- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Chcę zmienić karierę.
Chcę zmienić karierę.
- beatricevill
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
2 lata 4 miesiąc temu #1071096 przez beatricevill
Witam wszystkich. Mam wrażenie, że robię w życiu zupełnie nie to, co trzeba. Nie lubię już swojej pracy. Co możesz mi doradzić? Z niecierpliwością czekam na komentarze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- millerrina
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
2 lata 4 miesiąc temu #1071097 przez millerrina
Jeśli Twoja praca przestała być satysfakcjonująca, najlepszą rzeczą, jaką możesz dla siebie zrobić, jest wzięcie odpowiedzialności za swoje życie i zmiana kariery. Radzę skontaktować się tutaj
goit.global/pl/ . Kariera w IT jest teraz bardzo obiecująca i można osiągnąć dobre wyniki w krótkim czasie. Skontaktuj się więc z nami, a profesjonalista będzie w stanie odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania.
- amalia09
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
2 lata 4 miesiąc temu #1071099 przez amalia09
Aby zbudować wysokiej jakości powołanie, idealnie jest szukać biegłych doradców, aby zrozumieć, w jakim kursie IT jest najlepszy dla Ciebie, aby przejść. Dziękuję uprzejmie za dane, które podałeś.
- ThomasGreen
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
2 lata 4 miesiąc temu - 2 lata 4 miesiąc temu #1071123 przez ThomasGreen
Cześć. Miałem ten sam problem i postanowiłem drastycznie zmienić zawód i wyjść z dusznego biura, aby otworzyć własny warsztat. Swoją drogą bez problemu znalazłem cały niezbędny sprzęt u MSG Equipment a nawet do diagnostyki amortyzatorów
msgequipment.pl/for-diagnostics-of-shock-absorbers . Można u nich również znaleźć dowolny inny sprzęt w przystępnej cenie i z wygodną dostawą.
Ostatnio zmieniany: 2 lata 4 miesiąc temu przez ThomasGreen.
- Braimi
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
2 lata 1 tydzień temu #1071611 przez Braimi
Witam wszystkich, co powinna zrobić większość klientów bukmacherów, którzy nie mają możliwości profesjonalnego obstawiania?