BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 10 miesiąc temu #68584 przez MoNiaaa
Julka dzis tez nauczyla sie nowej rzeczy a wczesniej nawet czegos takiego nie probowala :side:

staje na czworaka i husta sie na nogach (byla taka scena w "i kto to mowi II" co to drugie dziecko uczylo sie raczkowac i zaczelo sie tak w kolankach uginac :) a jak na pocvzatku jej to wychodzilo to sie tak hihotala :lol:

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #68625 przez Martynka__89
Bratowa mi opowiadało że jak dziecko poczuło że wcale nie musi mieć mokro to samo chciało korzystać z nocniczka nie pamiętam ile miała miesięcy ale na pewno przed roczkiem.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 10 miesiąc temu #68633 przez Renia2108
U nas tez Natala na lezaczku przewraca sie z plecow na brzurzek, wczoraj tata ja hustal tak ile smiechu bylo heh :DNo i pupe tez podnosi i tak troche sie przemieszcza ;) Albo obraca sie w druga strone ;) Z brzuszka na plecy nie umie jeszcze.

13 lata 10 miesiąc temu #68813 przez alutka1011
Była dzisiaj u mnie znajoma która chodzi z chłopakiem z 8 lat i nie może go zmusić do ślubu i stwierdziła że złapie go na dziecko :ohmy: Co o tym myślicie?Macie jakieś metody żeby chłopak się zdecydował na ślub bo nie sądze że "złapanie na dziecko" jest dobrym sposobem!!!

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #68821 przez Emme
alutka1011 napisał:

Była dzisiaj u mnie znajoma która chodzi z chłopakiem z 8 lat i nie może go zmusić do ślubu i stwierdziła że złapie go na dziecko :ohmy: Co o tym myślicie?Macie jakieś metody żeby chłopak się zdecydował na ślub bo nie sądze że "złapanie na dziecko" jest dobrym sposobem!!!

u mnie była ostatnio koleżanka i też mi powiedziała, że ciągle namawia chłopaka na dziecko, ale on nie chce i chyba przebije w końcu prezerwatywę. mam nadzieję, że to był żart!
dla mnie to dno!

niech mu powie, że albo w jedną stronę albo w drugą. że nie chce całe życie mieć chłopaka, a jak on nie chce się żenić to znajdzie takiego, który będzie chciał, póki jest jeszcze młoda :)

13 lata 10 miesiąc temu #68825 przez alutka1011
No dla mnie też do tej pory jestem w szoku bo ją uważałam do tej pory za rozsądną dziewczynę.
:dry:

13 lata 10 miesiąc temu #68839 przez Emme
nie wiem po co zmuszać facetów? żeby później się z nimi męczyć, albo w kłótni usłyszeć, że byli zmuszeni?

13 lata 10 miesiąc temu #68857 przez Renia2108
Ja tez tego nie rozumiem... jak ktos powiedział DNO :/

Moja przyjaciolka chodziła 4 lata z facetem no i tez ani oswiadczyn (a wielce obiecywał, planował na jej ur , potem na swieta na cos i wkoncu nic) to sie wkurzyla i zerwała. Wrocila do eksa no i juz sa zareczeni i planuja ślub i podobno jest jej o niebo lepiej z tym niz z tamtym. Wiec nie ma co zmuszac nikogo , nic na sile.

A te pampersy przyszly to sa Sleep&Play duza paczka, potem mniejsza paczka , chusteczki nawilzane paczka i torba taka materialowa na zakupy dobra. Jestem zadowolona jak diabli :D

13 lata 10 miesiąc temu #68868 przez Renia2108
A dzis mam zamiar robic dla Natali pudelko wspomnien no i musze kurcze jeszcze raz raczke jej odbic bo moj glupi maz oddal tą malutka tesciowej :[ Ale bym go prała po tym glupim łbie :/

13 lata 10 miesiąc temu #68881 przez wola82
Alutka to wybij ten pomysl swojej kolezance z glowy,znam taka, ktora tak zrobila i teraz jest sama z dzieckiem, a on juz po narodzinach malego odszedl do innej, ale przynajmniej jej alimenty placi na dziecko. Dla mnie to jest glupota :ohmy:
Dam jeszcze przyklad swojej kolezanki, jest juz z chlopakiem 9 lat, on tez nie chcial slubu, ani dzieci bo to odpowiedz. itd. Zostawila go, a on-przestraszyl sie :laugh: Zabral ja do Tailandii tam sie oswiadczyl i w lipcu biora slub. Czasami warto zaryzykowac :lol:

13 lata 10 miesiąc temu #68885 przez paulinkaaa2202
jak to się mówi "ryzyk fizyk"

Renia a jak to zrobiłaś że przyszły ci te pampersy i chusteczki? jakaś ankieta, wypróbowanie produktów czy jak??

Bo ja np używam tych chusteczek Sleep & Play

ciekawa jestem :D

13 lata 10 miesiąc temu #68895 przez alutka1011
No próbowałam jej to wybić i powiedziałam co myślę ale się chyba"ofochała" :dry:
Ja się dzisiaj wzięłam za prasowanie bo już mnie wołało z szafy ;) Włączyłam jakieś vstare piosenki i jazda :laugh:
No Renia pochwal się może też skorzystamy ;)

13 lata 10 miesiąc temu #68941 przez Renia2108
Znacie stronke streetcom.pl ? stamtad to mam. To sa takie kampanie marketingu szeptanego. Niewiem czy moge tu cos wiecej napisać ? Jak cos to napiszcie na PW...

13 lata 10 miesiąc temu #68947 przez Emme
to j poproszę o więcej info :)

13 lata 10 miesiąc temu #68969 przez alutka1011
Ja też ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka