- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Konkurs 4bobas :-)
Konkurs 4bobas :-)
- nikita
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś wiem życie cudem jest
Mniej Więcej
- Agnieszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Guasia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #220755 przez Guasia
Tego misia dostałam od swojego wtedy przyszłego meza w dniu ślubu na tzw wykupiny
.
Na pieniadze kreciłam nosem ale jak zobaczyłam tego słodziaka to od razu swiadkowie powiedzieli "TAK"
.A dlaczego synek go tak lubi? Chyba głownie dlatego ze jest to niezły kompan w uprawianiu zapasów
. Ciekawe czy córcia ktora wkrotce sie urodzi tez bedzie go tak lubiała

Na pieniadze kreciłam nosem ale jak zobaczyłam tego słodziaka to od razu swiadkowie powiedzieli "TAK"

Temat został zablokowany.
- Kachorrita
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #221309 przez Kachorrita
Tego misia wygrałam dla synka w konkursie BEBIKO. Jak tylko paczka dotarła wyjęłam go i dałam Wiktorkowi. Nie potrafie opisac jego radości na widok misiaka;) Od tej pory spi z nim w łóżeczku, zabieramy misia na spacerki i w podróż samochodem. To dziwne ale tylko z misiem zasypia. Jak zapomnimy o misiu mały niespokojnie zasypia i płacze i wówczas szybko przypominamy sobie o misiu. No i dziecko spokojnie ze smoczkiem i z misiem spi;) Az niewiarygodne żeby dziecko tak pokochało małego misia;)
- mariosponge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #221450 przez mariosponge
Misio Pysio jest jedną z ulubionych maskotek Andrzejka, gdyż towarzyszy mu od pierwszych chwil życia. To właśnie do niego przytulał się synek leżąc w swoim łóżeczku, misia nosek był gryziony przed wyjściem ząbków, a teraz na nim Andrzej się uczy pokazywać oko. Żadne śniadanie nie przejdzie maluszkowi przez gardło, póki nie zostanie nakarmiony Miś. To świadczy o tym, że przyjaźń między nimi kwitnie

- migotka82
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- " dziecko to szczeie "
Mniej Więcej
- migotka82
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- " dziecko to szczeie "
Mniej Więcej
- iwsonik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Hania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- daisylove
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Uśmiech
Mniej Więcej
- borkowska
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- izabelalab83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #221642 przez izabelalab83
a oto ulubiony miś-konik morski Bartusia a dlaczego ulubiony baa pytanie ....jest prezentem który Bobi dostał,jest mega miły i ma ładna buzie,gra piękne kołysanki na dobrana dzięki którym wtulony w niego Barti czuje sie jak na łódce;) i leciutko świeci mu brzuszek dlatego dzidzia nie boi sie ciemności....i najważniejsze o czym nie można zapomnieć......pan miś konik morski jest mega wytrzymały.......mimo tego że ląduje na ziemi po kilkanascie razy dziennie i tak pozostaje sobą...........cały i zdrowy;)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez izabelalab83.
- migotka82
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- " dziecko to szczeie "
Mniej Więcej
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #221658 przez [email protected]
Ulubionym Przyjacielem - Przytulanką Mojej Mariczki jest Pepe, który śpi z Nią. Dzięki niemu Marika usypia z uśmiechem na twarzy (jak widać na załączonym obrazku - oczka i buźka się cieszą). Wie, że jak go dostaje to pora spać
Gorąco polecam przyszłym Mamusią tego typu Przytulankę, ponieważ Dziecko w nocy ją łatwo znajdzie i przytuli:) Ps. Moja Córeczka lubi tarmosić Króliczka za uszka:D Pozdrawiam:DDD

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez [email protected]. Powód: niewłaściwe wymiary zdjęcia
- Madziara31985
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej