- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Śliczne wszystkie dzieciaczki,Filipek,Miro,Staś,same przystojniaki nam rosną
Co do karmienia,to w moim przypadku odstawianie córek było straszne,dzieci po roku są już na tyle mądre,że nie dadzą się tak szybko zbyć,a już ok 2 lat,to nawet mowy nie ma na żadne wymówki dlatego powtarzam się,że z jednej strony żal mi,że Ignaś się tak szybko odstawił,a z drugiej bardzo się cieszę i tak szybko noce przesypiam,co z dziewczynami ok.3 roku dopiero miałam ha ha ale pewnie ile dzieci,tyle różnych opini,każde karmienie inne i każda mamusia wie,kiedy ma odstawić swoje dziecko
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
U nas kompletnie biało i cały czas pada. Fatalnie, bo bardzo dużo napadało, a to znaczy że to choler.... będzie musiało też stopnieć
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
Anna odpoczelas sobie? jak Mati zdrowy?
Kamyczka jakos daje rade ale jest czasami ciezko:(
Bidol napisz po wizycie co z Kamka?
Olga moj Tomek tez jest taka gapa przy pilnowaniu malego
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
ale umnie masakryczna pogoda pada snieg i jest zimno brrrrr
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
ja karmiłam ksawcia 9 miesiecy sam zrezygnowal, troche było mi szkoda ale nawet dobrze, kolezanka ma synka 2 lata i dalej go karmi dla mnie to męczace by bylo siedza gdzies a on podchodzi zeby cyca wyciagnac
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziekujemy za komplemenciki ;]
mamaFilip mowisz do mnei podobny hmmmmm a wszyscy mówia ze caly tatuś ;p
u nas pada... Oby ten tydzen szybko minol bo podobno wiosna idzie:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
chłopek czemu się boisz,ja to mam tylko nerwy,że na razie to w tyg.mało będę miała samochód,dopóki nie kupimy,ale doczekać się nie mogę.Sprawdzam codziennie,czy już jest do odbioru i jak na złość jeszcze nie ma
Zapomniałam wam wczoraj napisać,Ignaś cały czas woła ba ba,a wczoraj jeździł u dziewczyn w pokoju i ja wychodziłam z niego,a on w płacz za mną i tak ładnie mu wyszło mami,obie z Mariką aż powtórzyłyśmy Pewnie to było jednorazowo,ale już coś
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj tez cos pepla ale narazie to niewychwytuje tych jego słowek bo to tylko przypadkowe zapewne wyrazki ;] moj za to ładnie robi brawo
a co do pogody to az nic sie niechce widzac snieg deszcz brrr nich to juz minie ;]
ktora pytala o butki ;] my wczoraj kupilismy. Bylam zdania zeby kupic za kostke a kupilam przed bo tak to idzie sie z mezem na zakupy hahaha....
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Rano Kamil jeszcze stwierdził, że boli go gardło. Więc w domu jesteśmy w czwórkę. Mateusz niestety ma katarek i kaszle konkretnie. W nocy też niestety go męczy
Co do karmienia, to my wciąż jeszcze jemy cycuszka, choć czasem mam już dosyć. Zobaczymy ile jeszcze tak pociągniemy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bidol Przytulam
Maksiu gratulujemy powrotu do (.)(.) Wiedziałam, że Ty się tak łatwo nie poddasz
Krecik Staś to super chłopak
M89M śliczna młoda mamusi-siostra z Ciebie, he he. Pięknie wyglądacie A Miro jakie poważnie spojrzenie ma na niektórych zdjęciach.
Misiowa Hania jest przecudna
Daners mi też rodzicie kazali zrobić prawo jazdy, jak miałam 17 lat. Zawsze wychodzili z założenia, że nigdy nie wiadomo co i kiedy się przyda. Z moimi dziećmi będę chciała robić tak samo. Oj inaczej wiele spraw by mi się potoczyło w kwestiach zawodowych, gdybym tego prawka nie miała
A odnośnie zębów, to też dwa tygodnie temu byłam na kontroli. Mam dwie małe dziurki. Jedną już zrobiłam, więc 200 zł poszło. W środę idę jeszcze na piaskowanie i usuwanie kamienia, więc kolejne 170 zł. Oj nie lubię tych stomatologów, ale co zrobić. Na szczęście u mnie mimo karmienia, jakoś nigdy specjalnie nic mi się nie działo z ząbkami. Mała dziurka i tyle.
No i Mateusz też już raz użył sowich maleńkich ząbków. Masakra, myślałam że zwariuję
Dobra, czas się zająć jakąś pracą. Ściskam mocno, wszystkie mamy którym nic nie odpisałam
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem czy ufasz stomatologom z nfz ale usuwanie kamienia jest za darmo raz w roku i nie boli tylko to glupie uczucie ;/bleee...
Ja narazie mam zatrute bo tez bylam pare dni temu a teraz dwa do wyrwania mam az sie boje...
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
MiF ja wlasnie zaczelam podejmowac powolne i nieudaczne proby odstawienia malej od piersi. Tez czytalam ze po roku ciezko ale teraz tez wcale mi latwo nie jest;) A Filipek ladnie pije z butelki?Bo u nas to zasadniczy problem polega na tym ze Hania wypija maksymalnie 70ml z butelki i potem juz nie chce.
Anna ale mialas nieciekawa przygode...wcale sie nie dziwie ze sie wkurzylas. Czlowiek sie nastawia na weekendowy relaks a tu taki klops. Zlosliwosc rzeczy martwych
Kamyczka ja tez uwielbiam jableczniczek:) Smaka mi narobilas i juz planuje kiedy by go upichcic:)
Olga a Ignas czesto placze jak wychodzisz z pokoju?Bo ja od 1,5 tyg mam taki problem z Hania ze do usypiania tylko mamusia i nie moge z pokoju wyjsc nawet na chwiunie bo placz ogromny. Wczesniej sama ladnie usypiala:(
U nas tez dzis pogoda do d... Wiec jedziemy do ikei po nowa ciensza kolderke dla Haniuli i jakies poduchy dla nas bo spac nie moge na tych co mamy:)