BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #392594 przez saiko
Martadam - no to zagadkowa jest ta Twoja ciąża ;) u mnie termin wg OM 14/07 ale wlasnie przegladam stare usg i znalazlam juz na 2 daty EDD 20-27/07

Olga - mówicie o tej torbie, ze fajna? allegro.pl/edisa-zestaw-parasolka-torba-ela-i2363484398.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #392595 przez Olga
słoneczko napisał:

olga - mnie najbardziej denerwuje to ze co chwile ktos dzwoni albo pisze czy juz urodzilam. męczace juz to jest:( taka presja :dry:

słoneczko mi jak się tak pytaja,to mówię,że mam jeszcze czas :laugh: ale faktycznie to wkurza :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #392597 przez słoneczko
kamyczka - mój tez pisze co chwile smsy. kazda z was wie jakie ma rozwarcie i co do szyjki a ja nie. kolejna wizyta dopiero 19.07 a termin 22.07 super:( a jak bym do szpitala pojechala to by mnie zbadali ? i powiedzieli co i jak?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #392598 przez Olga
saiko napisał:

Martadam - no to zagadkowa jest ta Twoja ciąża ;) u mnie termin wg OM 14/07 ale wlasnie przegladam stare usg i znalazlam juz na 2 daty EDD 20-27/07

Olga - mówicie o tej torbie, ze fajna? allegro.pl/edisa-zestaw-parasolka-torba-ela-i2363484398.html

saiko tak,tylko jak ja kupowałam,to tych kompletów nie było i osobno parasolkę dobierałam-ja wzięłam czarne. :)

słoneczko to na ostatnim etapie ciązy masz takie odległe terminy-dziwne? Ja to już teraz co 2 dzień latam na to ktg :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #392599 przez słoneczko
chłopek - jak ubierasz swojego maluszka na spacerek w te upalne dni? dajesz mu jakas herbatke? czy karmisz mlekiem tylko ?

12 lata 5 miesiąc temu #392602 przez Kamyczka
słoneczko napisał:

kamyczka - mój tez pisze co chwile smsy. kazda z was wie jakie ma rozwarcie i co do szyjki a ja nie. kolejna wizyta dopiero 19.07 a termin 22.07 super:( a jak bym do szpitala pojechala to by mnie zbadali ? i powiedzieli co i jak?

Wydaje mi się,że tak-ja mówilam jak wychodziłam ze szpitala,że moj gin na urlopie,to mnie zapisali na ktg i usg w szpitalu.Ale swoje rozwarcie znam tylko sprzed 2 tygodni ponad,muszę w pon zapytać.

12 lata 5 miesiąc temu #392603 przez słoneczko
własnie a ja parasolki nie mam do wózka :ohmy:

12 lata 5 miesiąc temu #392604 przez słoneczko
a mozliwe sa skurcze razem z ruchami dziecka? bo sama niewiem czasem czy to skurcz czy mnie tak mocno kopnął ?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #392605 przez Olga
Kurdę to mój 25 czerwca,to prawie 2 tyg.temu miał 3,500,gin mówił,że tak 3,300 bo to usg trochę zawyża.Lepiej niech już tak nie rośnie ha ha :) Chociaż ja zaczynam wątpić w tą wagę z usg,ale są dzieci,którym się sprawdziło :)

słoneczko Ignas jak się wypnie,to ja naprawdę mam świeczki w oczch z bólu i to dosłownie przypomina skurcz,a wiem na pewno,że to nie skurcze porodowe. :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #392606 przez chłopek
słoneczko my na spacerze nie bylismy bo za goraco, jedynie u babci byłam ale ona mieszka rzut kamieniem ode mnie:) ale cały dzień Sebuś ma body i skarpetki ubrane. nie dopajam niczym tylko cyca daje, mój gin powiedział zeby nie dawac zadnych herbatek tylko tyle razy ile maluch chce cyca to mu dawac

12 lata 5 miesiąc temu #392607 przez Daria23
Kamyczka- mój mały też dwa tyg temu ważył tylko 2,700 a teraz zobacz:)

12 lata 5 miesiąc temu #392608 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Kamyczka- mój mały też dwa tyg temu ważył tylko 2,700 a teraz zobacz:)

Ale mój w ten pon wazyl 2930 tylko :blink: a jak bez leków się czujesz?

12 lata 5 miesiąc temu #392609 przez Kamyczka
słoneczko napisał:

a mozliwe sa skurcze razem z ruchami dziecka? bo sama niewiem czasem czy to skurcz czy mnie tak mocno kopnął ?

Ja jak mam te napinania to nie czuję ruchów,tylko twardy caly brzuch az kwadratowy się robi.

12 lata 5 miesiąc temu #392610 przez słoneczko
chłopek - fakt upały sa straszne , niedozniesienia dla nas , a co dopiero dla maluszków

olga- ja nie potrafie wyczuc, ale czesto mam ból w kroczu a pozniej mój mały mnie kopie albo czasami odwrotnie

12 lata 5 miesiąc temu #392611 przez słoneczko
kamyczka - tez mam czesto rózne kształty brzusia :0

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka