BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #392951 przez daners
Anszka owszem duszno z samego rana ;] 32 w cieniu..z rana bylo a teraz niewiem.

Pogoda faktycznie nas "rozpieszcza" ;/ niech cieplo będzie w sierpniu gdzie na spacerki bedziemy jezdzic :)

chłopek i co wyspalas sie mimo tego zamknietego okna? ja mam pootwierane ale ja zas boje sie owadów wiec spalam z przerazeniem.... rano musialam przemoc sie i wciagnac odkurzaczem trzy ochydne owadziory fffffuj

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #392956 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Ja juz wstalam, ide powoli robic sniadanko.

Daners, Bidol, Daria, ciesze sie, ze Wasze wizyty Was pozytywnie nastawily! Daria gratuluje wagi Tymusia, ciekawe kiedy u Ciebie sie zacznie :)
Bidolku, no to pewnie juz mozna godziny odliczac do Twojego porodu!

Ciekawe co z M-M...... :kiss: :kiss: :kiss:

An, gratuluje synusia!!!!! Piekny!!!!!! Co stosujesz sa na kolki? Pije z piersi czy z butelki? Pokaz nam wieksza fotke!

Martadam, powodzenia! Raportuj nam caly czas co I jak! :kiss:

Ja wczoraj w nocy jeszcze zrobilam biszkopt do tortu, lekko opadl, niestety :dry: , ale wezme ta czesc do srodka, zeby nie bylo widac ;)
Dzis jedziemy na plaze, pochodzic po tym miasteczku, gdzie kupilam balony, bo dzis jade je napelnic! :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #392965 przez saiko
daners napisał:

Anszka owszem duszno z samego rana ;] 32 w cieniu..z rana bylo a teraz niewiem.

Pogoda faktycznie nas "rozpieszcza" ;/ niech cieplo będzie w sierpniu gdzie na spacerki bedziemy jezdzic :)

chłopek i co wyspalas sie mimo tego zamknietego okna? ja mam pootwierane ale ja zas boje sie owadów wiec spalam z przerazeniem.... rano musialam przemoc sie i wciagnac odkurzaczem trzy ochydne owadziory fffffuj

jeśli tak ciepło i słonecznie bedzie w sierpniu to bedziemy potrzebowały przeciwdeszczowych parasolek nie tylko dla brzdąców ale i dla siebie :P

mnie mąż obudził o 5:50 bo wstawał na jazdy (końcówka doszkoleń przed egzaminem)

ja już spuchnięta od rana :( nie mam wymiotów i nadciśnienia więc nie powinno być to zatrucie

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #392966 przez bidol
hej dziewczynki - My nadal 2 w 1 :blink: miałam nadzieję że może coś nocą się ruszy :dry: nawet męża zgwałciłam na tą okazję :silly: a tu nic :dry: ale ok - wytrzymam jeszcze :)

Anszka - pewnie że się uspokoiłam - a gdyby było tragicznie to zawsze mogą mi zrobić to cc ;) a jak Ty się miewasz?? coś u Ciebie już się zbliża???

Chłopek - nie strasz ;) liczę na ten gaz :) a ubojni współczuję baaaaaardzo :ohmy:

An - ooo super - dawaj zdjęcia synka i szczeguły poprosimy :lol:

a reszta to gdzie??? śpi???

Daners - u mnie w domu jest 30 stopni :(

Majówka - powiedz mi kochana bo Ty to weteranka jesteś - JAK RADZIĆ SOBIE Z TAKIMI UPAŁAMI I SIĘ PRZY TYM NIE ROZTOPIĆ :unsure:

M_M - meldunek proszę :kiss:

Daria - a Ty gdzie???

Saiko - kochanie - to puchnięcie to norma :( w pierwszej ciąży też tak miałam :( współczuję bardzo :kiss:

Martadam
- czekamy na wieści :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #392972 przez Majowka
Bidolku, takie upaly o jakich piszecie I u nas sa dosc rzadkie... Najlepiej wtedy spedzac czas nad morzem, bo tu woda lodowata i wtedy jest przyjemny chlodek, lub kupic klime :dry: ....my tez nie mamy..... :( :( :(
Teraz tydz temu jak byly te upaly, to tez sie rozpuszczalam, z domu nie mozna wyjsc, i siedzialam tylko przy wiatraku :( :( :( straszne to....
Oby szybko minely te upaly, bo wiem jake sa meczace!

U nas teraz tempka swietna, srednio 26 stopni, 16 w nocy...I to jest zycie!

12 lata 5 miesiąc temu #392977 przez anszka
Ja miałam w nocy pootwierane okna na oścież, przez burzę musiałam je jednak tylko uchylić, ale sapałam jak zwierz :)
Bidol - no tak mnie nawalało podbrzusze wczoraj, że nie mogłam znaleźć pozycji do snu, ale myślę, że Wojtas mnie teraz przeciągnie, ale już nie leżę, bo te sflaczałe mięśnie uniemożliwią mi opiekę nad dzidzią :laugh: podziwiam za gwałt w tym upale, chyba bardzo Ci zależy :silly:
A u Majówki jest inny klimat, więc i upały łatwiej przetrwać, zresztą widzisz, już na plażę śmiga :)
Chłopek - ubojnia :ohmy: współczuję :)

Wczoraj jeden dzień pochodziłam i dłonie i stopy już spuchnięte, ale co tam, do terminu porodu mam 3 tyg. jupi :)

12 lata 5 miesiąc temu #392983 przez mloda_mamuska
Majowka,Bidol MELDUJE SIE NADAL W DWUPAKU :(

jadę właśnie do poloznej na wizyte. maly kopie,mam mega twardy brzuch i duuuuuzo sluzuu... wczoraj jakis przezroczysto-zolty dzisiaj białawy,ale bez krwi... a juz chcialabym urodzic :(

Wczoraj nie moglam Miska namowic na sex,bo bał się,ze jak ten czop mi odszedl,ze cos Małemu uszkodzi....... :(

12 lata 5 miesiąc temu #392984 przez mloda_mamuska
jak wroce to nadrobie co naskrobalyscie. :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #392997 przez Olga
Hej dziewczynki.

Ja już w domku,na ktg wyszły mi już lekkie skurcze,rozwarcie takie jak było,gin wolał mnie zbadać,żeby być spokojnym.Co dwa dni coś tam postępuje,więc nie jest źle.Do szpitala oczywiście nie chciałam,jeszcze za wcześnie :laugh: Jak przez weekend się nic nie ruszy,to znów w poniedziałek na 7.30 :laugh:

Od mamy przyjechałam taxi,bo bym chyba nie doszła,jest strasznie na dworzu :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #393004 przez Majowka
Powodzenia M-M, to juz dlugo nie potrwa! Daj znac po wizycie :kiss:

Olga, super! Juz z rozwarciem i skurczami.....ale macie dobrze :)

12 lata 5 miesiąc temu #393014 przez bidol
Majówka - tylko 26 stopni :ohmy: to ja chcę chyba się przeprowadzić do Portugalii :silly:

Anszka - to pernie skurcze przepowiadające miałaś ;)

Olga - jak Ja Ci zazdroszczę tego rozwarcia :cheer: zamieńmy się- Ja dam Ci moje skurcze a Ty daj mi Swoje rozwarcie :blush:

M_M
- koniecznie dawaj znaka :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #393015 przez daners
Saiko no dobra niech w sierpniu bedzie jednak troszke chlodniej ;p
Tez dzis obudzilam sie ze spuchnieta noga ;/ jak jakis pniak.konar zero kostki ;/

M_m powodzonka na wizycie.

Olga no to fajnie Ci juz powoli postepuje małymi kroczkami do celu ;p

12 lata 5 miesiąc temu #393019 przez bidol
daners napisał:

Saiko no dobra niech w sierpniu bedzie jednak troszke chlodniej ;p
Tez dzis obudzilam sie ze spuchnieta noga ;/ jak jakis pniak.konar zero kostki ;/

M_m powodzonka na wizycie.

Olga no to fajnie Ci juz powoli postepuje małymi kroczkami do celu ;p

baba jak dąb :lol: :lol: :lol: :lol: :silly:

12 lata 5 miesiąc temu #393021 przez Olga
A ja normalnie nie wiem,co sie ze mną w tej ciązy dzieje,bo wcale nie puchnę i od 2 tyg.moja waga stoi w miejscu.Jestem w szoku ;) :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #393022 przez daners
bidol ooo nieee niechce byc dąbem ;op :angry: :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka