- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- doradzcie co zrobić ?
doradzcie co zrobić ?
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #194194 przez Asiersa
Dla niej to nie jest takie oczywiste
Na szczęście nie pozwalam sobie wejść na głowę
Bombel, super ten tekst z tv Wypróbuję
Na szczęście nie pozwalam sobie wejść na głowę
Bombel, super ten tekst z tv Wypróbuję
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #197076 przez ifka
o jaki świetny wątek
ja też "kocham" swoją teściową , powiem więcej: mam wątpliwą przyjemność mieszkania z nią
u mnie też skutkują najczęściej głupie odpowiedzi , bo jak staram się coś wytłumaczyć to nieskutkuje.Pouczała mnie,że mam Lenkę do hałasowania w domu przyzwyczajać jak śpi.To jej powiedziałam,że miała swoich dzieci 2 i je wychowała a to jest moje i wychowam je po swojemu .Jak mi opowiadała,że jak jej dzieci miały jak to ona mówi "czykawkę" to im nosy zatykała , no litośći , biedny ten mój mąż.
Wczoraj np.kupiłam Lusi spodenki, zobaczyła i mówi: "takie małe?, przecież ona, to tylko 2 razy założy", to ja jej na to,że mnie wystarczy nawet raz i poszła . Sama kupiła jej body, jak Lenka nosiła 56 a ona kupiła na 80 .
No i najlepsze: jak Lusia 3 dniówkę miała, to przyszła i pyta: "a co ona taka delikana?".No myślałam,że mnie krew zaleje .Odpowiedziałam,że po mamusi .
Węc są 2 opcje, albo porozmawiać jak z człowiekiem, albo niestety tylko głupawe odpowiedzi będą skutkowały .
ja też "kocham" swoją teściową , powiem więcej: mam wątpliwą przyjemność mieszkania z nią
u mnie też skutkują najczęściej głupie odpowiedzi , bo jak staram się coś wytłumaczyć to nieskutkuje.Pouczała mnie,że mam Lenkę do hałasowania w domu przyzwyczajać jak śpi.To jej powiedziałam,że miała swoich dzieci 2 i je wychowała a to jest moje i wychowam je po swojemu .Jak mi opowiadała,że jak jej dzieci miały jak to ona mówi "czykawkę" to im nosy zatykała , no litośći , biedny ten mój mąż.
Wczoraj np.kupiłam Lusi spodenki, zobaczyła i mówi: "takie małe?, przecież ona, to tylko 2 razy założy", to ja jej na to,że mnie wystarczy nawet raz i poszła . Sama kupiła jej body, jak Lenka nosiła 56 a ona kupiła na 80 .
No i najlepsze: jak Lusia 3 dniówkę miała, to przyszła i pyta: "a co ona taka delikana?".No myślałam,że mnie krew zaleje .Odpowiedziałam,że po mamusi .
Węc są 2 opcje, albo porozmawiać jak z człowiekiem, albo niestety tylko głupawe odpowiedzi będą skutkowały .
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez ifka.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
13 lata 4 miesiąc temu #197093 przez MoNiaaa
jesli chodzi o ten nocnik to zawsze jak gdzies czytam na ten temat to jest napisane ze 2 latka to jest najlepszy moment na uczenie.moze wydrukuj swojej tesciowej jakis artykul i go jej wrecz zeby sobie poczytala "do poduszki" a pozniej mozecie porozmawiac na ten temat
moja tesciowa tez nie rozumie jak mozna nie dawac dziecku slodyczy... kiedys jej powiedzialam ze Julka ma dzis nie jesc bo ma problemy z kupka to ciagle chodzila i komentowala jaka ja zla matka jestem ze nawet slodyczy zabraniam na szcescie po za tym nie jest zle i sie nawet dogaduje z tesciowa chociaz oczywoiscie sa sytuacje ze cos komentuje ze zle robie to najczersciej potakuje a robie po swojemu
moja tesciowa tez nie rozumie jak mozna nie dawac dziecku slodyczy... kiedys jej powiedzialam ze Julka ma dzis nie jesc bo ma problemy z kupka to ciagle chodzila i komentowala jaka ja zla matka jestem ze nawet slodyczy zabraniam na szcescie po za tym nie jest zle i sie nawet dogaduje z tesciowa chociaz oczywoiscie sa sytuacje ze cos komentuje ze zle robie to najczersciej potakuje a robie po swojemu
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #197163 przez Asiersa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #197332 przez ifka
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #197347 przez bombel779
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #197409 przez Asiersa
Nawet mi się ciśnienie nie podniosło (o dziwo ) i nie mogę się doczekać, kiedy ją zobaczę
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #197450 przez ifka