- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak wiec super dzis dzien;D
Wczoraj dostalam zaproszenie do d ,i jego rodzicow zeby przyjechac na tydzien z malym bo mama d ma wolne to mi pomoze przy malym;o ale jakos nie mam ochoty.. Bo bede malego ciagac wszedzie nawet nie pytajac mnie o zdanie.. ;/ ale nie nie nie! Nie pozwole!
Milego wieczoru kruszynki ;D bo ja przytylam ;o loooooool! Musze sie za siebie wziasc bo wygladam strasznie!
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
tesciowa przyjechała z facetem i mały wyłllllllllll jak ich zobaczyl ahhahaha
elwi kochana ciesze sie z toba!! olek mega przybrałlllllllllll kule masz chyba najlepsze mleko na swiecie!!!! widze ze jest coraz lepiej i amen!!! jestes gotowa na wyjazd do chopa i jego elity? nie daj sie mała!!! a jak kupka? ograniczyłas kawke i jak? dalej zielona?
kala:d hah
a ja chcce juz do domuuuuuuuuuu
tesciowa dzisiaj i wczoraj mi tam sprzata:P ehhh ja nie chciałam ale co mam jej powiedziec nie właz???
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tobie wspolczuje tej tesciowej ale juz w poniedzialek idziesz na swoje!;D wpadne na parapetowe!;D haha dzieciaki sie pobawia razem a my chlusniem jakiegos drina hahaha ;p
Kupka hm.kawa ograniczona do max 2.a kupki roznie,sluz sie zdarza conajmniej raz dziennie i zielona tez jest czasem...wiec nie wiem od czego ale ja juz jem wszystko praktycznie..
Oh to Bruncio tyle godzin wytrzymuje bez cyca? Woooow;o szacun!;p
U nas maly wlasnie sie obudzil;p po calym dniu spania teraz bedzie mu ciezko zasnac;p
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
zapraszam elwi:D zapalimy papieroska i napijemy sie martiniiiiiiiiii ojjj!!! ah ah ah
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniamniusnie;D
ja bym chciala schudnac 20;p zeby wazyc 60 ;p bo jestem dosc wysoka wiec byloby ok;p ahh te marzenia;p
Mama mi dziecko usypia;D kregoslup mi odpocznie chociaz..
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale spoko dam radę,robię projekty magnesików Olka;D
ALE URÓSŁ szok,kiedy te dzieci tak rosną,chyba jak śpią
ja dziś robiłąm odciski stópek i rąk małego w glinie na pamiątkę;Dw ramki,ostatnio wczoraj dałąm fotki do wywołania 80 szt,trochę dam teściowej,bo prosiła kilka mamie,a resztę ułożę w albumie i do ramki,bo chcę opisać,a poetm coraz trudniej będzie daty dać
szkoda,że Wy tak daleko
Elwerka mam nadzieję,że się spodobają magnesiki,a Ty też na prezent dla kogoś,czy dla Was?
ja magnesy chyba na dzień babci zrobię ,albo na ur dla babć
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
;P
ok idę się myć i do łożka,na sklepie nowości jak co
Elwerka wysłałąm Ci linki do galerii na pw
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ahh wybacz zajecie Ci Kala znalazlam;p nie musisz sie spieszyc z ich zrobieniem;p jest czas;p
Ohhh szkoda ze tak daleko mieszkamy od siebie,to fakt.. ;( tak to bysmy sie spotkaly z dzieciaczkami ajjj ... Ja mam blisko tylko Karole bo ona pod Olsztynem mieszka i ja tez.. A wy ;( daleko...ale dobrze,ze ppoznalysmy sie chociaz tu na forum;) pamietam jak pisalysmy o objawach porodu czy to juz itp a teraz dzieciaki maja po 4 miesiace,jeszcze dwa i beda siedziec... Fakt,czas leciu nieublaganie..
Jest 7;p od 6 nie spimy i jestesmy na dworzu,maly zasnal a ja rozmyslam,jak sie dalej zycie potoczy.. I dochodze do wniosku,ze nie mam zadnego planu..;p aj tam..
Dzien doberek! milego dniaaa
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
M pojechał sobie z braćmi na giełdę samochody oglądać a my znowu same.. :/ zastanawiam się jak jechać do kościoła.
zauważyłam że jak Ola lezu na brzuszku to nózkami się odpycha i stara się podnieśc tyłeczek. śmiesznie to wygląda inauczyła się skakać sprężynkować. Nawet jak zasypia to nogi jej same chodzą jak sprężynki
Jakby mogła to by ciągle skakała
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
u nas noc meczaca chyba musze pomyslec nad wprowadzeniem sztucznego mleka, bo mam wrazenie ze Kinga sie nie najada wisi na cycu dluzej niz zwykle, je czesciej a dzisiaj rano obudzila sie o 7 z wielkim placzem, az sie biedna zanosila
a ja bezradna nie wiem jak jej pomoc
przez trzy dni popije jeszcze herbate laktacyjna a jak to nic nie da to bede musiala zaczac karmic butelka tyle ze ja nie chce bo ja kocham ja karmic cycem ach plakac mi sie chce
lozeczko musielismy wyscielic w kolo bo Mala tak sie kokosi , ze znajdujemy ja z dupka w gorze, nozkami w szczebeklach albo tez o roznych porach w nocy nagle zaczyna grac karuzeka bo Kinia ja kopnie nozkami
pod dupke dalismy jej kolderke, zgieta w pol bo w Polsce u babci miala dla siebie cala poduche na ktorej bardzo dobrze jej sie spalo drazyla w niej taka dziure na swoje cialko
karola moja tez nozkami probuje sie odpychac, ja sie smieje ze zaczyna mi juz raczkowac ale to takie bardziej czolganie jest
kala ja ci oddam chcetnie moje 3 kg
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szkoda,że tak daleko,a macie skypa?
my bylismyw kościele,na spacerze,teraz zjedlismy obiad i myslimy aby na koncert się wybrać,albo nad morze-zobaczymy
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewa Ty chuda jestes! I (Ty chcesz jeszcze oddawac?;p nie zgadzam sie!;p
Co do butelki,ja tez wprowadzam czasem gdy maly cyca nie chce,a butelke ssie. Wybor nalezy do Ciebie ,wiem ze latwo nie jest,poprobuj jeszcze moze Kini przejdzie..