BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587110 przez km
hej dziewczyny, wypoczete po weekendzie ? :) Bo ja troche tak, ten tydzien na druga zmiane mam wiec dzisiaj pospalam do 7:20 i jestem mega wyspana :lol: nie wchodzilam przez weekend bo nie bylo czasu, maz kupil komputer stacjonarny i musielismy robic przemeblowanie w salonie, bo sobie wymyslil ze nie bedzie na gore chodzil do kompa, wiec ma stac na dole w salonie :silly: A wczoraj pojechalismy do mothercare pobuszowac, chcialam kupic kacprowi jakies butki, ale niestety jemu nie da sie zadnych zalozyc :angry: a takie fajne byly :angry: w koncu kupilam mu takie materialowe typu ciapki, trudno w tych bedzie chodzil na dwor :silly: Kacper ma ciagle mega katar ktory mnie dobija :angry: ciagle latam za nim z aspiratorem i jest taki placz :(

Olga- jezdzij kochana jak najszybciej. Ja bylam zmuszona od razu wsiasc do autka by dojechac do pacy, bo tutaj autobusem nigdzie bym nie dojechala. Chociaz nie lubie jezdzic, w ciazy sprzedalam swojego pierdka, bo w sumie teraz wystarczy nam jeden, no i musze jezdzic dosc duzym samochodem ktorym zbytnio nie umiem parkowac :silly: takze potrzebuje zawsze dwoch miejsc parkingowych :lol:

Annaty to za to chyba uwielbiasz jezdzic autkiem :) szkoda ze wypad sie nie udal
Milego dnia mamuski, u nas jeszcze nie pada wiec pojdziemy na poczte.

A przypomnialo mi sie mialam sie was poradzic, czy na chrzest to musze byc ubrana w jakas biala koszule itp. bo znalazlam fajna sukienke czarno niebieska i nie wiem czy to wypada :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587142 przez Daria23
Hej wam i ja się przywwitam po weekendzie.
U nas znowu ta głupia zima:(Mój M jak wczoraj pojechał odśnieżać o 23 to do teraz nie wrócił:(
Jeszcze mnie coś bierze od wczoraj czuje się fatalnie gnoty mnie bolą głowa oczy łzawia ehhhhhhhh

Wasze pociechy są piękne naprawde:)

Co do butów to zamówiła,m wczoraj Tymkowi reeboki ale takie wyższe za piętke a na lato potem jakieś sandałki ale to już z usztywnionym napiętkiem.
O takie:

Anna-biedna jesteś miałaś się odstresować a tu masz. Trzymaj się kochana.

Normalnie nie mam sił dzis do życia
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587152 przez Olga
Mój maruda śpi,katar mu się dzisia rzucił,chociaż od czwartku jest na antybiotyku :angry:

km pewnie,że możesz mieć sukienkę,nigdzie nie jest napisane,że na chrzcie obowiązuje strój galowy :lol:

misiowa właśnie zauważyłam od jakiegoś tyg.że mały nie chce iść np.na rękę do Olgi czy Mariki,odwraca się i przytula do mnie,ale jak już go oderwą z objęć to chwila i się bawi z nimi.Za to jak już zobaczy tatusia,to mnie może nie być,płacz jest ogromny,jak go nie weźmie od razu.Teraz ma przykazane,że ma się najpier rozebrać z ciuchów roboczych,obmyć z grubsza i dopiero mu się pokazać,bo inaczej nie można go uspokoić :silly:

Anna to miałaś przygodę,przykro mi,że wypad się nie udał :(

daners ja na kamień też chodzę na nfz i na kontrolę też,jak jest coś niewielkiego,to mi robi,a jak już konkretnie kanałowo trzeba,to dopiero prywatnie.Zresztą sporo lat mieliśmy dobrze,bo mój szwagier pracuje w energetyce i oni mają leczenie prywatne za darmo,a że szwagier żadko chodzi do stomatologa,to cała rodzina korzystała i mieliśmy plomby te lepsze,nie te co na nfz.Niestety dobre czasy się zmieniły w tamtym roku :(

Daria my na teraz mamy reeboki,bo inne się trudno wkładają,ale chcę małemu kupić takie sztywne półbuciki ze skóry.Ile cm stópki mają wasze maluszki,Ignaś ma 11 :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #587222 przez Anna77
Olga buziaki i moc uścisków dla Ignasia ode mnie :kiss: :kiss: :kiss: A od Mateusza - piątka :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #587235 przez Olga
Dziękujemy Aniu i przebijamy piątkę z Mateuszkiem :)

To moje 8 mies.szczęścia :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #587267 przez Daria23
Olga-jej sto całusków dla Ignasia :*x 100:)
Ale on śliczny jak i jego avatarek:)
My na teraz mieliśmy adidasa butki ale jak założe mu rajstopki i skarpetki to już są na styk dlatego teraz zamówiłam te reeboki,a Tymek ma też 11 tzn tamte butki ma 10cm ale już paluszki sie odbijają dlatego musi mież 11:)

11 lata 9 miesiąc temu #587273 przez Olga
Ignaś miał takie nike fajne na zime,ale już nie ma opcji,że je wciśnie,a nawet nie zdążył ich zniszczyć.Teraz muszę kupić takie,co mają wkładkę w środku 12 cm. ;) i też pewnie długo nie będzie ich używał,ale tak to już jest z bucikami u takich maluszków :(

11 lata 9 miesiąc temu #587280 przez Daria23
Olga a jakie polecasz buciki jak już np Tymek będzie chodził za rączki itp bo wtedy butki są juz waże nie?

11 lata 9 miesiąc temu #587283 przez Daria23
o to Ignaś ma 1cm większą stupke od Tymka :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587291 przez Olga
Daria stopę ma 11 cm jak mu mierzę centymetrem,ale buciki kupuję rozmiar większe.Zaraz Ci pokażę jak znajdę jakie chcę mniej więcej mu kupić,chyba,że się obudzi :( Coś takiego,nie koniecznie takie same,ale chodzi mi,żeby miałyn sztywny zapiętek ze skóry.
allegro.pl/kornecki-skorzane-buciki-chlo...-19-i3018587976.html
albo tego typu
allegro.pl/nowe-dzieciece-buty-wiosenne-...-19-i2969114834.html
jeszcze na takie patrzyłam,Olga miała podobne do pierwszych kroków
allegro.pl/trzewiczki-emel-e-785-r-21-no...zki-i3021931477.html
allegro.pl/trzewiczki-emel-e-2212-1-r-20...zki-i3024620153.html

Te są super,ale cena też nie małą :(
allegro.pl/emel-r-20-kapcie-befado-lub-d...tis-i3031492504.html

11 lata 9 miesiąc temu #587315 przez Anna77
Też muszę pomyśleć o bucikach, ale nie spieszy mi się. Póki co ma miękkie sztruksowe, które bardzo lubimy. Jak zacznie chodzić, to wtedy zacznę szukać. I chyba właśnie skupię się na jakiś skórzanych dobrej jakości, no i sandałki na lato oczywiście.

Postanowiłam zrobić szczegółowy plan tygodnia, bo nie ogarniam ostatnio domku.

11 lata 9 miesiąc temu #587337 przez maksiu
hej ją z telefonu. u nas ok tyle że biało:( popołudniu muszę iść zapłacić podatek. ania w sumie to my zupełnie nie wróciliśmy do cycusia ale nam cicha nadzieję że mi się uda bo wczoraj płakałam jak bóbr jak mały ssal cyca. trochę nie poradnie mu to idzie chyba zapomniał jak to się robi ale dany radę:-)

11 lata 9 miesiąc temu #587348 przez słoneczko
czesc dziewczyny ja tylko na chwile bo masakrycznie sie czuje cos, grdlo mnie tak boli ze wogole nic niemowie :(

Anna przykro mi ze wyjazd sie nie udał, ja tez niestety nie ogarniam domu :( nigdy nic nie moge zrobic i mam mnóstwo zaległosci.

Olga - wielkie buziaki dla Ignasia od ciotki i mokry buziak od Pawełka :kiss:

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #587354 przez słoneczko
a tu Pawcio jak stoi w łózeczku :)
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #587357 przez słoneczko
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka