- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Konkurs 4bobas :-)
Konkurs 4bobas :-)
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
Mniej Więcej
- Agnieszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Guasia
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #220755 przez Guasia
Tego misia dostałam od swojego wtedy przyszłego meza w dniu ślubu na tzw wykupiny .
Na pieniadze kreciłam nosem ale jak zobaczyłam tego słodziaka to od razu swiadkowie powiedzieli "TAK" .A dlaczego synek go tak lubi? Chyba głownie dlatego ze jest to niezły kompan w uprawianiu zapasów . Ciekawe czy córcia ktora wkrotce sie urodzi tez bedzie go tak lubiała
Na pieniadze kreciłam nosem ale jak zobaczyłam tego słodziaka to od razu swiadkowie powiedzieli "TAK" .A dlaczego synek go tak lubi? Chyba głownie dlatego ze jest to niezły kompan w uprawianiu zapasów . Ciekawe czy córcia ktora wkrotce sie urodzi tez bedzie go tak lubiała
Temat został zablokowany.
- Kachorrita
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #221309 przez Kachorrita
Tego misia wygrałam dla synka w konkursie BEBIKO. Jak tylko paczka dotarła wyjęłam go i dałam Wiktorkowi. Nie potrafie opisac jego radości na widok misiaka;) Od tej pory spi z nim w łóżeczku, zabieramy misia na spacerki i w podróż samochodem. To dziwne ale tylko z misiem zasypia. Jak zapomnimy o misiu mały niespokojnie zasypia i płacze i wówczas szybko przypominamy sobie o misiu. No i dziecko spokojnie ze smoczkiem i z misiem spi;) Az niewiarygodne żeby dziecko tak pokochało małego misia;)
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #221450 przez mariosponge
Misio Pysio jest jedną z ulubionych maskotek Andrzejka, gdyż towarzyszy mu od pierwszych chwil życia. To właśnie do niego przytulał się synek leżąc w swoim łóżeczku, misia nosek był gryziony przed wyjściem ząbków, a teraz na nim Andrzej się uczy pokazywać oko. Żadne śniadanie nie przejdzie maluszkowi przez gardło, póki nie zostanie nakarmiony Miś. To świadczy o tym, że przyjaźń między nimi kwitnie
- migotka82
- Wylogowany
- gaworzenie
- " dziecko to szczeie "
Mniej Więcej
- migotka82
- Wylogowany
- gaworzenie
- " dziecko to szczeie "
Mniej Więcej
- iwsonik
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- daisylove
- Wylogowany
- gaworzenie
- Uśmiech
Mniej Więcej
- borkowska
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- izabelalab83
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #221642 przez izabelalab83
a oto ulubiony miś-konik morski Bartusia a dlaczego ulubiony baa pytanie ....jest prezentem który Bobi dostał,jest mega miły i ma ładna buzie,gra piękne kołysanki na dobrana dzięki którym wtulony w niego Barti czuje sie jak na łódce;) i leciutko świeci mu brzuszek dlatego dzidzia nie boi sie ciemności....i najważniejsze o czym nie można zapomnieć......pan miś konik morski jest mega wytrzymały.......mimo tego że ląduje na ziemi po kilkanascie razy dziennie i tak pozostaje sobą...........cały i zdrowy;)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez izabelalab83.
- migotka82
- Wylogowany
- gaworzenie
- " dziecko to szczeie "
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #221658 przez [email protected]
Ulubionym Przyjacielem - Przytulanką Mojej Mariczki jest Pepe, który śpi z Nią. Dzięki niemu Marika usypia z uśmiechem na twarzy (jak widać na załączonym obrazku - oczka i buźka się cieszą). Wie, że jak go dostaje to pora spać Gorąco polecam przyszłym Mamusią tego typu Przytulankę, ponieważ Dziecko w nocy ją łatwo znajdzie i przytuli:) Ps. Moja Córeczka lubi tarmosić Króliczka za uszka:D Pozdrawiam:DDD
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez [email protected]. Powód: niewłaściwe wymiary zdjęcia
- Madziara31985
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej