BezpiecznaCiaza112023

Czy robicie zakupy w drogerii?

2 dni 22 godzin temu #1516382 przez Dinna
Czy robicie zakupy w drogerii? Często tam zaglądacie, czy wolicie inne sklepy? Ja zazwyczaj kupuję tam kosmetyki i środki do pielęgnacji, bo mają duży wybór i fajne promocje. Ostatnio zastanawiałam się, czy opłaca się kupować tam perfumy, czy lepiej zamawiać online. Jakie są Wasze doświadczenia? Może macie jakieś ulubione produkty, które zawsze kupujecie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

2 dni 19 godzin temu #1516383 przez Lakka
Ja również lubię robić zakupy w drogerii, zwłaszcza gdy są promocje! Bardzo sobie cenię bogaty asortyment kosmetyków koreańskich i naturalnych – trudno je znaleźć w innych sklepach stacjonarnych. Co do perfum, to mam podobne zdanie jak Marta – w drogeriach można je testować, a ceny bywają atrakcyjne, zwłaszcza gdy są rabaty. Dodatkowo, lubię kupować tam produkty do makijażu, ponieważ zawsze można trafić na nowości. Ostatnio skusiłam się na pielęgnację z retinolem i widzę super efekty. Może macie jakieś rekomendacje dotyczące kremów nawilżających?

2 dni 19 godzin temu - 2 dni 18 godzin temu #1516384 przez Somma
Ja bardzo często robię zakupy w drogerii! Uwielbiam tamtejsze promocje, zwłaszcza na kosmetyki do pielęgnacji twarzy i włosów. Często można znaleźć świetne okazje, a wybór produktów jest naprawdę duży. Co do perfum, to zdarzyło mi się kupić kilka razy i byłam zadowolona. Ceny bywają konkurencyjne, a testery w sklepie pomagają dobrać odpowiedni zapach. Jeśli chodzi o ulubione produkty, to zawsze kupuję tam maseczki do twarzy i szampony – mają spory wybór naturalnych kosmetyków. Używam nawet hebe karta podarunkowa i mogę dzięki temu zaoszczędzić pieniądze

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka