- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- KONKURS
KONKURS
- jedynaczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- mamuśka Mikołaja ^^
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #1891 przez jedynaczka
ja to chyba przeczekam ten konkurs...
i w tedy bede pytać was bo mam jeszcze kilka dla mnie ważnych pytań
kiedy w końcu bedzie rozwiązanie ??
i w tedy bede pytać was bo mam jeszcze kilka dla mnie ważnych pytań
kiedy w końcu bedzie rozwiązanie ??
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 10 miesiąc temu #1897 przez Mirella
O to to:) Konkurs trwa do niedzieli, więc jest szansa że od poniedziałku znowu będzie normalnie:) Bo na razie pojawia się pełno postów które totalnie nic nie wnoszą, odpowiedzi są krótkie, byle licznik się nabił.
Jedynaczka, chcesz to pytaj już teraz, myślę ze dużo dziewczyn zrezygnowało z tego wyścigu szczurów i zawsze się znajdzie ktoś kto odpowie coś więcej, niż tylko "u mnie tak samo" Polecam siebie może nie jestem ekspertką, ale będę się starała podzielić swoim doświadczeniem, wrócę wieczorem i będę dalej próbowała ogarnąć to wszystko i przynajmniej być na bieżąco, teraz idę się zdrzemnąć bo moja Skarbka usnęła
Jedynaczka, chcesz to pytaj już teraz, myślę ze dużo dziewczyn zrezygnowało z tego wyścigu szczurów i zawsze się znajdzie ktoś kto odpowie coś więcej, niż tylko "u mnie tak samo" Polecam siebie może nie jestem ekspertką, ale będę się starała podzielić swoim doświadczeniem, wrócę wieczorem i będę dalej próbowała ogarnąć to wszystko i przynajmniej być na bieżąco, teraz idę się zdrzemnąć bo moja Skarbka usnęła
- tysia178
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jedynaczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- mamuśka Mikołaja ^^
Mniej Więcej
- marzka46
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Scholastyka21
- Wylogowany
- gadatliwa
- mój skarbek
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #1917 przez Scholastyka21
ja biorę udział w konkursie, ale staram sie zawsze odpowiadac wyczerpująco i nawet nie pomyślałam żeby tylko licznik nabijać
jeśli ktoś ma do mnie uwagi to w każdej chwili mogę przestać pisać aż do poniedziałku
jeśli ktoś ma do mnie uwagi to w każdej chwili mogę przestać pisać aż do poniedziałku
- jedynaczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- mamuśka Mikołaja ^^
Mniej Więcej
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #1942 przez kasiora
Mirella napisał:
mam nadzieje ze ty sie nie wycofalas z konkursu. trzymam za ciebie kciuki jako za "weteranke"
mirella lepiej bym tego nie opisala "u mnie tak samo"O to to:) Konkurs trwa do niedzieli, więc jest szansa że od poniedziałku znowu będzie normalnie:) Bo na razie pojawia się pełno postów które totalnie nic nie wnoszą, odpowiedzi są krótkie, byle licznik się nabił.
mam nadzieje ze ty sie nie wycofalas z konkursu. trzymam za ciebie kciuki jako za "weteranke"
Ostatnio zmieniany: 14 lata 10 miesiąc temu przez kasiora.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 10 miesiąc temu #1948 przez Mirella
Kasiora, dzięki, ale nie będę walczyła, bo musiałabym naprodukować postów właśnie w stylu " u mnie tak samo" albo "ja na szczęście nie mam tego problemu" a chciałabym jednak zachować jakiś poziom. Sama idea konkursu jest fajna, dużo nowych dziewczyn się pojawiło, tylko kryteria chyba nie najlepiej wybrane...
Widzę że i Ty opuściłaś czołówkę, ale chyba bycie moderatorem nie wyklucza udziału w konkursie?
Ratuj honor weteranek
Widzę że i Ty opuściłaś czołówkę, ale chyba bycie moderatorem nie wyklucza udziału w konkursie?
Ratuj honor weteranek
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #1955 przez kasiora
jako moderator nie chce brac udzialu w konkursie i nie biore... gdybym wygrala dziwnie moglo by to byc odebrane przez forumowiczki
bardzo mnie to cieszy ze dzieki temu konkursowi jest nas tyle i mozemy powymieniac sie doswiadczeniami i mi to wystarczy
bardzo mnie to cieszy ze dzieki temu konkursowi jest nas tyle i mozemy powymieniac sie doswiadczeniami i mi to wystarczy
- Scholastyka21
- Wylogowany
- gadatliwa
- mój skarbek
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #1959 przez Scholastyka21
ja się bardzo cieszę, ze ten konkurs się pojawił, bo dzięki temu trafiłam tu na forum i spotkałam naprawdę fajne kobitki z którymi można normalnie pogadać,
a co do czatu to jestem za
a co do czatu to jestem za
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- tysia178
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #2009 przez tysia178
co do nabijania postów odebrałam Wasze wiadpmości dość osobiście, bo ja tak jak i Agnieszka jesteśmy tu dwa albo trzy dni i jesteśmy pierwsze...
Owszem chcę wygrać, nie zaprzeczam.. Gdyby nie to,że mam internet za darmo to bym tutaj nie weszła bo nie stać mnie na jego opłacanie. Niby niewielka suma,ale jednak. Dlatego tak walczę! Tego dzienniczka też bym sobie nie kupiła bo mam inne wydatki. A nie uważam żebym nabijała bezsensowne wiadomości bo wnoszę jakieś informacje.. Nie zawsze są one tak wyczerpujące , ale Wasze też nie zawsze są na 15linijek... I nie pisze postów w stylu : " też tak mam" Mam zamiar zostać na forum również bez konkursu bo spodobało mi się,ale nie chcę być traktowana jako nabijaczka postów!
Zrozumcie.
Owszem chcę wygrać, nie zaprzeczam.. Gdyby nie to,że mam internet za darmo to bym tutaj nie weszła bo nie stać mnie na jego opłacanie. Niby niewielka suma,ale jednak. Dlatego tak walczę! Tego dzienniczka też bym sobie nie kupiła bo mam inne wydatki. A nie uważam żebym nabijała bezsensowne wiadomości bo wnoszę jakieś informacje.. Nie zawsze są one tak wyczerpujące , ale Wasze też nie zawsze są na 15linijek... I nie pisze postów w stylu : " też tak mam" Mam zamiar zostać na forum również bez konkursu bo spodobało mi się,ale nie chcę być traktowana jako nabijaczka postów!
Zrozumcie.
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #2021 przez kasiora
tysia178 napisał:
a jesli jest tak jak piszesz to bardzo mnie to cieszy
ja nie jestem w stanie czytac wszystkich twoich postow bo jest ich wiele...c A nie uważam żebym nabijała bezsensowne wiadomości bo wnoszę jakieś informacje.. .
a jesli jest tak jak piszesz to bardzo mnie to cieszy
- Piotr
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
14 lata 10 miesiąc temu #2024 przez Piotr
Hej, cieszymy się z każdego nowego posta, bo forum rozwija się błyskawicznie, liczymy - nawet bardzo na to że tu zostaniecie i znajdziecie na stronach forum wiele ciekawych dyskusji i osób z którymi będzie można pogadać. A co do konkursu bez obaw będą kolejne już w poniedziałek mamy dla Was wszystkich miłą niespodziankę! Pozdrawiam
Piotr Piekarzewski
Piotr Piekarzewski