BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 3 miesiąc temu #193613 przez ilona
Ja obiad zjem w pracy :)

Szukam namiętnie jakiegoś miejsca na wakacje, bo te Ustrzyki M. się nie widzą i mi marudzi :dry:
Gdzie mamy jechać? Chodzi tylko o odpoczynek nic więcej :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #193617 przez Emme
hymm... a jakieś wymagania? góry, lasy, morze, jeziora?

13 lata 3 miesiąc temu #193627 przez ilona
Odnośnie miejsca żadnych :)

13 lata 3 miesiąc temu #193634 przez mariosponge
Ale dużo naskrobałyście tak z samego rana :)
Ja ledwo wstałam, jestem wymęczona po nocy nie wiadomo czemu. Dzisiaj sprzątania i robię jakieś cisto, bo podejrzewam, że wieczorem ktoś wpadnie. Jutro chcę zostawić Andrzejka u brata i wyjść gdzieś z mężem. Ale nie przychodzi mi nic do głowy oprócz basenu i Sushi. Ciekawe czy się zmieszczę w 3 godziny z tym...

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu #193635 przez Emme
o tej porze roku nigdzie nie jeździliśmy, ale teraz najlepsza pora nad morze :)
Pewnie macie daleko do Świnoujścia, ale mogę polecić- jest co robić, ładnie porobili parki, forty, można pooglądać statki, przespacerować się do Niemiec promenadą itp.
Jeziora gorzowskie też są piękne. Może Karpacz? Jak widać znam raczej zachodni pas Polski :)

13 lata 3 miesiąc temu #193643 przez Emme
Marusia super, ze gdzieś wyjdziecie sami. ja nie bardzo mam z kim zostawić Toli wieczorem, tzn z kim komu ufam na tyle :D. Mama pracuje mniej więcej od 18 do 22-23. Z siostrą - nie wiem czy by się nie bała. Nie wiem jak Sz siostra, ale jakoś nie brałam jej pod uwagę. a teście to tak jakbym zostawiła z moją babcią- są "za starzy"

13 lata 3 miesiąc temu #193653 przez mariosponge
Ja też teoretycznie nie mam z kim,ale z okazji mojego święta bratowa się zgodziła zostać. W końcu ja zostaje z jej dziećmi na ich rocznice ślubu :)

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu #193694 przez ilona
Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam :kiss: :kiss: :kiss:
a kto? Marusia :kiss:
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #193731 przez Emme
ciekawe kto zostanie w moje święto :D akurat przypada sobota hihi

13 lata 3 miesiąc temu #193760 przez SISUNIA88
witajcie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

100 lat 100 lat!!!! Marusia żyj nam kobieto w szczęściu i w zdrowiu!!!bądź zawsze uśmiechnięta i młoda ;)

U nas choroba..Fifi ma zapalenie krtani... męczy się biedula..jak płacze to tylko taki pisk słychać..strasznie mi go szkoda...dostał antybiotyk :( wpadnę wieczorem to Was nadrobię!! buzki

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 3 miesiąc temu #193765 przez mufa
U mnie nikt nie został, przesiedzieliśmy w domu bez większego świętowania, podobnie jak i rocznicę :(

Dzwoniłam do domu i rano była tragedia, mała darła się jak głupia, potem nie chciała w ogóle jeść, aż w końcu poszły do niej do domu, a tam inna kuzynka jest (ma dzieci) i dali jej obiadek i zjadła z łachą, a teraz w końcu padła i śpi.

13 lata 3 miesiąc temu #193814 przez carolin1
Hej dziewczyny!
W końcu działa forum od trzech dni :) Wcześniej jakaś masakra. Musiałam wszystko przeczytać i tak mi zeszły dwa dni zanim to wszystko nadrobiłam :)
Sto lat dla solenizantek i solenizantów (również zaległe z powodu awarii forum) :)

Co do katarku nie pomogę bo moje dziecię jeszcze go nigdy nie miało i oby jak najdłużej obyło się bez tego
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Emme co do śniadanek to moja je kaszki na MM ryżowe bądź ryżowo pszenne, bo niestety ma uczulenie na mleko krowie i nie mogę jej ani dać jajecznicy ani chlebka z masłem ani z serkiem. Kurcze nie mam za bardzo wyboru a przecież suchego chleba jej nie dam chyba że z jakąś wędlinką ale tak bez masełka nie wiem? :( Kolacje to mleczko z kaszką kukurydzianą i tyle. obiadek i deserek normalne ale obiadki raczej ze słoiczków bo moje nie bardzo chce jeść :( Spodobał mi się pomysł na budyń i na pewno wypróbuje ale po powrocie bo jutro wyjeżdżamy na WAKACJE!
Jedziemy do Kołobrzegu. Mam nadzieję że nas tam nie wywieje. Dziś nad morzem sztorm.

Emme co do umiejętności Toli to myślę, że nie masz się co martwić. Załapie w swoim czasie i zaskoczy Cię jak zacznie pokazywać to o co ją pytasz. Ja z kolei martwiłam się o moją że nie raczkuje podczas gdy czytałam że Wasze już śmigają że hej. A tu nagle dwa tygodnie temu zaczęła raczkować a po kilku dnia podciągać się po szczebelkach a teraz zrobiła sobie z pudła na zabawki pchacz i przesuwa się po pokoju. Także okazuje się że na każde dziecko przyjdzie czas. Emme pisałam w wątku o odpieluchowaniu prośbę o tę książkę ale chyba już jej nie masz bo nie doszła do mnie na maila.

My mieliśmy niedawno rocznicę i mieliśmy pójść do restauracji i na film 5d taki 15 minutowy. Zachodzimy do kina a tam awaria ekranu czy czegoś tam. Normalnie udało się sprzedać dziecko na jedno popołudnie a tu taki numer. W końcu wylądowaliśmy w pizzy hut na festiwalu makaronów i tak się najedliśmy że ledwo do domu dotarliśmy :)

Sylka co do chrupek to my dajemy od 6 miesiaca najpierw były te malutkie a teraz długie zwykłe. My jeszcze dajemy te małe krążki ryżowe ale one są od 7 albo 8 mc.

Ilonko super te Twoje dzieła

Wszystkim podziębionym i chorym dużo zdrówka!
Chciałam więcej napisać ale zapomniałam komu co za dużo miałam tego nadrabiania.

13 lata 3 miesiąc temu #193953 przez mariosponge
Dziękuję za życzenia :)
Andrzej zrobił mi prezent w postaci 5 ząbka, czyli lewej górnej dwójki. a prawa za chwilę też będzie.

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193955 przez sylka
Dzięki dziewczyny za odp. w sprawie chrupek. Dziś Kuba wcinał a bardziej bawił się jedząc :)

Gratulacje dla Anrzejka :)

13 lata 3 miesiąc temu #194044 przez alutka1011
Marusiu jeszcze raz wszystkiego najlepszego! :kiss:
No i mnie dopadło gorączka 38,8 zatoki głowa napier..... masakra obym tylko Mai nie zaraziła!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka