BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 2 miesiąc temu #312658 przez luska
my dziś milutko dzień spędziliśmy u kuzyneczki ,niby słodkie lenistwo ale tak wypompowana wróciłam ,przez ten spacer że ja pier........
Ha własnie była druga kuzyneczka i jak sie uda to od wtorku śmigamy na fitnesik :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #312663 przez Dorciaition
No i juz w lozku. pisze z.jednym okiem zamknietym bo jak mam dwa itwarte to widze potrojnie. Ide spac. Krzysiu juz narzeka.bo twierzi ze jadaczka mi sie nie zamyka ;) Nooo Malna pocisnal od tylu bez slowa . Film ciekawy, ksiazka tez. Do bodygard nievdotrwam niestety.
Twoj Adrian jest niezly;-)
Lenka miala byz Adrianem ;) Lece Do jutra :* pa pa kochane me :)

Alanek[*] :(
13 lata 2 miesiąc temu #312666 przez Malina86
Haha Dorcia widac, ze juz spiaca jestes :) :) Dobranoc spiochu! :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #312675 przez Róża
Dziękuję Malinka, to po niedzieli kupuje chlebek :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lusia właśnie zauważyłam, że mój Szymuś urodził się tego dnia co Twój Olo, obydwaj są z 26 listopada :):):) równiutkie dwa latka są między nimi :laugh: Fajnie że mieliście miły dzionek, no i fitness też super :)

Jutro uciekam do mamy, mąz mnie zostawi w drodze do pracy bo ma końcową inwentaryzację, i zabierze jak będzie wracał :) posiedzimy sobie u dziadków z Szymkiem, bo niedługo sama oszaleję, od poniedziałku dzień w dzień praktycznie to chociaż się "rozerwę" i na obiad załapię :) jeszcze planuje wstać o 6 upiec ciasto jakieś, ale zobaczymy co miz tego wyjdzie ;)

Buziaki, to pewnie jutro zajrzę wieczorkiem :) Poprodukujcie żebym miała co czytać :)

A to na rozweselenie ;)
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #312694 przez Malina86
Różyczko to udanego dzionka jutro, a ciasto kup gdzies po drodze lepiej, a nie bedziesz sie zrywac o swicie :silly:
Haha ten chlopczyk z obrazka za mocny!

Jest prawie 23:00, a moja zajebista sasiadka (polozna), ktora mieszka nade mna pierze. Ma chyba jakas stara pralke, ktora tak tlucze, ze slychac ja jakby byla obok. Lazienke ma akurat nad pokojem Misi i co chwile mi sie dziecko przebudza. Co za kretynka jedna- potrafi do 2:00 w nocy prac!

Ide na Bodyguarda.
Buziaki :kiss: Spijcie dlugo :)
13 lata 2 miesiąc temu #312722 przez katka
Witajcie z rana
My dziś nocka super i Ola we własnym łóżeczku cała noc dopiero o 5 już nam sie nie chciało jej odkładać i została z nami. Teraz leżymy we 4 jest ciasno ale fajnie.
A tak apropo przedstawiania sie z imienia i nazwiska to wam opowiem historyjkę którą mi opowiedział tata dziewczynki z mojej grupy

Karinka jest śliczną malusią dziewczynką więc wszystkie starsze panie się nią zachwycają Gdy padało pyt: Jak masz na imię dziewczynko? Karinka odpowieadła ślixcznie Karinka J..... Pełne imie i nazwisko Wiec tatus jej tłumaczy że jak ktoś ją pyta o imię to nie musi mówić nazwiska bo po co obce panie mają znać jej nazwisko.Karinka przyjeła do wieadomości. Następnego dnia jadą rano do przedszkola autobusem i sytuacja ze starsza panią sie powtarza A karinka zerkając na tatusia odpowiada: Jestem Karinka a mój tata to Robert J...... :silly:

Róża ja bym kupiła ciasto tymbardziej że nie umiem piec :ohmy: A co do mebli to mam fajnego faceta który robi na wymiar i jest niedrogi jak chcesz to ci dam namiary. Nam w domu robi praktycznie wszystkie meble. Bo ja to mam takie pomysły że nigdy bym w sklepie takich nie znalazła ;) A ja to jem prawie wszystko nie jem tylko warzyw kapuścianych i grochu fasoli.

Uciekam bo mi sie małej towarzystwo spadło :silly:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312743 przez Dorciaition
Dzień Dobry.

Oj, właśnie widzę jaka to wczoraj byłam zmęczona ;)

Malinka
jak zrobiłaś to zdjęcie w znaczku? :) Pliss powiesz :silly:
Szukałam już też takich serduch na allegro ale bieda.

Róża
dałaś radę upiec rano ciasto? Jak tak to szacun. :)

Malina opieprz tą sąsiadkę jeśli Misia nie może przez to spać.

Luśka ale super z tym fitnesem :)

KAtka ale Olka ma super siedzisko w wannie. Też bym takie chciała, ale dla mnie ;)
Ha ha dobre to z Karinką ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Malina Ty to chyba najpóżniej z nas chodzisz spać, zawsze Twój post zamyka dzień :) Dałaś radę obejrzeć cały film?

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312764 przez madziaska
dzien dobry :)

Roza ja przez niecale dwa miesiace jadlam bardzo ostroznie i tylko zle sie czulam przez to, z reszta pisalam wczesniej. Teraz jem wszystko, oczywiscie oprocz warzyw wzdymajacych i grzybow, chociaz pieczarki ostatnio jadlam :P Chlebek jem kazdy, buleczki tez ;) Jem na co mam ochote ;) Malej nic nie jest, tylko kupy bardziej smierdzace ;) A no i cytrusow jeszcze nie jadlam... ;)

Luska super z tym fitnesem :)

Malinka no sasiadka daje czadu ;) Moja Hania tez nie reaguje na swoje imie, a normalna jest zupelnie ;)

Dorcia ja tez szukalam tych serduszek. Na allegro faktycznie nic nie znalazlam. Wpisywalam jednak w google i znalazlam kilka fajnych. Nie zapisalam jednak strony, ale bez problemu mozna cos znalezc. Ze srebra widziala tak do 100 zl. ;)
13 lata 2 miesiąc temu #312823 przez Suari
Hellllooo

Malina- po prostu umieram ze śmiechu jak piszesz o teściowej, przepraszam, wiem, że możę to nie na miejscu, bo nie zazdroszczę ci, ale robisz to w taki sposób, że nie mozna inaczej :laugh:

ALeksandra- mój przygryza dolną wargę, ale zauważyłam, że to raczej tak jakby ssał, może dlatego, ż ssie smoczka, tak mi się wydaje, a może się mylę ;)

Może uda mi się was nadrobć do końca dnia ;)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312832 przez anakol
Dzień dobry! :lol:
Ledwo Was nadrobiłam dwa dni temu, to mi się życie zagęściło i znowu dwa dni nie zaglądałam - 10 stron w plecy :huh: Ja nie wiem, czy to dam radę nadrobić. Nie lubię pisać z Wami i nie być na bieżąco, ale zanim Was nadrobię, zazwyczaj przychodzi kolejny "kryzys" w takim sensie, że nie mam kiedy tu zaglądać. W efekcie nigdy nie jestem z Wami w takim bezpośrednim kontakcie a propos tego, co się dzieje w danym dniu.
Tak się dzieje dlatego, że mój M bardzo różnie pracuje - często jest w domu cały dzień, a co parę dni nie ma go w ogóle... Nie mogę żadnej rutyny sobie wyrobić, bo te dni są kompletnie inne od siebie i w dodatku nie ma zasady, jak często on pracuje, to jest róóóóóóóóżnie.

Róża, ja też na początku tylko bułki jadłam, bo tak nam w szpitalu dawali (pomijam, że mleko też nam dawali, a co...). Dopiero jak się zaczęły chece z uczuleniem Natalki, to mnie oświecono, że właśnie z pszennym pieczywem powinno się zaczynać ostrożnie, bo ma gluten. I bądź tu mądry. Więc ja jem różne pieczywo teraz, sprawdzam tylko czy nie ma w składzie jogurtu albo mleka w proszku, bo Natalka mleka nie toleruje a często dodają.

Ha, ha, ten demot jest świetny :lol:

Malinka, dla mnie dwie godziny siedzenia to nie jest krótko.

13 lata 2 miesiąc temu #312843 przez Dorciaition
Buziaczki dla naszego Igora! Ma już 4 miesiące :) :kiss: :kiss: :kiss:

Wow, Dziewczyny, opowiedzcie więcej :)

13 lata 2 miesiąc temu #312904 przez katka
no tak weekend i redakcja nieczynna :silly: i co ja teraz do kawy bede czytać?
13 lata 2 miesiąc temu #312951 przez Dorciaition
Katka jutro nadrobimy :lol:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #313002 przez Malina86
Czesc Mamcie!

Igorku sto lat!!! :kiss:

Moj Malz rano jechal grac w pilke i zabralysmy sie z nim do moich rodzicow, zjadlysmy u nich obiadek i bylysmy z babcia na spacerku.

Dorcia no pewnie, ze Bodyguarda obejrzalam do konca. Cos kolo 1:00 sie skonczyl :) Siedze dlugo, bo jak moja Misia spi do 11:00 to sie zdaze wyspac :)
Kochana zdjecie serduszka skopiowalam z forum, usunelam ten adres strony w Picasa, a ramke w Picnic-u dodalam- tam jest taka aplikacja w Picasa.

katka Karinka niezla aparatka :)

Suari ciesze sie, ze moge sprawic Ci tyle radosci :lol:

Sasiadce juz kiedys maz zwracal uwage, jak jeszcze Misi nie bylo i troche byl spokoj, ale od dluzszego czasu znowu sobie nocne prania urzadza.

Co do serduszek to mi sie podoba to: allegro.pl/srebrne-serce-sekretnik-grawe...stu-i2113591967.html Mogloby byc ciut wieksze, ale za to fajnie, ze ma zdjecie wygrawerowane. Kiedys robilam cos takiego na zlotej blaszce mezowi i wyszlo super.

Zaraz budze spiocha malego i sie bierzemy za cwiczenia i tance. Powiem Wam, ze ona jest taka padnieta po tym, zewczoraj po kapieli jak ja ubieralam na przewijaku to juz spala :)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #313036 przez Dorciaition
O kurcze Malina, podziwiam Cię. O tej godzinie to ja na drugi bok się przewracałam ;)
Ona śpi do 11 bez przerwy?
Jakie ćwiczenia z nią robisz? Tańcujesz z Misią na rękach?
Wiem, wiem znowu milion pytań :)
Nam neurolog kazała robić tak aby Lenka wodziła wzrokiem za zabawkami. Jak zabawka jest np po lewej to wtedy przekrecać ją na boczek (tak żeby sama próbowała) i myk na brzuch.

Mam chęć na to serducho. Tylko, że łańcuszek złoty noszę, więc srebrne nie bardzo :/

Sarna dawaj foty z tańców :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży