- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Rejestracja do lekarza przez Internet
Rejestracja do lekarza przez Internet
- gochaa
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 3 miesiąc temu #746522 przez gochaa
Hej dziewczyny!
Jakiś miesiąc temu odkryłam ciekawą stronę do rejestracji do lekarzy. Zaczęłam się rejestrować tylko przez nią. Dla mnie to bardzo wygodne, bo nie wychodząc z domu mam umówioną wizytę. Sprawdźcie same: medmemo.pl . Co o tym myślicie?
Jakiś miesiąc temu odkryłam ciekawą stronę do rejestracji do lekarzy. Zaczęłam się rejestrować tylko przez nią. Dla mnie to bardzo wygodne, bo nie wychodząc z domu mam umówioną wizytę. Sprawdźcie same: medmemo.pl . Co o tym myślicie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Quake
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
7 lata 3 miesiąc temu #1065714 przez Quake
Nie wiem czy to jest dostępne w każdym przypadku czy przychodni, wręcz w to wątpię
- midnight79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
7 lata 1 miesiąc temu #1066099 przez midnight79
Trzeba sprawdzić na stronie internetowej przychodni.
- kosanoztra
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
6 lata 11 miesiąc temu #1066492 przez kosanoztra
Dzisiaj są już kliniki w których można rejestrować się online. I dobrze bo to szybkie i wygodne rozwiązanie. Nie trzeba nawet wychodzić z domu. Z tego co wiem, przez Internet można zarejestrować się także tu
psychomedic.pl/psycholog-warszawa . Swoją drogą to bardzo dobrzy specjaliści.
- iwonka385
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
6 lata 11 miesiąc temu #1066495 przez iwonka385
W telewizji widziałam reklamę o takich internetowych rejestracjach,ale nie zapamiętałam jak ta strona się nazywała.
- LucynkaJarosz
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
6 lata 2 miesiąc temu #1067913 przez LucynkaJarosz
Ogólnie bardzo dużo praktyk medycznych udostępnia funkcję rejestracji online. Warto wejść na ich stornę internetowa i sprawdzić, czy mają taką funkcję. Mój lekarz na swojej stronie internetowej udostępnia taki formularz do rejestracji online (jak sie nie myle korzysta z programu Medfile, bo wyświetla mi się logo). Można wybrać sobie lekarza, uługę po czym pokazują się dostępne godziny. Wybierasz godzine i gotowe. Zwykle po zapisaniu się dostaje SMS, który potwierdza tą czynność.
A propo rejestracji i wgl lekarzy natknęłam się na dwa bardzo fajne artykuły. Sprawdźcie
www.medfile.pl/blog/jak-przemienic-strach-w-mile-doswiadczenie
www.medfile.pl/blog/polak-u-lekarza
A propo rejestracji i wgl lekarzy natknęłam się na dwa bardzo fajne artykuły. Sprawdźcie
www.medfile.pl/blog/jak-przemienic-strach-w-mile-doswiadczenie
www.medfile.pl/blog/polak-u-lekarza
- LadyStevenson
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
5 lata 10 miesiąc temu #1068406 przez LadyStevenson
Dziękuję @LucynkaJarosz szukałam właśnie czegoś takiego, gdzie będę mogła zapisywać i prowadzić swoje podopieczne z EDM bez reklam w tle , a blog na stronie Medfile bardzo przyjemny do porannej kawy. Polecam.
- miriam
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
5 lata 8 miesiąc temu #1068563 przez miriam
Przychodnie wychodzą na przeciw pacjentom więc umożliwiają rejestrację także online i to jest bardzo dobre. Tylko problem w tym, że czasami takie zgłoszenia długo oczekują na odpowiedź, więc aby do tego nie dopuścić lepiej wdrożyć aplikację Medidesk . Ona rejestruje wszystkie przychodzące połączenia, również te nieodebrane/czy na które nie było odpowiedzi i umożliwia szybszą obsługę ze strony pracowników rejestracji. To ważna kwestia, w innym przypadku ryzykujemy negatywny wizerunku firmy oraz utratę pacjentów
- Arowana14
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
5 lata 1 miesiąc temu #1069080 przez Arowana14
Zgadzam się w 100%. Sama miałam okazję pracować na aplikacji Medidesk i jest znaczna różnica. Pracuje się dużo szybciej i sprawniej. Jakiś czas temu zmieniłam pracę i w tym gabinecie nie ma tej aplikacji i uwierzcie - jest róznica... Dużo gorzej się pracuje, pacjenci się złoszczą, że nie mogą się dodzwonić itd. Nie ma rejestru, tragedia. Mam nadzieję, że w końcu też zainwestują w tę aplikację, bo naprawdę warto.