BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #391507 przez bidol
Daria23 napisał:

o:) no to fajno a na którą macie wizyty?ja na 16

Ja na 19 jadę ale do szpitala i może na noc zostanę ;) położna ma ruszyć akcję, a jak nic się nie ruszy to czekamy na cc ;)

Daria - zazdroszczę takim kobietom :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #391509 przez Kamyczka
Hejka mamusie :blink:
U nas pochmurno.
Bidol,życzę Ci kochana,żeby ruszyło :kiss:
Daria,Daners-jutro macie wizyty?Powodzenia laseczki!
Ciekawe,co u Maksia :unsure:
Daners-też nie mam jeszcze ubranego łóżeczka,muszę ro zrobić wreszcie.

12 lata 6 miesiąc temu #391511 przez Daria23
Bidol- takie pytanie z innej beczki kupujesz jakiś kremik na słońce dla Kamilki?bo niby jest ziajka na słonce od pierwszych dni ale gdzieś czytałam ze do pół roku nie powinno sie smarować maluszka kremem z filtrem

Kamyczka -a ty kiedy masz wizyte?

12 lata 6 miesiąc temu #391512 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Bidol- takie pytanie z innej beczki kupujesz jakiś kremik na słońce dla Kamilki?bo niby jest ziajka na słonce od pierwszych dni ale gdzieś czytałam ze do pół roku nie powinno sie smarować maluszka kremem z filtrem

Kamyczka -a ty kiedy masz wizyte?

No właśnie jak to jest z kremami?Bo ja nie mam żadnego na razie dla synusia :(
Daria,mam w pon ktg i usg,a niby we wtorek mój gin wraca i mam wizytę też.Ale ją chyba przełożę.

12 lata 6 miesiąc temu #391515 przez Daria23
Kamyczka- dlaczego chcesz przełożyć wizytę?ja mam krem oliatum soft ale to taki normalny do ciałka

12 lata 6 miesiąc temu #391520 przez Olga
Hej dziewczynki.

Przywitam się tylko i lecę na szpital się zbadać,bo coś ten brzuch mnie dziwnie boli,nie są to raczej skurcze,tylko jeżeli już to rozwarcie mi się powiększyło.Pół nocy nie spałam,bo miałam wizję,że urodzę w domu :) Wolę to sprawdzić.Do uslyszenia :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu #391521 przez Daria23
Olga- daj znać po trzymamy kciuki za ciebie!!!!!

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #391523 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Ja juz wstaje i powolutku sie zaczynam szykowac, bo zaraz po sniadanku jedziemy z miskiem na lotnisko po moja kuzynke :)

Dobrze spalam, ale brzuszek coraz ciezszy, maly musi sporo wazyc....
Wczoraj po kolacji byla tesciowa z prezentami, tym razem nie bardzo trafila...kupila male pajacyki welurkowe i duze body z krotkim (czyli wszystko odwrotnie), sweterek na roczek! :ohmy: trudno.... :(

Agnessa, lezaczek sfotografuje juz z Lucaskiem w srodku! :laugh:

Bidolku, dzieki :kiss: ....zycze Ci, zeby wszystko poszlo po twojej mysli! O tej sile skurczy tez slyszlalam, ze roznie to bywa... wy tu czesto negatywnie sie wypowiadacie o oksytocynie, a ja mam kolezanki, ktore wcale tak nie narzekaly :blink: , wiec to zapewne indywidualne odczucie... Oby i nas nie bolalo!!

Olga, powodzenia!!!!!!!!!!!!!

12 lata 6 miesiąc temu #391524 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Kamyczka- dlaczego chcesz przełożyć wizytę?ja mam krem oliatum soft ale to taki normalny do ciałka

Bo dwie wizyty dzień po dniu?A tamta u mojego gina jeszcze płatna

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #391525 przez bidol
Daria - ja kremiku z filtrem nie mam - bo nie zamieżam z Niunią na takie ostre słońce wychodzić - a jak już to mój wózek am przekładaną gongolkę - przodem i tyłem i liczę że parasolka pomoże :)

Kamyczka- a czemu tak?? a w poniedziałek też Cię zbadają??

Olga - ale nie leć bo po drodze dziecko zgubisz :blink: czekamy na wieści :kiss:

Majóweczka - pewnie tak - Ja z Sebkiem miałam ciężki poród i bardzo bolesne skurcze i brak rozwarcia a oni mi jeszcze oksytocynę dali - miałam jeszcze silniejsze skurcze i nadal brak rozwarcie - więc męczenie na darmo - stąd moja niechęć do oksytocyny :dry:

12 lata 6 miesiąc temu #391528 przez Daria23
no fakt ale dowiedziałabyś sie czy masz rozwarcie ale wsumie jak dobrze sie czujesz i ktg ci zrobią to przełozyć można

12 lata 6 miesiąc temu #391531 przez Daria23
Bidol- ja tez nie bede po słoncu chodzic ale mowia ze nawet w cieniu mozna sie opalic....a powiedz ten czop sluzowy nawet jakby był bez krwi to nie przeocze go?

12 lata 6 miesiąc temu #391533 przez Majowka
bidol napisał:

Majóweczka - pewnie tak - Ja z Sebkiem miałam ciężki poród i bardzo bolesne skurcze i brak rozwarcia a oni mi jeszcze oksytocynę dali - miałam jeszcze silniejsze skurcze i nadal brak rozwarcie - więc męczenie na darmo - stąd moja niechęć do oksytocyny :dry:

Teraz juz bedzie dobrze! :kiss: Jutro sie wszystko wyjasni! :kiss: Czekam z niecierpliwoscia na Twoja krolewne :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #391534 przez Olga
Idę dziewczynki,trzymajcie kciuki.Wcale bym nie chciała zostać na oddziale bez skurczów,będę się broniła przed tym.Dam znać później pa pa :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #391535 przez bidol
Daria23 napisał:

Bidol- ja tez nie bede po słoncu chodzic ale mowia ze nawet w cieniu mozna sie opalic....a powiedz ten czop sluzowy nawet jakby był bez krwi to nie przeocze go?

Moim zdaniem nie- jet bardzo gęsty i bardzo dużo tego - nie wygląda to przyjemnie - ale nie da się tego z niczym pomylić :) mi odszedł sały - prawie na raz :) wielkości małej brzoskwini ;)

Majóweczka- mi już się tak nie spieszy - :silly: odechciało mi się porodu :laugh:

Olga - trzymam z całych sił :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka