BezpiecznaCiaza112023

Jakie modne buty na lato?

6 lata 5 miesiąc temu #1067148 przez ulke
Czyli jakie buty będą modne tej wiosny i lata? Jakich butów zakup planujecie? Macie jakieś inspiracje?
Jakie już posiadacie w szafie i będziecie nosić, a których nie założycie? zakochany
Wstawiajcie zdjęcia, ponieważ kocham buty i chciałabym czegoś nowego w szafie na lato, przynajmniej z 4 pary.
Od siebie wrzucam nike roshe one, które będę kupować, zastanawiam się na zakupem vansów old skool, które coraz częściej widuję na ulicach ( co o nich sądzicie?), a z tamtego roku to.. dalej będę śmigać w conversach, reebokach no i superstarach, chociaż trochę mniej, bo już mi się "przejadły".Chciałabym też coś kolorowego, także liczę na Was.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

6 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 4 miesiąc temu #1067153 przez Andreaa
Jeśli chodzi o mnie to stawiam na wygode, nie tylko na wygląd. Jak zwykle będę nosić conversy, do wszystkiego. :D W naprawde gorące dni uwielbiam nosić sandałki oraz klapki. Sa przewiewne. Preferuję czerń, jasny róż, czerwień i niebieski. Czyli generalnie zywe i mocne kolory.

Polecam zajrzeć sobie do Answear. answear.com/p/klapki-i-sandaly-2692-k.html Ostatnio było sporo promocji, również na nowe modele butów. Upolowałam tam ostatnio takie:

Mega wygodne klapeczki na co dzień.

6 lata 5 miesiąc temu #1067156 przez Karola12
Ja poluję na jakieś fajne letnie sandałki. Teraz jest dużo promocji, więc może uda mi się coś znaleźć :)

5 lata 7 miesiąc temu #1068692 przez iwonka385
Przyznam, że dla mnie liczy się wygoda. Sporo spaceruje z dziećmi i po wielu kilometrach naprawdę czuje różnicę. Moje poprzednie się wytarły i szukam nowych. Co sądzicie o butach, które znalazłam na domodi.pl domodi.pl/marki_new-balance/buty będą się nadawać również dla osoby starszej? Myślałam o mojej mamie, również sporo się przemieszcza. Zależy mi na tym by jej stopy odpoczywały. Mam nadzieje, że w tym tygodniu przetestuje swoje i będę mogła jej coś doradzić.

5 lata 6 miesiąc temu #1068733 przez demonka_30
Teraz modne i wygodne są klapki

5 lata 6 miesiąc temu - 5 lata 4 miesiąc temu #1068737 przez fosfor
Buty ze skóry są zawsze dobrym wyborem. Zapewniają komfort chodzenia i noga się tak nie męczy w nich. Poza tym skórzane buty są wytrzymałe i bardzo ładnie się prezentują.

elway.biz/33-posciel-3d

4 lata 5 miesiąc temu #1069505 przez KarolineCZ
Inspiracji modowej najlepiej szukać w sieci. Na blogach takich jak http://ellalu.pl/ można znaleźć wiele pomysłów odnośnie tego, jak się ubrać. Moim zdaniem warto być na bieżąco z artykułami na tego typu blogach.

4 lata 1 tydzień temu #1069699 przez KarolineCZ
Odkryłam także sklep internetowy ze sportowymi butami i odzieżą. Jest to sklep internetowy Desportivo: https://desportivo.pl/pl/p/Buty-meskie-Reebok-Flexagon-Energy-DV4548/2199 . Znajdziecie tam między innymi duży wybór wygodnych sportowych butów.

3 lata 5 miesiąc temu #1070184 przez Quake
Ja stawiam przede wszystkim na wygodę i płaskie sandałki.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka