- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Czasopisma dla Mam
Czasopisma dla Mam
- Joanna-Rona
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #28331 przez Joanna-Rona
Witajcie!
Chciałam zapytać Mamy z maluszkami jakie kupujecie gazetki dla mam? Moja Pani ginekolog stwierdziła, że Alicja powinna zawitać na świecie z 4 może 5 tygodni, dlatego stwierdziłam że nie chce kupować kolejnego czasopisma dla kobiet w ciąży, a z kolei tych dla mam małych dzieci jest tak dużo że nie wiem którą sobie kupić.
Mam wielką prośbę powiedzcie mi, jakie czasopismo warto kupić a nawet zaprenumerować
Dzięki i całuje
Chciałam zapytać Mamy z maluszkami jakie kupujecie gazetki dla mam? Moja Pani ginekolog stwierdziła, że Alicja powinna zawitać na świecie z 4 może 5 tygodni, dlatego stwierdziłam że nie chce kupować kolejnego czasopisma dla kobiet w ciąży, a z kolei tych dla mam małych dzieci jest tak dużo że nie wiem którą sobie kupić.
Mam wielką prośbę powiedzcie mi, jakie czasopismo warto kupić a nawet zaprenumerować
Dzięki i całuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
14 lata 4 miesiąc temu #28335 przez monami
Hej Joanna Ja bardzo sobie chwalę miesięcznik "Dziecko". Jakiś czas temu miałam prenumeratę. teraz, często ( w oczekiwaniu na naszą Zuzię) sięgam po numery również archiwalne, żeby sobie poczytać. Polecam
- Kathi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #28393 przez Kathi
jak dla mnie, to w każdym czasopiśmie jest to samo. Ja kupowałam jak zainteresował mnie jakiś artykuł niczego nie prenumerowałam.
- Joanna-Rona
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #28396 przez Joanna-Rona