- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Jakie zabawy dla17 miesiecznym dziecka?
Jakie zabawy dla17 miesiecznym dziecka?
- ewelina harasimowicz
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #415621 przez ewelina harasimowicz
http://imageshack.us/photo/my-images/507/br3j.jpg/
Witajcie Drogie mamy,
Chciałam zapytać w co wy się bawicie z 17 miesięcznym dzieckiem?Wy tez pewnie musicie coś organizować bo dzieci same sobą się nie zajmia. A w krotce u nas rodzina się powiększy, i myślę jak zając synka by nie był zazdrosny ze mama siostra się zajmuje, i muszę dla niego coś wymyslec. Macie jakieś pomysły?
Chciałam zapytać w co wy się bawicie z 17 miesięcznym dzieckiem?Wy tez pewnie musicie coś organizować bo dzieci same sobą się nie zajmia. A w krotce u nas rodzina się powiększy, i myślę jak zając synka by nie był zazdrosny ze mama siostra się zajmuje, i muszę dla niego coś wymyslec. Macie jakieś pomysły?
http://imageshack.us/photo/my-images/507/br3j.jpg/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #416018 przez Emme
pierwsze co mi przyszło na myśl to zabawa z lalką- żeby miał swoją dzidzię.
U nas oprócz lalek/wózków i wszystkim co związane z piastowaniem dziecka górują klocki, malowanie, tańcowanie przy muzyce, poza tym robimy Wszystko razem, od sprzątania, odkurzania po gotowanie- oczywiście córka ma własny sprzęt , teatrzyki z misiami
U nas oprócz lalek/wózków i wszystkim co związane z piastowaniem dziecka górują klocki, malowanie, tańcowanie przy muzyce, poza tym robimy Wszystko razem, od sprzątania, odkurzania po gotowanie- oczywiście córka ma własny sprzęt , teatrzyki z misiami
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez Emme.
- midnight79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
7 lata 5 miesiąc temu #1065066 przez midnight79
Lalka dzidzia to świetny pomysł! Maluchy uwielbiają się opiekować, a teraz lalki wyglądają jak niemowlęta. Wystarczy zobaczyć różne modele w sieci
www.urwis.pl/lalki-i-akcesoria/bobasy i się przekonać.
- paweu85
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
6 lata 2 miesiąc temu #1067994 przez paweu85
A może takiego typu zabawy jak zwierzaki z rolek
fiorelki.pl/czym-sie-bawic/zwierzaki-z-rolek/ które opisali na tym blogu ? Masz tam także wiele innych ciekawych propozycje na świetnej jakości zabawy z dzieciakami !