- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- KONKURS
KONKURS
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #2029 przez Mirella
Tysia, my nie usiłujemy wprowadzać podziału na weteranki i nowe. Naprawdę fajnie że przyszło dużo nowych dziewczyn, nie traktowałyśmy tego forum jak prywatnej własności, im nas więcej tym lepiej.
A co do nabijania...
Masz dużo postów więc pewnie wszystkie tematy odwiedzasz, albo znakomitą większość. Nie muszę pokazywać palcem bo sama widzisz kto nabija i jak to wygląda. Pisanie "też tak mam" czy czegoś równie lakonicznego to nie jedyna metoda.
A co do Ciebie, to będę trzymała kciuki Naprawdę szczerze się ucieszę jak wygrasz, do roboty!!!
I nosek do góry Tu jest naprawdę fajnie
A co do nabijania...
Masz dużo postów więc pewnie wszystkie tematy odwiedzasz, albo znakomitą większość. Nie muszę pokazywać palcem bo sama widzisz kto nabija i jak to wygląda. Pisanie "też tak mam" czy czegoś równie lakonicznego to nie jedyna metoda.
A co do Ciebie, to będę trzymała kciuki Naprawdę szczerze się ucieszę jak wygrasz, do roboty!!!
I nosek do góry Tu jest naprawdę fajnie
Temat został zablokowany.
- Agnieszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- tysia178
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #2071 przez tysia178
Mirella dziękuję bardzo aż mi lepiej bo po poście jednej koleżanki poczułam się tak jakby chciała żebym przestała pisać na prawdę mi zależy na wygranej i nie mam zamiaru przestać pisać ze względu na to że komuś się to nie podoba baa! będę pisać jeszcze więcej ;P
Mirella podbudowałaś moją siłę walki ;p
- jedynaczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- mamuśka Mikołaja ^^
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #2091 przez jedynaczka
tysia178 napisał:
Tysia 3mamy razem z moim małym eM za Ciebie kciuki bo wiem że chcesz wygrać
Mirella dziękuję bardzo aż mi lepiej bo po poście jednej koleżanki poczułam się tak jakby chciała żebym przestała pisać na prawdę mi zależy na wygranej i nie mam zamiaru przestać pisać ze względu na to że komuś się to nie podoba baa! będę pisać jeszcze więcej ;P
Tysia 3mamy razem z moim małym eM za Ciebie kciuki bo wiem że chcesz wygrać
- andziaa35
- Wylogowany
- budujemy zdania
- www.pajacyk.pl glodne dzieci nie mysla o nauce!
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #2097 przez andziaa35
dzieki konkursowi forum sie rozwija co za tym idzie wiecej informacji, dla innym przydatne dla innym nie- sprawa indywidualna...
Fakt dzieki konkursowi tu trafilam- jakos tak mobilizuje czlowieka chec wygranej. Ale wygrac nie chce bo nie jestem systematyczna i wiem ze nawet jakbym jakims cudem wygrala to mi sie nie przyda a szkoda zeby lezal i tylko kurz na nim siadal hehe
Zycze zeby wygrala osoba ktorej sie naprawde przyda
Fakt dzieki konkursowi tu trafilam- jakos tak mobilizuje czlowieka chec wygranej. Ale wygrac nie chce bo nie jestem systematyczna i wiem ze nawet jakbym jakims cudem wygrala to mi sie nie przyda a szkoda zeby lezal i tylko kurz na nim siadal hehe
Zycze zeby wygrala osoba ktorej sie naprawde przyda
- Agnieszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- andziaa35
- Wylogowany
- budujemy zdania
- www.pajacyk.pl glodne dzieci nie mysla o nauce!
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #2119 przez andziaa35
Agnieszka mi sie tez bardzo podoba i mysle ze to bardzo dobry pomysl aby zapisywac wszystko o dzidziusiu tylko ja juz sprawdzilam na sobie probowalam pisac w zwyklym zeszycie ale po 3 tyg przestalam zapewne z lenistwa hihi
jezeli ktos chce podzielic sie swoimi radami, szczesciami i porazkami to niech pisze... nikt nam tego nie zabroni. a jezeli ktos pisze ze inni nabijaja to byc moze same tak robia lub chca- bo ja jestem zdania ze kazdy mierzy swojas miara
jezeli ktos chce podzielic sie swoimi radami, szczesciami i porazkami to niech pisze... nikt nam tego nie zabroni. a jezeli ktos pisze ze inni nabijaja to byc moze same tak robia lub chca- bo ja jestem zdania ze kazdy mierzy swojas miara
Ostatnio zmieniany: 14 lata 10 miesiąc temu przez andziaa35. Powód: dodanie tekstu
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- tysia178
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Scholastyka21
- Wylogowany
- gadatliwa
- mój skarbek
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #2266 przez Scholastyka21
no nagroda fajna i myślę że warto o nią powalczyć a przy okazji wymienić się doświadczeniami, ale oczywiście nie jestem za tym, żeby pisać "też tak mam"
- Scholastyka21
- Wylogowany
- gadatliwa
- mój skarbek
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #2385 przez Scholastyka21
a mam jeszcze pytanie do administratora Pana Piotra : czy będą kolejne konkursy?? bo wtedy to już w ogóle nas przybędzie heh a postów ohoho
- Piotr
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
- Scholastyka21
- Wylogowany
- gadatliwa
- mój skarbek
Mniej Więcej
- tysia178