- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
A jaki to profil?Dzięki,tak się cieszę,bo tam trudno się dostać Następny etap życia się rozpocznie niedługo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
a te wkładki to jakies lepsze sobie kup mi siostra dała i sa o du... rozbic przyklejaja sie do sutków
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
co do mojego porodu przyznam sie ze takiego jak ja zycze kazdej z was:)P
Tak jak olga wam pisala w sobote zaczely kolo 18 leciec mi wody ale to juz nie nazarty bo normalnie czulam sie jak bym szla i sikala,jak pojechalam do szpiatal to bylo os kolo 19.30 zanim mnie przyjeli na oddzial bylo po 20 polozyli pod ktg a tam nie spodzianka skurcze super sie rysowaly nawet takie regularne ale krotkie bardzo(i niestety z krzyza szly)Po 22 wzieli mnie na badanie a tam nici z rozwarcia i telefon do dr co maja robic a ona zlecila oxy no i od 22 do 2 lezalam pod kroplowka skurcze niedo opisanai bol mamusiu alc, o godzinie 2.35 zawolalam polozna bo mnialam uczucie ze chce mi sie zalatwic a nie moge i tu najzabawniejsze co moze byc z calosci,
WCHODZI POLOZNA NA SALE JA DO NIEJ -SIOSITRO CHCE MI SIE NA WC ALE KUPE
-A TA DO MNIE -A MOZE TY RODZISZ , PODCHODZI BADA,I TEKST -TOC TY RODZISZ, TO JA Z TYM BOLEM DO NIEJ -ALE NA PORODOWKE NIE IDE-A TA JA WIEM JA WIEM ZE NIE DOJDZIESZ JUZ LECE PO WOZEK(NAWET KAPCI ZAPOMNIALAM) GODZINA 2.45 ZNALAZLAM SIE NA PORODOWCE I WCZOLGALAM NA LOZKO a o 2,55 tulilam moje czarno wlose sloneczko, dodam ze obylo sie bez szycia nacinania i pekania,
No a w domku maks najpeirw nie chcial nas ogladac a potem jak usiadl kolo lozeczka to nie odstepowal go na krok:)
CHLOPEK JA MIALM TYLKO TROSZKE SIARY A TERAZ MAM MLEKA W PIP 2 DZIECI MOGLABYM WYKARMIC
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
Kamyczka ja siadłam jednak brak sil ogarnełam cały wór śmieci do worka zarzuciłam ciuchy do prania w jeden kont < pralka sie zrypała i czekamy na fochowca az części sprowadzi ech ...> i zaścieliłam łóżko a zostalo posprzątanie naczyń kurzy podłoga podlać kwiaty i prasowanie - a w tyłek z tym!! co ja się będę przemęczać OD CZEGO MA SIĘ MĘŻA ;D
co do jedzenia .. hyy.. cukier 200!!! więc przesadziłam spooooooro!!! a zjadłam płatki <talerz> tropikalne z mlekiem i napiłam się łyka COLI bo butelke wyrzucałam o i mam ... GŁODÓWKA DO 15 JAK NIC !! ech ...
durna ja!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol - kochana, ja byłam pewna, że Kamilka wczoraj jednak zmieniła zdanie, a ona postanowiła kaprysić, ale nie martw się, to nie będzie trwało w nieskończoność Teraz sobie odpoczniesz, a w sobotę utulisz małą
Maksiu - super, że jesteście w domku i w dobrej kondycji, oby tak dalej, Błażejek jest cudny
Chłopek - boskie zdjęcie i fantastyczni chłopacy
Olga - już niedługo, coraz bliżej... gratki dla córci, dobry wybór z tym profilem
Daria - i jak tam po odstawieniu prochów się miewasz?
Martadam - to poszalałaś z tym cukrem poziom obniża się pod wpływem wysiłku fizycznego, więc może jednak ogarnij chatkę, to znowu będziesz mogła jeść
Kamyczka - a Twój mężuś cały czas robi obiadki?
M_M - i co? będzie przeprowadzka? Gratuluję dzisiejszej daty, jak to mówią "dokonałaś cudu"
Daners - a ja robię galaretkę na deser (kolejny już dzisiaj ), bo mnie natchnęłaś ostatnio
Anna - tęsknimy
Agnesssa - a Wy już macie wszystko dla Maksia? Fajnie, że sobie troszkę odpoczniesz przed porodem
Majówka - udanych wojaży
A ja dziś na obiad będę jadła naleśniki z dżemem truskawkowym od mamusi Mąż do soboty będzie długo pracował, więc obiadki robię tylko i wyłącznie pod siebie
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
maxiu nasze gratki !!! mega się cieszymy ... kurka chciała bym taki poród no ale może z 2 dzieckiem będzie tak pięknie jak u ciebie MAXIU FOTY CHCEMY ;P
Kamyczka ja siadłam jednak brak sil ogarnełam cały wór śmieci do worka zarzuciłam ciuchy do prania w jeden kont < pralka sie zrypała i czekamy na fochowca az części sprowadzi ech ...> i zaścieliłam łóżko a zostalo posprzątanie naczyń kurzy podłoga podlać kwiaty i prasowanie - a w tyłek z tym!! co ja się będę przemęczać OD CZEGO MA SIĘ MĘŻA ;D
co do jedzenia .. hyy.. cukier 200!!! więc przesadziłam spooooooro!!! a zjadłam płatki <talerz> tropikalne z mlekiem i napiłam się łyka COLI bo butelke wyrzucałam o i mam ... GŁODÓWKA DO 15 JAK NIC !! ech ...
durna ja!
kochana fotki sa bo wstawiala olga zbytnio innych nie mam jak cos mozesz nalezc mnie na nk i fb tam sa a na fb musze wstawic
co do porodow to ja oba mialam szybkie same porody bo pierwszy trwal tylko 20 minut i tez biegiem jechalam wozkiem na porodowke wiec moja mama sie smieje ze ja to sie nadaje do rodzenia dzieci
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój mąż to anioł,dziś nawet kupił mi kosmetyki właśnie wraca,i razem zrobimy obiadek(głownie on)bo głodomorrra mi się włącza a Ty już odstawiłas leki?Kamyczka- a Twój mężuś cały czas robi obiadki?
A ja dziś na obiad będę jadła naleśniki z dżemem truskawkowym od mamusi Mąż do soboty będzie długo pracował, więc obiadki robię tylko i wyłącznie pod siebie
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa