BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 10 miesiąc temu #888733 przez cordis
Dzień dobry

Zosieńko dużo zdrówka, wiele psot, żebyś miała zawsze uśmiech na buźce i dawała pociechę najbliższym :*:*

Ikunia Ty normalną kawę pijasz czy tą dla mam specjalną? Bo jak nie to Twoja mała pociecha będzie wulkanem energii ;-)

Rysa nie ma co zwlekać, siadaj za kółko i jazda!!
A na zdjęciu Filip to gdzieś koło Waszego domku? Bo coś mi przypomina to co jest w tle tylko kurde nie wiem gdzie to ?!

Mój śpi po prawie nieprzespanej nocy, :dry: dzisiaj co 5-10 min się kręcił, jęczał i wszędzie źle.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888734 przez Sophie25
Zosia 100 lated DUZOOOO DUZOOOOO ZDRÓWKA!!!! :* Całusków śle 100 :D !

Witajcie noc katastrofalna a pasuje pare okien jeszcze umyc :P
Musze sie kawą wzmocnic a Zoska zamiast spać rozwala gazety musze pochowac je gdzies bo masakra :D

Moja mi cały czas cyrki przy zupie odstawia niechce jesc moze przez to garaco ? Wasze dzieciaki tez nie chca jesc w upalne dni ?
Bo pije mi ładnie :) 240 wciagnie w dzien na upale ile wasze piją ? :)

Teraz noce nawet nwet ale widze ze ma po jednej stronie zaczerwienione i chyba idzie 6 ;/
Kiedys czytałam ze u wczesniaków zabkowanie moze sie opoznic bo kolezanka martwiła sie ze jej synek ma 10 miesiecy i zadnego zeba ale do roku nic sie nie dxieje pozniej juz musi do lekarza isc ;/ ale uspokoiłam ja ze moze ja zaskoczy ze niebedzie wiedziec kiedy :) :D

Dziewczyny gdzie wy ja zdazyłam napisac posta potem dopisać potem znowu edytowac i dopisac ale dzis jade do kolezanki :D
Powiedziałam ze teraz to ja jade na cIACHO do kogos a ja nie pieke dzis chyba ze mnie najdzie to jutro moze jakiegos na szybko z truskawkami :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888806 przez Hania84
Witam :)

Pisałam do Ikuni smsa ale nie wiem czy doszło i czy numer aktualny. Więc składam życzenia jeszcze raz :) ZOSIEŃKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU !!! DUŻO ZDRÓWKA, UŚMIECHU I MNÓSTWA PREZENTÓW :)

Ikunia tort śliczny :)

Agusia smutne że nie zdążyłaś do wujka :( a Polska służba zdrowia jest ostatnio katastrofalna :ohmy: non stop słyszę w tv że albo nie dojechali do pacjenta, albo odsyłają, albo coś i coś...masakra !!!! to woła o pomstę do nieba. Ja się cieszę że moja Lenka urodziłą się w DE bo z tymi wszystkimi problemami jakie miałam to nie wiem jakby to było w PL.
Trzymaj się... kochana...

Fifi ekstra chłopak :)

Lenka na babcinym jedzeniu w miesiąc przybrała kilogram :ohmy: to dużo bo ogólnie dzieci teraz tyle nie przybierają. Dostawała same zdrowe chude jedzonko...ale babcia co 2h jej coś podawała :D

My już spakowani bo jutro o 4 nad ranem wyjazd :( :( :S zostawiłam trochę rzeczy do wysyłki bo niestety nie zabralibyśmy się z wszystkim, tym bardziej bo bierzemy na 2 miesiące moją kuzynkę jeszcze.

Karolka a co ostatnio Gabi jest że ma tak ciężkie noce? coś jej się śni? zęby? bo kurka faktycznie bidulka jak tak płacze nocami to i ona wymęczona i Ty :(
A tym że "ma cię dosyć" się nie przejmuj...bo Lenka jak mnie wciąż widzi to ma to samo :) to chyba normalne...a jak wyjeżdżałam bez niej na zakupy na godzinę do 3 to jak wracałam to przeszczęśliwa była :) więc myślę że Gabi gdyby cię trochę nie widziała to tak samo by była szczęśliwa na Twój widok :) jesteś jej mamą i jesteś dla niej najważniejsza...wie, że ma cię wciąż przy sobie to ciągnie bardziej do tych bliskich których mniej widzi...ale jak tylko pójdziesz do pracy czy wyjdziesz na trochę bez niej to będzie inaczej zobaczysz :) Głowa do góry :)

okej uciekam...

miłego dnia :)
trzymajcie kciuki za naszą jutrzejszą szczęśliwą podróż :)

P.S. Marta gratulacje wygranej ;)

10 lata 10 miesiąc temu #888811 przez aleksiaa88
Wpadłam na chwilę to już 15 ale mi dzień ucieka

Kolorowych snów Zosieńko … Uśmiechu od ucha do ucha…
Pięknych bajek na dobranoc… Własnego pieska i kotka…
Co dzień nowych przygód… Butów siedmiomilowych…
Gwiazdki z nieba… Wspaniałych przyjaciół…
I wesołej rodzinki…

10 lata 10 miesiąc temu #888812 przez rysa
Cordis to w Parku Słowackiego :)

10 lata 10 miesiąc temu #888816 przez Gochens
Zosiu kochana z okazji Twojego roczku zycze Ci abys zawsze byla zdrowa, uśmiechnięta nigdy nie płakała ♥♥ Sto lat słoneczko ♡♡

ja na chwile bo sie szykuje na panienski a dzis od rana zakupy zakupy i jeszcze raz zakupy

Milego dzionka do jutra

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888821 przez violcia00
ja tez wpadam na chwilke :P

roboty po pachy,tesciowa mi duzo pomogla ale w kuchni caly czas cos robie wiec i brudno jest,nogi mi juz do du.. wchodza :dry:

Zosiaczku duzo zdrowka,milosci,usmiechu,100 latek ksiezniczko :kiss:

Hania szczesliwej podrozy...oby lena tak nie wydziwiala jak Oskar :dry:

Gratki dla Gabi za chodzenie,to teraz mama sie obiega za nia :laugh:

Gochens udanego panienskiego ;)

Fifi slicznota z Ciebie :kiss:

U nas ciut lepiej,kupki zmalaly ale nadal sa wodniste,teraz Oski znow ma kaszel,w pon.mamy szczepienie ale raczej go nie zaszczepia jak chory bidulek i teraz zrobil sie mamy synek,caly czas tylko do mnie na rece,tuli sie az milo....duzo rzczeczy potrzebnych wrzucilam do paczki kurierskiej a by mi sie teraz przydaly,a na paczke tydzien trzeba czekac :S ,no trudno,zmienilam kolor wlosow i wkoncu je uciachalam,tak ze mala zmiana :lol:

Lece dalej do roboty poki wszyscy na spacerze.

Agusia przykro mi z powodu wujka :(

Karola czekamy jutro ;)

Milego dzionka,u mnie goraco :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #888822 przez aleksiaa88
dziś mnie wszystko denerwuje zzzzzzzzzz palnełabym coś lub kogoś ale nie wiem za co a może ogólnie tak żeby lepiej mi się zrobiło

Gabryśka idziesz do Oskara na urodziny?

10 lata 10 miesiąc temu #888830 przez Hania84
jestem jeszcze i ja :)

za godzinę idziemy do kościoła bo jutro w trasie będziemy.
...ale mi się nie chce wyjeżdżać :( a jak sobie pomyślę, że teraz mnie czeka użeranie się z UP to już w ogóle bleee :( :dry:

Oski zdrówka !!! żeby te kupki już poszły w siną dal. Violcia a podajesz mu dużo marchewki? bo ona zasusza też. Albo smecte. A z Wami T. przyjechała? :) to masz pomoc teraz ? :) No oby Lenka dobrze zniosła podróż...mogłaby minąć nam tak jak do PL (Lenka co 2-3h spała na pół godzinki) ale teraz się poznała trochę co to zaczy podróż i nie wiem jak to będzie ...ostatnio po 40km już zaczęła marudzić :blink:

Gochens baletnico :laugh: udanego panieńskiego :)

...no i zapomniałam Was pochwalić :) jestem z Was dumna dziewczynki że tak ładnie piszecie :) no ...o to chodziło mi :kiss:

już chyba nie wejdę dziś więcej...więc dozobaczenia w DE :)

10 lata 10 miesiąc temu #888838 przez KaRoLkA
Aleksia tak jedziemy do fr na impreze :)

Haniu szczesliwej podrozy :* a gabi niewiem co jest w dzien zadowolona i usmiechnieta i spi normalnie a w nocy masskra wierci sie i placze :/

Gochens milego imprezowania :)

Violcis jasne ze bedziemy :) fajnie ze tesciowa pomaga i zr Oskiemu lepiej :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888840 przez Marta1985
Tak na szybko :-)

Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #888865 przez Sophie25
My dopiero teraz wrocilismy od znajomych ale czas zapitalal Zosia padla po 9 i spala a jak wkladaliamy do autavani nie drgnela wybawila sie z malym maltanczykiem slodki jest porobilam zdj :D Zoaia podawala mu pilke a on latal radochw miala :D

Bartulo Ty przystojniaku :)
Karolka Violcia milej imprezki :D

Lece spac bo niewiadomo kiedy perla sie obudzi :p

10 lata 10 miesiąc temu #888883 przez aleksiaa88
Bartus zawsze czaruje :cheer:

Oskarek
Twoje pierwsze wielkie święto
mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały

10 lata 10 miesiąc temu #888889 przez KaRoLkA
Dzien dobry :)

Oskarku wszystkiego dobrego a buziaki beda osobiscie :*

Noc lepszs niz ostatnia tylko 2 pobudki ale doszlam do wniosku ze ona moze przez tv jest taka rozdrazniona wiec dxisiaj dzien bez tv i zobsczymy jaka bedzie noc :)
A tsk to eieczirek milutko spedxony x mezusiem:)

Milej niedzieli :)

10 lata 10 miesiąc temu #888903 przez violcia00
aleksia dzieki za sliczny wierszyk :kiss:

karolka Tobie rowniez dzieki za zyczenia i czekamy na Was :kiss:

Ja sie wczoraj tak orobilam ze glowa mala,bo po urlopie trzeba bylo wszystko przywrocic do porzadku,2 ciasta zrobilam i torta,powinno wystarczyc :P ,no i salatke i na dodatek jeszcze Oskar przecial sobie warge i krew sie polala i placz okrutny :(

Noc u nas kiepska ,kaszlal co chwile,w dzien tez ale mniej,nie pokoi mnie ten kaszel,pierwszy raz taki ostry ma wiec pewnie jutro lekarz znow jakies leki mu da :dry:

Hania daje mu marchewke ,wlasnie tak lekarka poradzila(po niej bylo mniej kupek)ale wodniste caly czas,smecta nie pomagala,mamy jeszcze duzo innych lekow bo u 4 lekarzy w PL bylismy podczas urlopu,wiec cos tam pomaga ;) ...a tesciowa przyjechala z nami na miesiac :)

Hania to jeszczeraz szerokiej drogi i oby Lenka dobrze zniosla podróz :kiss:

Miłej,slonecznej niedzielki zycze :kiss:

Bartus -przystojniaczek jak zawsze ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka