BezpiecznaCiaza112023

Czy to co robimy ma sens? Pytanie o blog :)

13 lata 1 miesiąc temu #228514 przez Manga
3 miesiące temu kilka forumowiczek z forum Zapytajpolozna.pl skrzyknęło się i zaczęło tworzyć bloga dla mam -
W Roli Mamy

Dziś chcemy Was Kochane zapytać, czy zaglądacie do nas, czy czytacie nasze teksty?
A może bierzecie też udział w naszych konkursach?

Zachęcamy Was też do dzielenia się w tym wątku uwagami co do bloga! To właśnie Wy mamy i przyszłe mamusie jesteście naszymi najlepszymi doradcami:)

Pozdrawiamy wszystkie nasze czytelniczki!

A kto nas jeszcze nie odkrył, to zapraszamy do komentowania, wspólnych rozmów, do zabawy, do zaprzyjaźniania się!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #229032 przez Magdzia
Odwiedzam, podczytuję, śledzę i komentuję :D Jak najbardziej ma sens :)

Ile razy napisany tekst dawał do myślenia, zwracał uwagę na zapomniane aspekty, rozśmieszał :) Na blogu czuję się jak na forum, czyli prawie jak w domu, albo u dobrej przyjaciółki na kawie :D Piszcie dziewczyny, piszcie a my będziemy czytać :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #229039 przez olka
oczywiście, że ma sens, Dziewczyny :laugh: :laugh: :blink: :blink:
Zaglądam co jakiś czas i czytam :) jesteście naprawdę na poziomie :) i tak trzymać :blink: :laugh:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

13 lata 1 miesiąc temu #229051 przez justysiak83
Jasne że ma sens, tak trzymać. Ja do was zaglądam, czytam, czasem komentuje czasem nie, niektóre teksty są mi bliskie a inne troche dalsze ale generalnie świetna robota i twórzcie dalej... :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #229099 przez boniucha
Owszem! :) udzielam się jak mogę jeżeli dany temat bardziej mnie zainteresuje :) Podoba mi się, że na koniec danego tekstu zadajecie pytanie skłaniające do dyskusji - choć na początku tak nie było i już miałam Wam to zasugerować, ale nie zdążyłam :P
Może jako odskocznia od tekstów przeprowadzić jakąś ankietę - oczywiście o tematyce wrolomamowej ;) ? I potem podyskutować o jej wynikach :unsure: To tak mi się teraz nasunęło :P

13 lata 1 miesiąc temu #229200 przez pulpecja
Kochane pomysł otwarcia blogu to jednym słowem - Strzał w dziesiątkę ;) :lol:

przyznaję się, że ostatnio nieregularnie Was czytam i teksty czytam z opóźnieniem od ich pojawienia się ale to nie zmienia faktu, że każdy tekst czytałam z ciekawością i nigdy nie rozczarowałam się w trakcie ich lektury. Co więcej często żałowałam,że to już koniec tekstu. Pamiętam tekst Fizinki o porodzie...byłam normalnie zła,że w końcu urodziła bo chciałam czytać jeszcze i jeszcze hihihi :)
Podsumowując Życzę Kolejnych miesięcy a później i lat obfitych w wenę literacką :)

13 lata 1 miesiąc temu #229333 przez Manga
Ale fajnie czyta się takie miłe słowa!
Dzięki, że z nami jesteście :* To co napisałyście, to taki dla nas "kop" by dalej robić, to co robimy.

13 lata 1 miesiąc temu #229408 przez Marysia27
Wasze opinie, to dobry wiatr w nasze żagle, mam nadzieję, że spełnimy Wasze oczekiwania i bedziecie nas odwiedzały coraz częściej, a nawet "sprzedacie" bloga własnym koleżankom :woohoo:

13 lata 1 miesiąc temu #229411 przez Emme
ja również się cieszę :D idealna motywacja :D
ale nie znajdzie się jakieś "ale" ;) konstruktywna krytyka też jest idealnym "motywatorem" :D

13 lata 1 miesiąc temu #229415 przez sylka
ja również się cieszę miło czyta się, że nasze teksty do Was przemawiają :)

13 lata 1 miesiąc temu #229460 przez agi-p
"W roli Mamy" tak jak i "Zapytaj Położna" stały się moim codziennym rytuałem . Zaczynam i kończę dzień od "poklikania" , zeby dowiedzieć sie co i jak .
Blog to super sprawa , świetne i życiowe teksty , w których każda Mama znajdzie cząstkę swojego życia . Podnoszące na duchu i skłaniające do refleksji .
Gratuluję i czekam z niecierpliwością na kolejne teksty :)

13 lata 1 miesiąc temu #229703 przez Manga
boniucha napisał:

Może jako odskocznia od tekstów przeprowadzić jakąś ankietę - oczywiście o tematyce wrolomamowej ;) ? I potem podyskutować o jej wynikach :unsure: To tak mi się teraz nasunęło :P

Boniucha, zapraszamy na nasz profil na facebooku, bo tam prawie codziennie pytamy o Was, Wasze zainteresowania, Wasze dzieci... No i jeszcze się bawimy w różne zabawy słowne.

13 lata 1 miesiąc temu #240974 przez sylka
Witam drogie koleżanki i zapraszam do lektury nowego wpisu :)
Ciekawa jestem czy rezygnujecie z jesiennych spacerów z dziećmi? I czy u Was listopad też jest smutny?

Smutna jesień

Zapraszam do dyskusji w komentarzach na blogu :)

9 lata 3 miesiąc temu #1006656 przez Nadya
Dla mnie jak blog jest ciekawy, to po prostu jest ciekawy i aż chce się na niego co chwilę zaglądać, czy nie ma nowego wpisu. Pytacie, czy ma sens? Tak, ma sens, dlatego, że robimy coś dla siebie, opisujemy swoje rozterki, przemyślenia. Poznajemy nawzajem siebie i nasze poglądy o otaczającym nas świecie. To jest jedyny czas kiedy jesteśmy same dla siebie i nie musimy martwić się o mężów, ani o dzieci. Więc jeżeli tylko macie wenę do pisania to nie wstydzić się tego, a realizować się w tym co lubimy.

9 lata 1 miesiąc temu #1013975 przez tessa
Ja też myślę, że ma to sens. Nie może być inaczej :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka