- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehhehe to dobre teraz....
wiesz z motorzystą itp itd to ok... ale to chyba jednak nie byłam ja
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Rikanie źle z tym kotkiem, daj dla zuzi niech suszy suszarką kotka
NatimpTwój Jachu nie wygląda na lenia i z tego co widzę to chyba stoi??będzie dobrze, takie dzieci które później zaczynają cos. w waszym wypadku raczkowanie to odbijają sobie to w póxniejszych latach
Hoborrfajnie, że mąż wrócił, no a te rozne mysli to umieją człowiekowi stracha zrobić
PierniczykNikoś na tym trzecim zdjęciu - minka bezcenna, oaza spokoju
Opaseksłonik słodki, jak wszystkie maleństwa
I piżamka spoko, ja też od jakiegoś tygodnia zuzię ubieram w pidżamkę, bluzeczkę i spodenki.
Kurcze chce mi się na spacer, ale pogoda taka nie wiadomo jaka i jakoś mam lenia zejsc z tego 4 pietra
Masuska, Różyczkaco z Wami??
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Może w pracy
Rika zdjęcia cudne Extra pomysł z tym wózkiem 2 w 1 I jak cudnie wyglada Zuzia Dominiś też wszystkiego się chwyta i myk wstaje
Oposek ale fajne pasztety pomijajać Filipka zieloniaka oczywiście
Natimp no gdzie kupiłaś te fajne okularki? Nie musisz do mnie sorkować przecież ja się nie obraże
Pierniczku zdjęcia człowieka demolki genialne i jakie minki
Hoborku dobrze, że mąż wrócił
A mój M dzwoni do mnie przed chwilą i pyta czy muszę iśc do pracy, bo on by się wcześniej urwał i zrobilibyśmy sobie wagary Tylko co powiedzieć szefowej?
A jeszcze miałam niezły sen
Bylismy w szpitalu odwiedzic moją siorę...
Okazało się, że ona urodziła mojedo Dominiczka
Ja nosiłam go całą ciąże ale na moment porodu można było sobie kogoś wybrać, żeby samemu nie rodzić
Moja siora była już po i niezłe miała wrażenia Opowiadała, że broniła się do ostatniej chwili żeby nie przeć, ale ten w brzuchu tak się wiercił, że już nie dała rady tego powstrzymać
Jak jej to opowiedziałam to stwierdziła, że to wielce prawdopodobne, że by tak miała przy porodzie
A i jeszcze wstawię fotę
To moje bobasy - ja matka z braku czasu karmię dzieci z jednej michy na podłodze
A tak w ogóle trzeba je było czymś zając, żeby wziąc się za ogarnianie chałupy
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaśka pewnie ze uśpi, Jasko ma teraz etap glaskania po policzku , trzeba poglaskać przed spaniem bo afera:)
Anka widze ze podejście do dzieciaków mamy podobne:) ja też daję jeda michę i olewam towarzystwo... Matko twoję chlopaki pełną gęba się śmieja dosłownie i w przeności.. a starszak ma bezcenne włoski
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaw niezły sen ha ha ha
A co do karmienia to jetsem lepsza bo... rozsypuję chrupki na podłodze a jak ja dam Oli w miseczce to i tak łapie za miskę i wysypuje
Idziemy na podwórko pokój sprzątnięty i więcej nie sprzątam O!
A zakupy muszę zrobić i wiecie co. Miałam zamiar kupić firanki i zasłony do pokoju bo tu tak ponuro, ciemno, wszystkie meble ciemne, dywan ciemny, zasłony ciemne a chciałam kupić jasny różowy woal zrobić z niego zasłony pięknie upięte i firankę bioałą krótką i wszyscy powiedzieli ze strata pioeniedzy że sie nie opłaca itd... i doła mam bo źle się czuję w tym pokoju, ograniczona taka...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Rikaa chcesz do nowego domku zasłony??tu jeszcze do tego pokoju gdzie teraz mieszkacie?no na firankę i zaslony to tak ze 120 zł minimum
Ja od wczoraj piję meliskę, wstaję i parze cały garnek i piję przez cały dzien
i póki co dwa dni jestem spokojna i nie kłóce sie z moim
to Rika chyba i ja idę na spacer...
do później
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaska spokojnie w 100 zł się zmieszczę. Tutaj jest ogromne okno i jak kupię tutaj to będą za duże na okna któe mamy na górze bo tam są prodtokątne małe a tu wielkie kwadratowe. Dlatego jak mam kupić to pod katem że będą tutaj tylko ze teściowa nie bardzo chce nowości... zresztą tam. Później jakieś znajdę i kupię, najwyzej je później skrócę i wezmę na górę lub oddam do Pisza
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Natimp jesteś śliczna dziewczynka i masz śliczego synka:) A ja właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałam!
Rika ja mam firanki po 10zł za metr. Teściowa kupiła bo mnie nie obchodzą jej okna. Jak się wyprowadze to będe miała swoje:)
A ja piję dziurawca.
Kasiu miłego spacerku!
Ja byłam z Adusią prawei dwie godzinki. Ale już nie miałam siły i wróciłyśmy. W domu wielki krzyk, butla i teraz śpi. A ja odpoczywam:) Obiad ugotowałam przed południem.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
spotkałam kolezankę która też pracowała kiedys w tym sklepie gdzie ja i onA urodziła 7 miesięcy temu synka, i jest w takiej samej sytuacji jak ja, że nie ma tu na kogo liczyc, zadnej rodziny(a jak jest mama to pracuje od 11 do 19 i tez odpada) no i tez mówił ze jej ciezko jest że jest nerwowa bardzo i lekarz kazał jej melise pic i ogólnie ze na nastepne raczej się nie zdecyduje
fajnie tak było pogadać z kims kto czuje to samo
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Kasia no niestety, ja tu sama niby nie jestem, choć mieszkamy w trójkę, ale nikt się do pomocy nie rwie;) Mój teść ma 5 letnią córkę i czasem Ją nam podrzuca, więc chwilmi się czuję, jakbym miała dwoje.
Super, że spotkałaś tą koleżankę, fajnie pogadać z kims, kto rozumie.
Rika kup i powieś, Ty się będziesz lepiej czuła:) A rodzina pogada i zapomni, choć wiem, że to wkurzające...
Natimp ja też chcę Cię mieć na fejsie!
A my wróciliśmy z długiego spaceru, zjedliśmy obiad, położyłam Filipa spać, jak zawsze, a ten obudził się po 30 minutach i nie chce już spać... Będzie teraz musiał już do 19 wytrzymać...