BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 3 miesiąc temu #34436 przez wola82
Czesc mamusie.
Mam takie pytanie do was, moj synek (2 mies. i 7dni) ma sina skore wokol usteczek,zwlaszcza w i po kapieli oraz jak krzyczy. Czy ktoras z was sie z czyms takim spotkala. Przejrzalam kilka forum ale roznie pisza, jedni ze to uroda dziecka inne ze cos z serduszkiem. Troche sie przestraszylam. Ale Lukaszek zdrowo sie rozwija, przybiera na wadze i w sumie grzeczny jest.Bylismy u pediatry tydzien temu ale nic nie zauwazyla.
Pozdrawiam was i wasze malenstwa!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 3 miesiąc temu #34448 przez Gosiaczek31
Wola mój Kubuś ma czasami jak śpi sine oczko. I tylko jedno. Wygląda jakby mu ktoś podbił ;) . Lekarz też nic mi nie mówił. Myślę, że to taka uroda naszych maleństw. Może z tego wyrosną :laugh:

14 lata 3 miesiąc temu #34453 przez iwkaa
wola moja Maja tez tak czasem ma po kapieli albo zaraz przed jak ja rozbiore ale mi sie wydaje ze to z znimna bo zaraz jak ja ubiore to znika mnie jakos to specjalnie nie zapokoilo wiec mysle ze ty tez sie tym nie przejmuj

14 lata 3 miesiąc temu #34454 przez monami
Zuzanka :)
Załączniki:

14 lata 3 miesiąc temu #34456 przez wola82
Tak jest, jak go ubiore to po chwili znika. Ale dobrze sie jeszcze u kogos upewnic. Dzieki dziewczyny.

14 lata 3 miesiąc temu #34496 przez martela89
Hej dziewczyny :)
Moja mała przespała mi dzisiaj ponad 6 godzin bez przerwy na cycusia :ohmy: wstałam tylko jej smoka dać bo się kręciła i takim sposobem jak zjadła o 22 deserek-marchewkę z jabłkiem i winogronem i popiła cycisia to 22.30 zasnęła i spała do 5 rano.Potem wstała na jedzonko, o ósmej znowu i teraz dalej śpi :)

14 lata 3 miesiąc temu #34501 przez alutka1011
No martela teraz się dzieciom będzie normował czas spania i bedą przesypiać w nocy coraz dłużej mi kiedyś Maja spała 10 godz :ohmy: a tak to po 6-7-8h

14 lata 3 miesiąc temu #34502 przez martela89
Fajnie bo w końcu my też będziemy się wysypiać :)

14 lata 3 miesiąc temu #34508 przez Renia2108
Martela mi mała spała ostatnio od 20 do 3 w nocy :D A dzis tez tak od 19.30 do 2 :D Ogolnie ten pierwszy nocny sen jest najdluzszy, potem juz sie budzi co 3 albo 3,5 godziny na papu. A w dzien jak nie spi te 2,5 godziny np to sie domaga predzej jesc :P

Teraz tez o 5 dostała jedzonko i o 9 dopiero sie domagała :D Normalnie jestem z niej dumna.
Kurde jutro na szczepienie mielismy jechac a rodzice jada na pogrzeb :/ Mysle czy by jakiejs kolezanki nie wziac bo masakra... A mnie choroba dzis wziela i sie boje zeby malutka sie nie zarazila bo cos tam juz kaszlała troche ale lekarka nie widziala zadnych zmian ani w gardelku ani osłuchowo.
Załączniki:

14 lata 3 miesiąc temu #34510 przez martela89
Moja Vanesska :)
Załączniki:

14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #34515 przez paulinkaaa2202
moja jak zasypia o 21 albo o 22 to potem budzi się dopiero o 6 :)więc mogę sobie pospać :P zje pogada pokreci się i za 1 godzinę chwilę się zdrzemnie
Moja Judytka :)
Załączniki:

14 lata 3 miesiąc temu #34585 przez alutka1011
A ja jestem załamana byliśmy dzisiaj na kontroli i z ciekawości ją zważyłam i co ...5850 a 8 września ważyła 5,5kg jutro idziemy na badania krwi i moczu i w piątek znowu do lekarza.Kupiłam bebilon1 żeby sprawdzić ile wypije i musze odciągnąć swoje żeby też zmierzyc...
Normalnie aż mi się chce beczeć...Wyszłam z gabinetu to myslałam że rykne płaczem...tak się boje że coś będzie nie tak..

14 lata 3 miesiąc temu #34600 przez iwkaa
Alutka napewno wszystko bedzie dobrze!!! Paulkinka ale twoja JUdytka pieknie glowke podnosi do gory!!! kurde moja Majka jak lezy na brzuchu to tylko teroszke ja podnosi jak jej pomoge to troszke wyzej ja podniesie ale zaraz ja kladzie kurde mam nadzieje ze to normalne ze jedne dzieci szybciej a drugie pozniej zaczynaja ta glowke dzwigac masakra jak na to patrze to lezy jak kloda!!! leniuszek z niej straszny!!!

14 lata 3 miesiąc temu #34602 przez Madzia89862
ee alutka po co te nerwy prawdopodobnie bedzie wszytsko w porzadku.musisz byc dobrej mysli:)glowa do gory i czekamy na wiesci

14 lata 3 miesiąc temu #34604 przez monami
alutka - nie smutaj. moja koleżanka była w bardzo podobnej sytuacji ze swoją córeczką.mała nadrobiła i wszystko jest ok.w jednym miesiącu mniej przybrała na wadze a potem było normalnie. jeśli nie widać u niej żadnej choroby, na pewno wszystko jest dobrze. trzymamy z Zuzią za Was kciuki :***

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka