BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu #392261 przez daners
chlopek ale na całym ciele? czy na główce tzw. ciemieniucha

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #392262 przez bidol
A jak Ja schizowałam to krzyczałyście na mnie :ohmy: więc i Ja na Was nakrzyczę :silly: dzidki są piękne i zdrowe i kropa :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Anszka, Kamyczka - wiem, ale ja już zasmakowałam tego bólu do tej pory się go nie bałam tak bardzo bo wmawiałam Sobie że z 2 dzieckiem będzie łatwiej i mniej będzie bolało. A po ostatnich wydarzenniach zmieniłam zdanie i wiem że mniej boleć nie będzie.
A - nie będę Was straszyła :huh:

12 lata 6 miesiąc temu #392264 przez Kamyczka
bidol napisał:

A jak Ja schizowałam to krzyczałyście na mnie :ohmy: więc i Ja na Was nakrzyczę :silly: dzidki są piękne i zdrowe i kropa :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Anszka, Kamyczka - wiem, ale ja już zasmakowałam tego bólu do tej pory się go nie bałam tak bardzo bo wmawiałam Sobie że z 2 dzieckiem będzie łatwiej i mniej będzie bolało. A po ostatnich wydarzenniach zmieniłam zdanie i wiem że mniej boleć nie będzie.
A - nie będę Was straszyła :huh:

Nie straszysz,ja się nastawiam na ból-próbuję przynajmniej :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #392266 przez słoneczko
dzien dobry dziewczynki :)

co u was? jak mineła noc? u mnie kiepsko :( nie mogłam wogóle spac, co chwile siusiu mi sie chciało :( no i teraz mam straszne bóle jakby miesiączkowe :( no i duchota straszna.

trzymam kciuki za dzisiejsze wasze wizyty. dajcie znac później co i jak.

12 lata 6 miesiąc temu #392269 przez Kamyczka
słoneczko napisał:

dzien dobry dziewczynki :)

co u was? jak mineła noc? u mnie kiepsko :( nie mogłam wogóle spac, co chwile siusiu mi sie chciało :( no i teraz mam straszne bóle jakby miesiączkowe :( no i duchota straszna.

trzymam kciuki za dzisiejsze wasze wizyty. dajcie znac później co i jak.

Też źle sypiam :( a suwaczek może nowy zrób?

12 lata 6 miesiąc temu #392273 przez słoneczko
ja tez sie kiedys stresowałam czy donosze ciazy, czy sie mały nie udusi,czy bedzie wszystko dobrze itd. ale teraz staram sie mysleć pozytywnie. poród mnie jakos nie przeraza niewiem moze dlatego ze niewiem co mnie czeka jaki to ból ale staram sie nie panikowac i nie wpadac w histerie bo tylko sobie zaszkodze. mój męzus bardziej sie stresuje niz ja. w sb idziemy do restauracji na kolacje :)

12 lata 6 miesiąc temu #392278 przez Kamyczka
słoneczko napisał:

ja tez sie kiedys stresowałam czy donosze ciazy, czy sie mały nie udusi,czy bedzie wszystko dobrze itd. ale teraz staram sie mysleć pozytywnie. poród mnie jakos nie przeraza niewiem moze dlatego ze niewiem co mnie czeka jaki to ból ale staram sie nie panikowac i nie wpadac w histerie bo tylko sobie zaszkodze. mój męzus bardziej sie stresuje niz ja. w sb idziemy do restauracji na kolacje :)

My chcemy iść w niedzielę lub w tygodniu :)

12 lata 6 miesiąc temu #392281 przez agnesssa
Bidolku Będzie dobrze, zobaczysz :kiss: :kiss: Może faktycznie będziesz miała CC i nie będziesz się tak męczyć :kiss: :kiss:
Na L4 idę od 13 lipca :lol: :lol: :lol: :lol: Jeszcze tylko 5 dni w pracy a dokładniej 4,5 :woohoo: :woohoo: :woohoo:
No i jak miałam staraczki nie poinformować :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss:

Majówka to chyba każdy ma schizy, bo mi jeszcze do końca trochę zostało, a jak maluszek się nie rusza za długo to też mam czarne wizje :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #392287 przez anszka
Bidol - czasem trzeba sobie coś powkręcać :)ostatnio coraz częściej tak mam ;)
Chyba nie będą Cię męczyć i skierują na cc, chciałabyś?
Daners - nie martw się, to jest mit, czytałam kiedyś opinię lekarza na ten temat (zainteresowało mnie to, bo nawet nie wiedziałam, że jest taki przesąd) i dla medycyny to jest nielogiczne.
Kamyczka, Słoneczko- ja też się nie łudzę, że to nie będzie bolało, ale ponoć ten ból jest nie do wyobrażenia :) położna mnie pocieszyła, że hormonki jednak pomagają (choć bidolek pewnie zaprzeczy ;) )
Agnesssa - ja mojego wczoraj budziłam, bo stwierdziłam, że za długo śpi :) mąż kazał mi dać mu spokój, a ja cała w nerwach próbowałam wszystkiego, jak się rozbrykał, to dał mi do wiwatu po żołądku, a ja wniebowzięta byłam. Faceci jednak tego nie zrozumieją ;)

12 lata 6 miesiąc temu #392293 przez słoneczko
anszka - trzeba myslec ze bedzie wszystko dobrze :)

kamyczka - my idziemy bo mam urodziny a tak to nie pamietam kiedy bylismy na kolacji ostatnio gdzies :(

wogóle ostatnio mezus nie chce wogole zemna nigdzie wychodzic bo sie boi ze nagle urodze :silly:

12 lata 6 miesiąc temu #392295 przez słoneczko
a mam do was pytanko dziewczyny :) jak mam kłasc malego do łóżeczka ? na boku ? czy na plecach ? bo co chwile słysze od kolezanek co innego i juz sama nie wiem .

12 lata 6 miesiąc temu #392297 przez Kamyczka
słoneczko napisał:

anszka - trzeba myslec ze bedzie wszystko dobrze :)

kamyczka - my idziemy bo mam urodziny a tak to nie pamietam kiedy bylismy na kolacji ostatnio gdzies :(

wogóle ostatnio mezus nie chce wogole zemna nigdzie wychodzic bo sie boi ze nagle urodze :silly:

A mój właśnie chce wychodzić,wyciąga mnie wszędzie :blink: może się skuszę.O urodzinki bedziesz świętować :) To ty raczek jesteś i dzidziuś też bedzie :)

12 lata 6 miesiąc temu #392299 przez słoneczko
kamyczka - ty to masz wspaniałego męza :) tak ja i mój maluszek bedziemy rakami :)

musze leciec dziewczyny bo kiepsko sie czuje, ide sie połozyc :(

12 lata 6 miesiąc temu #392300 przez Olga
Witam was z rana.

Wyspalam się dzisiaj super-do 10,już jestem po śniadanku i nadrabiam was.Miłego czwartku wam życzę :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu #392303 przez chłopek
anszka na całym ciele, ale to pewnie przez to że przenoszony jest

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka