BezpiecznaCiaza112023

PROMOCJE!!

14 lata 2 miesiąc temu #57345 przez Asiersa
aaaa i jeszcze jedno :silly: znalazłam taką stronkę, gdzie można trafić na na prawdę fajne promocje :) www.iulotka.pl/katalog-promocji-sitemap.html

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #57346 przez alutka1011
Świetny wątek!Napewno wielu osobom pomoże!

14 lata 2 miesiąc temu #57354 przez sloneczko
watek uwazam tez za fajny ;)

ja osobiscie kupuje od kad bylam w ciazy pampersy, chusteczki, kosmetyki,w promocjach.
Mleko modyfikowane tez kupowalam jak robilam malej na zbozu jedzenie, teraz czasem musze je wykorzystac tak.

ale jezeli chodzi o ubranka to ja np kupuje czesto w c&a czy h&m, tam tez za grosze sie kupi i jakosc jest dobra. Zabawki najczesciej zamawiam przez inetrnet i poruwnuje ceny.

ja na promocjach duzo zaoszczedzilam, i tak tez mam zapasy.

aha ja tez duz sie na niemieckich stronach pozalogowywalam, dostaje kupony z pampersa co 3 msc na 13 euro, na chusteczki, z hippa na sloiczki, z czego nie korzystam, ale czasem tez mi cos przysla. W tych sprawach jestem dosc aktywna ;) hahah

14 lata 2 miesiąc temu #57361 przez Emme
to może proponuję też wklejać informacje i linki do stron z rabatami, które można dostać. czasem wystarczy się tylko zalogować i dostaje się rabat

14 lata 2 miesiąc temu #57429 przez jedynaczka
też chciałam pochwalić PEPCO :)
faktycznie mają cudowne ubranka, za niskie ceny, zabawki też dosyć tanie.
Ubranka przy tej niskiej cenie sa zadziwiająco wytrzymałe :)
nowe body za 5 zł to jest taniocha :) i później nie jest żal wyrzucić, jak już sie nie nadają do uzytku i dla następnego dzidzia :)

14 lata 2 miesiąc temu #57432 przez ilona
U nas niestety nie ma Pepco... :(

30 km do innego miasta muszę jechać, ale mam w planach taki większe zakupy o0dieżowe więc na pewno odwiedzę ten sklep w pierwszej kolejności. :)

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #57703 przez Asiersa
w Auchan'ie pieluszki Huggies Economy Mega rozmiar 2,3,4,5 są po 31.99 :blink:
z tego co tam piszą to rozm 4 (8-16 kg) 64 szt
a rozm 3 (5-9 kg) 74 szt. Nie wiem jak pakowane są 2 i 5 :) ale chyba im wyższy rozmiar tym mniej sztuk :silly:

a w Tesco Pampersy rozm 3 Multi Pack 186 szt po 99.95 :)

w Realu Pampersy rozm 4 (70 szt)43.95 :)

14 lata 2 miesiąc temu #57707 przez natmur11
ja szukam pampers active fit zdaje sie ze z niemiec je sprowadzaja na allegro malo jest ich wiec czekam moze sie trafi jakas fajna aukcja. podobno miekciejsze sa niz zwykle

o tych w tesco slyszlam ale tez nie bede w zandym tesco niedlugo. ale w lidlu od poniedzialku maja byc pampers 4 (70szt)po 41zl

14 lata 2 miesiąc temu #57746 przez sloneczko
natmur, tak sa mieksze bo sa ciensze o 20%, ale ja odradzam!!!!!!

po 2 godzinach musisz pampersa zmienic, pisze pieknie na opakowaniu ze na dzien i na noc, na dzien ok ale i tak nie to sie meczysz, tylko pampersa zmieniasz, a w nocy odpada, ja od chyba roziaru 2 kupowalam te zielone baby dry, i jestem bardzo zadowolona, bo te zolte wydawaly mi sie twarde.

ale tez z tymi beby dry jak ostatnio kupilam mega paczke to tez po 3 godzinach wyczuwalo sie wilgoc, sa z roznymi wzorkami, najlepije te z turbo paczki sa, tzn ja tak sadze.

14 lata 2 miesiąc temu #57749 przez MlodaMama
Fajna sprawa. Ja ostatnio byłam w biedronce i widziałam body 5 sztuk za 3 zł bodajrze albo 3 sztuki za 5 zł ale i tak sie opłaca . no ja na szczeęście nie musze nic kupować dla synka z takich spraw b wszystko mi siostra oddała po swoim synku wózek ubranka wanienka. A to prawda że dla nieowlaków wpierwszych tygodniach życia trzeba kupować tylko pampersy i nei można z żadnej innej firmy np Huggies? bo są alergiczne? a teraz już bym powoli kupowała bo przy takim maluszku duża idą i nie wiem czy kupować czy nei a tele łasnei promocji widze

[url=[url=http://

14 lata 2 miesiąc temu #57756 przez alutka1011
Młoda mamo nie ma reguły jakie kupisz takie beda tylko fakt faktem że z pampersa są najlepsze!

14 lata 2 miesiąc temu #57760 przez baby_55
Ja sobie tak myślę, że najlepiej jest samemu wypróbować i wtedy wiemy co nam najbardziej odpowiada, bo każdy mówi inaczej, mojej koleżance np sprawdziły się pieluszki z Rossmana Baby Dream tańsze i podobno dobre, Ja kupię małą paczke Pampersów i Huggiesów i sprawdzę które mi odpowiadają, innych położna mi na początek nie polecała bo mogą odparzać maluszka.

14 lata 2 miesiąc temu #57764 przez MlodaMama
Macie racje kupie te i te i sprawdze, które bedą lepsze tych bede uzywała dla mojej dzidzi:) :)

[url=[url=http://

14 lata 2 miesiąc temu #57768 przez natmur11
nie jest powiedziane ze nejlepsze sa pampers one poprostu sa jedne z drozszych i z najbardziej promowanych. ja uzywalam pampers bo huggies mi sie nie sprawdzily byly sztywne i wszystko wylatywalo, ale sa dziewczyny ktore tylko ich uzywaja. mysle ze powinnas sama przekonac sie co bedzie najlepsze. moze kup male paczki zeby sie przekonac a potem zobaczysz. chociaz ja moge polecic pampers new baby te zolte albo pampers premium care ale w zwyklej cenie sa drozsze niz zwykle pampersy wiec ja patrze na promocje

14 lata 2 miesiąc temu #57779 przez Asiersa
Mój Tomek miał różne pieluszki na pupci i powiem szczerze, że Pampers Premium Care sprawdziły się najlepiej :)
Jak był w inkubatorku to miał zakładane pampersy z Belli Happy (te do 2 kg), póżniej dostał Huggisy i również nie mogłam narzekać :)
Kolejno Pampers premium Care oraz zwykłe Pampersy i też było ok :)
Na dzień dzisiejszy używamy Pampersa :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka