zwłaszcza pościel z wróżką. Stonowane kolory powodują ukojenie i spokojny sen naszego dziecka. Natomiast delikatność pościeli Amy daje pewność, że są wykonane z dobrego i porządnego materiału.
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #128737 przez olka
AmyFor dla chłopca
AmyFor dla dziewczynki
Kangaroo plus
Giraffe exclusive

Kolekcja AmyFor dla chłopca zainspirowała mnie swymi motywami podróżnika, odkrywcy i marynarza. Mój synek budząc się każdego dnia, podróżuje w nieznane mu dotąd krainy nowych umiejętności. A ja mojemu małemu odkrywcy służę jako drogowskaz w zdobywaniu tych doświadczeń.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548
13 lata 10 miesiąc temu #128939 przez mikaa93
Kolekcje to:
1. Kangaroo Plus
2. Kangaroo Exclusive
3. Giraffe Plus
4. Giraffe Exclusive
5. Amy dla chłopca i dziewczynki
Mnie najbardziej podoba się kolekcja Giraffe Exclusive. Śliczny motyw mamy żyrafki i żyrafiątka, żywe i świetnie dopasowane kolory oraz super jakość produktów. No i oczywiście dużo elementów do wyboru.
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #129372 przez szubitsu
Kolekcje:
1. AmyFor dla chłopca
2. Kangaroo Plus
3. Giraffe Plus
4. Giraffe Exclusive
5. Kangaroo Exclusive

Zdrowa i piękna pościel Amy,
jest dla każdego brzdąca i jego mamy,
urzeka kolorem i oryginalnym wzorem,
każdy maluch kładzie i budzi się w niej z humorem.
Z pościeli Podróżnik, Marynarz, Odkrywca,
wyrośnie na pewno mały zdobywca.
Warto postawić na pościel Amy,
bo jest najlepsza dla smyka i mamy.

Jeszcze Cię nie znam, a już Cie kocham ;*
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #129496 przez Manga
Kolekcje:
1. AMYfor dla chłopca i dla dziewczynki
2. Kangaroo Plus
3. Kangaroo Exclusive
4. Giraffe Plus
5. Giraffe Exclusive

Pościel z kolekcji Amy for dla chłopca „Odkrywca” spełnia wymagania najbardziej wymagającego dzidziusia – małego podróżnika odkrywającego nieznany sobie dotąd świat.
Delikatnie go otula (jak ramiona mamy, kompana życiowej wędrówki), przyjemnie ogrzewa (jak słonko w dalekich krajach) i uspokaja (jak szum morza).
Każdy mały chłopczyk co noc szybuje samolotem wysoko pod chmury, by znaleźć się w krainie snu.
Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia