- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ale piekna pogoda jest w Polsce bylam z Kinia i rodzicami nad jeziorem ( Kini moczylam tylko nozki ) ale ja sie wymoczylam cala
mialysmy wizyte u ortopedy - koniec pieluchowania
kolejna wizyta byla u lekarza dzieciecego - pamietacie jak pisalam ze Kinga ma napady placzu wieczorami i ze to chyba kolka mylilam sie to sa zabki, ida jej dwa dolne dostalam dla niej czopki Virbucol ( jeszcze nie stosowalam ). moja pannica wazy juz 5600 powoli moge juz zaczac wprowadzac obiadki i soczki nawet przy piersi ale na poczatku po 2 lyzeczki. z glutenem lekarz mi poradzil czekac nawet do roczku ale mysle ze zaczne szybciej jej dawac. kupilam juz jej kaszke morelowa ale czekam z jej podaniem do przyjazdu tatusia lyzeczke deserku juz jej dalam bo nie wytrzymalam i chyba jej smakowalo bo byla bardzo usmiechnieta
moniq ja bylam z Kinga na basenie ale tak sami ( 20 minut ) nie na zajeciach z instruktorem
madzia fajnie ze miedzy wami sie uklada i oby tak dalej
co do tesciowej to moze jej tylko delikatnie powiedz ze wy smoka nie dajecie Brunciowi i zeby ona tez nie dawala bo nie chcecie go przyzwyczajac, z mleczkiem tak samo, powiedz ze jeszcze karmisz piersia i nie chcesz mu podawac sztucznego. widze ze strasznie przezywasz rozstania z synciem bidulka
moi tescie przyjezdzaja do nas w piatek a ja juz zadowolona jestem i doczekac sie nie moge ... ich wyjazdu
karola lepiej byc nadopiekuncza mama niz taka ktora ma wszystko gdzies, tak wiec chowaj swoje dziecko po swojemu a nie tak jak ci mowia inni. ja tez teraz dostaje od sasiadow dobre rady, strasznie mnie to wkurza ale staram sie usmiechac i przytakiwac niech sobie pogadaja ja i tak zrobie po swojemu tym bardziej ze jak ktos jest nachalny ze swoimi radami to chocby mial racje to na zlosc zrobie na przekor i po swojemu
wczoraj chcialam isc na spotkanie klasowe po 10 latach ale moj tato nie chcial sam zostac z Kinga poinformowal mnie o tym jak juz sie zaczynalam szykowac na wyscie, ale mnie wkurzyl wydaje mi sie ze sie wystraszyl ze ona dostanie swojego napadu placzu a dziadek nie bedzie wiedzial co robic tylko szkoda ze mnie wczesniej o tym nie poinformowal
aaa i pochwale sie ze mieszkanko mamy superasnie, jutro przywioza materac i jak Lukasz do nas doleci to pojdziemy mieszkac do nas na SWOJE
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my właśnie chcieliśmy iść najpierw na zajęcia z instruktorem na basenie żeby pokazał jak się z nią bawić i żeby sobie nurkowała babcia jej nakupiła strojów kąpielowych więc może szaleć
boże jaka fatalna pogoda dzisiaj ciemno, pada a mój M i Zosia chyba mają zamiar przespać cały dzień nuuuuuuuuuuuuudy!!!
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ah te rady...wszyscy najmadrzejsi bo to nie oni musza wychowac dziecko wiec sobie moga pogadac..ale po nas powinno to splywac jak deszcz po rynnie;p
u mnie Olek coraz lepiej podnosi glowke.. Ahhh jest taki kochany,niestety jest nadpobudliwy ;( ma takie zachowania ze nie wiem o co mu chodzi czasem.. A po kapieli to juz masakra... Coraz lepiej spi,od 21 do 6 z dwoma przerwami na cyca. W nocy je ladnie,ale w dzien jak juz chce z cyca to je i macha rekami nozkami ze nie idzie go nakarmic,i placze i co tylko dostanie butle niestety coraz czesciej ja wprowadzam bo juz sama nie wiem co robic.. Na sile go do cycka przypiac? Eh i jakos troche z tej butli zje a ile sie nalyka naplacze to szkoda gadac..tak nerwowo je... A wazy 7,7kg. Rusza nozkami ze uuu.. Nawet na brzuszku gdyby umial to by juz poszedl,wiec troszke ruchu ma.. Kupki robi smierdzace/ze hoho ale w dobrym stanie..i pare dziennie.. Lubi byc noszony na raczkach,ohh lubi.. ;p i smieje sie do lampy w salonie az podskakuje z radosci;p tak go kocham ze caluje i caluje;p na poczatku bylo naprawde ciezko,wiem czekaja nas zabki itp ale dalam rade z kolkami wiec dalej tez sobie poradzimy..
Ewus.. A widac u Kini ze ida zabki czy po dotyku lekarz to stwierdzil?
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
dziekuje:*:*:
co do czopkow sa rewelacyjne ja mialam zalecenie przy przeziebieniu mu podawac 2x dziennie po pol , rano i wieczorem spal 4 h bez placzu sa na recepte;] od czasu jak ludzie zaczeli ich naduzywac ;]
KINIAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEST BOSKAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a potem takie szkody ze masakra..
Dzis juz chlodniej;D zobaczymy jak bedzie potem;p aaa dzis nocka od 21 do 6 ;p z dwoma karmieniami ;p
Milego dnia;) malo nas tu..bo sa wakacje,a potem niektore z nas wracaja do pracy i tez bedzie nas malo buuu;(
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
ewussssss przeprowadzka tuz tuz:D
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Co się dzieje z Kalą ?? czy jeszcze jest na wakacjach??
Madzia...z taką teściową to tylko na odległośc. współczuje Ci że masz ją tak blisko :/
Ja nie dałabym dziecka swoim teściom. Chyba bym umarła wcześniej. Katastrofa jakaś.
Oby ta baba nie odwiedzała was za często jak się już przeprowadzicie!
A jak coś to kup sobie psa jakiegoś groźnego
Elwerka. Fajne że jakoś się dogadujecie. Może mu na ambicje znajomi wsiedli że zostawił kobiete z dzieckiem i postanowił sie zrehabilitować. Na wasze szczęście.
Kinia... super! Jak smacznie je! Piekna dziewczynka
Nelka u nas wczoraj było pięknie do godz 14 póxniej była straszliwa wichura. Myślałam że dach nam zerwie i okna powyrywa. Do tego błyski i grzmoty straszne.
Nie nawidzę burzy
Muszę kupić sobie figurkę Matki Boskiej w okno. Strasznie się wtedy boje o Olusię.
A unas spryciula mała jak lezy na brzuszku i zabawka lezy z boku niej a nie przed nią to potrafi sie przesuwać tak żeby była przed nią. Odpycha się raczkami i nóżkami.
Bardzo lubi na brzuszku. Tylko ją położę na plecach to ona myk i już na brzuszku.
Już nie mogę doczekać się pierwszego jedzonka i raczkowania.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oh Madzius,a te mieszkanie co sie do niego wyprowadzicie jest daleko od niej?
Karola,Ty jestes z okolic Olsztyna tak jak ja,u nas pogoda tez byla straszna.. ;/ ale mi Olek lepiej spi wtedy niz jak sa te upaly..