- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Byłam,nie ma przeciwskazań do porodu naturalnego,więc jest ok czekam na męza i zrobimy ten obiadek mmmmm ciągle głodna jestemKamyczka jak ja wczoraj nadrabialam Wasze posty i jak o jedzeniu bylo to mnie skrecało chyba Chlopek o snikersie mówila to tak mi sei zachcialo ze oooch ale niestety za pozno bylo by gdzies po niego isc :)pocieszylam sie hmmmm w sumie niczym.
Za to dzis mam koktail bananowy
a Twoje pyzy tez brzmia smacznie ale jejciu tak cieplo to az jesc sie niechce takich typowych obiadków.
Byłas juz u okulisty? ja wczoraj i Pani powiedziała że moge rodzic naturalnie w sumie duzo niepogorszyl mi sie wzrok-uf.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja po ktg i po badaniu.Nie chciałam zostać na oddziale,jak zobaczyłam te wszystkie kobietki spacerujące w tą i z powrotem No więc skurcze u mnie niewielkie,jeden tam był ciut większy,rozwarcie troszkę się powiększyło od poniedziałku,ale tak na 0,5cm,a brzuch mnie dlatego tak strasznie boli,ponieważ główka bardzo nisko.Gin stwierdził,że mieszkam blisko,więc mogę jeszcze iść do domku,ale położna przed ktg mnie wystraszyła leżeniem w szpitalu
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martadam jak będzie dobrze,z siatkówka ok,to nic-tylko rodzić naturalnie,a jak niezbyt dobrze to zaświadczenie dają,co jest wskazaniem do ccchłopek ja potencjalnie nosze okulaty mam plus i minus w obu oczkach ale ... nie łatwo to wytłumaczyc niby nie wielka wada... to co tez robić badania ??? a później co z nim zrobic???
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
OOO a te mocniejsze skurcze to na ile %?I jaak się czujesz?Witam ponownie.
Ja po ktg i po badaniu.Nie chciałam zostać na oddziale,jak zobaczyłam te wszystkie kobietki spacerujące w tą i z powrotem No więc skurcze u mnie niewielkie,jeden tam był ciut większy,rozwarcie troszkę się powiększyło od poniedziałku,ale tak na 0,5cm,a brzuch mnie dlatego tak strasznie boli,ponieważ główka bardzo nisko.Gin stwierdził,że mieszkam blisko,więc mogę jeszcze iść do domku,ale położna przed ktg mnie wystraszyła leżeniem w szpitalu
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chłopek bo wskazaniem do cc jest tylko poważna wada i choroba siatkówki-jeśli się odkleja-a poza tym mozna zawsze rodzić sn.moja siostra ma astygmatyzm i rodziła naturalnie
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Witam ponownie.
No to dobrze, jeszcze kilka dni pewnie pochodzisz I spowrotem do szpitala zawsze lepiej w domku czekac do ostatniej chwili
Ja juz w domku z kuzynka! Dzis juz pierwsze spacerki przed nami! Trzymajcie kciuki co bym nie polegla w tym maratonie
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce!!! ech
www.google.pl/imgres?hl=pl&sa=X&biw=1241...=1t:429,r:7,s:0,i:93
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak się cieszę,moja córcia właśnie była sprawdzić czy dostała sie na ten profil co chciała i DOSTAŁA SIĘ
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga to super wiadomość,gratulacje dla córcikamyczka tego to nie wiem,bo nawet dobrze nie patrzyłam na ten wykres,jakoś mnie to nigdy nie interesowało,tylko słuchałam co mi gin mówił
Tak się cieszę,moja córcia właśnie była sprawdzić czy dostała sie na ten profil co chciała i DOSTAŁA SIĘ
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majówka,tylko się niee forsuj kochana,a będzie ok miłego dzionka
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Milego popołudnia kobitki.
Chlopek dzieki za info odnosnie stroju ;]
jejciu mi nie leci jeszcze zadna siara ani nic ;/ ciekawe czy poleci wogole heheh
a tych wkładek laktacyjnych to cała pake trza wziasc jakby byl jakis nawal czy ile tego pakujecie:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wzięłam opakowanie całe to szalejesz dziś z mężem na mieście?dobra ja uciekam sie ogarnac bo zaraz ruszam na miasto z malżem;p
Milego popołudnia kobitki.
Chlopek dzieki za info odnosnie stroju ;]
jejciu mi nie leci jeszcze zadna siara ani nic ;/ ciekawe czy poleci wogole heheh
a tych wkładek laktacyjnych to cała pake trza wziasc jakby byl jakis nawal czy ile tego pakujecie:)