BezpiecznaCiaza112023

Jak wiek to młoda Mama?

14 lata 5 miesiąc temu #22511 przez Emme
a ja mam 23 lata i jestem (będę) młodą mamą. i to jest powód do dumy. to nie wpadka,wszystko było przemyślane, wyczekane, więc tym bardziej się z tego cieszę. A jak jakaś "baba" mówi mi, że tak szybko, to pytam ile ona miała lat kiedy została mamą :) i koniec tematu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 5 miesiąc temu #22525 przez kolorowa
Przepraszam,że się uniosłam,ale już tak mam,jeśli chodzi o wiek,bez względu na temat:)
Jestem bardzo dumna z tego,że urodziłam ślicznego synka i dałam jednocześnie szczęście tylu osobom w szczególności Darkowi.

14 lata 5 miesiąc temu #22526 przez Katarzynka
Własnie kiedys kobiety wychodziły za mąz i rodziły dzieci w wieku 18 lat, 25 to juz była stara panna ;)
A teraz te same baby sie wielce dziwia jak to mozliwe w takim wieku miec dzeici..

14 lata 5 miesiąc temu #22534 przez basik_twins
No najleprze są te baby co takie teksty gdzies na ulicy walą czy coś tym bardziej ze one i w ich czasach dzieci sie rodziło właśnie juz 19 lat normalka 20, więc Emme nic tylko brawo Ci bić :lol:
A za granbica to w ogole kobieta kolo 30 dopiero mysli o dziecku tutaj nawet 27 letnia kobieta z mezem juz od lat jak zajdzie w ciaze to szkoda bo taka młoda :dry: paranoja

My poprostru wiemy czego chcemy :lol:

14 lata 5 miesiąc temu #22551 przez Emme
przypomniało mi się, jak jeszcze niedawno pilnowałam dziewczynkę kilkumiesięczną, jak dwie baby stały pod sklepem i słyszę "Boże, taka młoda, bez wykształcenia. gdzie Ci rodzice??"- nie wiem po czym to stwierdziła, może po kolorze włosów :)

14 lata 5 miesiąc temu #22555 przez Katarzynka
No własnie i takie baby są "najlepsze" po co pilonwac swojego nosa jak mozna go wsadzac tam gdzie nie trzeba :silly:

14 lata 5 miesiąc temu #22561 przez basik_twins
A ciekawe co by taka baba zrobiła jakby sie jej odpowiedziało
"Weś zamknij ryj bo Ci zaraz podejde i zajeb...." :lol:

hehehe

zdziwko :ohmy:

14 lata 5 miesiąc temu #22667 przez Madzia89862
a miec te wszystkie staruchy poporstu gdzies:)zazdrosc je zzera dlatego tak gadaja:)

14 lata 5 miesiąc temu #22685 przez Manga
Trochę odbiegnę od głównego tematu.
A propos gadających bab - w liceum koleżanka jechała do szkoły autobusem, a nosiła stały ortodontyczny aparat na zęby i baby w busie gadały (oczywiście na głos): "Ach ta dzisiejsza młodzież ma strasznie pomieszane w głowie! Niech pani zobaczy, nawet biżuterię na zęby niektóre zakładają - już nie mają gdzie kolczyków nosić".
Tak to już jest z ciemnotą ;)

14 lata 5 miesiąc temu #22724 przez basik_twins
hahaha :lol:

A to dobre Manga

14 lata 5 miesiąc temu #22765 przez Agnieszka
ale się uśmiałam, no nie mogę ... ach ci ludzie

Alicja ma już 16 ząbków :))

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #22767 przez Martynka__89
W ciąże zaszłam w styczniu mając 20 lat, pierwszego kwietnia skończyłam 21 ;) wyszłam za mąż 24 kwietnia. Ślub był planowany od ubieglych wakacji tak że to nie jest tak że szałam w ciąże to muszę wziąśc ślub. Nam tak to wszystko się poprostu poukładało ;) Owszem czuję się młodą mamą, ale szkołę skończyłam, mam pracę co miesiąc dostaje wypłate i ważne że po macierzyńskim mam gdzie wrócic (praca) mój maż też pracuje mamy się dobrze. Nie którzy ludzi strasznie się na mnie gapią i pytają ile to mam lat (bardzo młodo wyglądam :/) denerwuje mnie to, nie jestem gówniarą która wpadła eh... Moja rodzina i od strony męża bardzo się cieszą że Nasza rodzinka się powiększy dla mnie to jest ważne, a nie to co ludzie za pierdoły gadają wogóle mnie nie znając.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

14 lata 5 miesiąc temu #22769 przez basik_twins
To jak coś możesz zawsze walnąc komentarz jak byś coś usłyszała za swoimi plecami

z peeeeełnym uśmiechem ohhh... dziekuje ale ja tylko tak młodo wyglądam mam 26 lat, taka uroda

i w dupie

anikt Ci nie udownodni czy masz 22 czy 26

Ja sie musze denerwować bo mi dają więcej :dry: ehh

ale raz usłyszalam ze nie wyglądam staro tylko poważnie
troche podbudowało no ale niestety

14 lata 5 miesiąc temu #22855 przez jakasia
to ja w drugą stronę - spotkałam się z opinią, że tylko młode mamy, czyli około 20 powinny miec dzieci, bo będą miały z nimi w przyszłosci "lepszy kontakt", a te które rodzą po trzydziestce będą wkrótce babciami, których nastoletnie dzieci będą się wstydziły... troche mnie to ubodło

co sądzicie??

[url=?utm_source=ebobas_ksiazeczka&utm_medium=bbcode_widgets&utm_campaign=bbcode_widgets]
[/url]

14 lata 5 miesiąc temu #22862 przez Katarzynka
Ja uważam że każdy powinien miec dzieci wtedy gdy czuje sie na nie gotowy :) A to z wiekiem nie ma nic wspólnego :P

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka