BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu #391897 przez Daria23
Anszka- ciekawe jak to u ciebie bedzie obys to lepiej znosila jak ja:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #391898 przez mloda_mamuska
hej Dziewczyny

Chyba jednak przenoszę,bo w ogóle nic mi nie dolega...nic nie boli ani nic.... a juz myslalam,ze maly chce byc punktualny i dzisiaj sie urodzi. No jeszcze dzien sie nie skonczyl,ale cos przeczuwam,ze dupa z dzisiejszego porodu. A jak u Was???

a mieszkanko dostalismy,ale musimy podwojną kaucje wplacic.....bo facet chce miec pewnosc,ze jestesm wyplacalni.MASAKRA. wiec dzisiaj mama nam pozycza 550 funtów. prawie 3 tysiące.... no ale oddamy jak tylko uzbieramy,strasznie nie lubimy od nikoo pozyczac pieniedzy,ale teraz niestey taka koniecznosc.... no i do piątku mamy dostać klucze :kiss: :kiss: :kiss:
jeszcze nie wierzę,że w koncu uwolnimy sie od tych znajomych ! :silly:

maksiu
gratki ,tez chce taki porod. :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #391900 przez Daria23
M-m- no to gratulacje fajnie ze mieszkanko już macie a Oliwierek napewno chce zaczekać aż rodzice sie juz przeprowadzą moze tez nie lubi tych znajomych i nie chce tam być po porodzie:):):)

12 lata 6 miesiąc temu #391902 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

hej Dziewczyny

Chyba jednak przenoszę,bo w ogóle nic mi nie dolega...nic nie boli ani nic.... a juz myslalam,ze maly chce byc punktualny i dzisiaj sie urodzi. No jeszcze dzien sie nie skonczyl,ale cos przeczuwam,ze dupa z dzisiejszego porodu. A jak u Was???

a mieszkanko dostalismy,ale musimy podwojną kaucje wplacic.....bo facet chce miec pewnosc,ze jestesm wyplacalni.MASAKRA. wiec dzisiaj mama nam pozycza 550 funtów. prawie 3 tysiące.... no ale oddamy jak tylko uzbieramy,strasznie nie lubimy od nikoo pozyczac pieniedzy,ale teraz niestey taka koniecznosc.... no i do piątku mamy dostać klucze :kiss: :kiss: :kiss:
jeszcze nie wierzę,że w koncu uwolnimy sie od tych znajomych ! :silly:

MM gratuluję :kiss: :kiss: :kiss: wresscie sami będziecie.Oliwierek pewnie tylko dlatego czeka :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #391903 przez mloda_mamuska
Dzieki Dziewczyny,mąż mi obiecal,ze w piatek jak dostaniemy klucze to mam Mu dac jeden dzien i Oli się urodzi :lol: :lol: :lol: :lol: Ciekawe..mam nadzieje,ze uda sie,bo jak nie to w przyszlym tygodniu będą mi wywoływali :(

12 lata 6 miesiąc temu #391904 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Dzieki Dziewczyny,mąż mi obiecal,ze w piatek jak dostaniemy klucze to mam Mu dac jeden dzien i Oli się urodzi :lol: :lol: :lol: :lol: Ciekawe..mam nadzieje,ze uda sie,bo jak nie to w przyszlym tygodniu będą mi wywoływali :(

Oliwierek sam wyjdzie jak już bedziecie sami,zobaczysz :)

12 lata 6 miesiąc temu #391905 przez słoneczko
młoda mamuska - to swietna wiadomosc :) nie ma to jak na swoim :)

ja tez co niedawno sie przeprowadzilismy na swoje i powiem wam ze jest o niebo lepiej :)

kejtin - wszystko bedzie dobrze, musisz byc dobrej mysli :)

12 lata 6 miesiąc temu #391906 przez Kamyczka
słoneczko napisał:

młoda mamuska - to swietna wiadomosc :) nie ma to jak na swoim :)

ja tez co niedawno sie przeprowadzilismy na swoje i powiem wam ze jest o niebo lepiej :)

kejtin - wszystko bedzie dobrze, musisz byc dobrej mysli :)

Słoneczko obie mamy do terminu 20 dni :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #391907 przez słoneczko
cos mnie dzis wzieło na sprzatanie :) posprzatałam dzis całe mieszkanko, poprałam i zmieniłam posciele. normalnie mam tyle siły zebym mogła cały czas cos robic:)

kupiłam sobie dzis herbatke malinowa :)

12 lata 6 miesiąc temu #391908 przez mloda_mamuska
Wiem Dziewczyny,ze jak sie mieszka tylko ze swoim facetem jest o niebo leeeepiej,bo my mieszkalismy sami jak bylismy w niemczech. A tutaj to po prostu męczarnia. mieszkanie niby ma dwie sypialnie,spory salon itp....ale jest juz 5 osob ! w tym dwie kobiety w ciąży. Kiedys mieszkalismy w moich rodzicow. i ich nie bylo cale dnie ,bo o 5 wycodzili do pracy a o 22 wracaliz pracy-uroki posiadania wlasnej dzialanosci :dry:

no i mimo wszystko trochę nas to krępowało..

ja wlasnie dlatego w to nie wierze,ze w koncu sssaaami ,po tylu perypetiach samiusiency z Naszym Kochanym synusiem :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #391911 przez słoneczko
maksiu - ciesze sie ze juz jestes w domku :) super ze mialas taki lekki poród :)

kamyczka - ja mam do terminu 18 dni :) le bym chciala juz urodzic :) jak tam samopoczucie ?

12 lata 6 miesiąc temu #391913 przez Kamyczka
słoneczko napisał:

maksiu - ciesze sie ze juz jestes w domku :) super ze mialas taki lekki poród :)

kamyczka - ja mam do terminu 18 dni :) le bym chciala juz urodzic :) jak tam samopoczucie ?

suwaczek źle pokazuje?

12 lata 6 miesiąc temu #391915 przez słoneczko
młoda mamuska - widzisz zycie czasem pisze super "scenariusz " :) ja do tej pory nie wierze ze w koncu jestesmy sami na swoim :) nie mogłam sie doczekac kiedy dostaniemy klucze i bedziemy mogli sie wprowadzac :)

12 lata 6 miesiąc temu #391917 przez słoneczko
kamyczka - własnie widze ze mi nie odlicza :(

12 lata 6 miesiąc temu #391919 przez Olga
słoneczko ja z suwaczka też jestem dwa dni do tyłu,trzeba po swojemu liczyć :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka