BezpiecznaCiaza112023

znikające posty

12 lata 11 miesiąc temu #273455 przez muka
Zauważyłam ze jak dodam do posta linka to znika cały post, czytałam regulamin i teoretycznie administrator ma prawo usuwać posty z linkami, które nie maja związku z tematem. Moje jak najbardziej miały i tez znikaja, to o co chodzi?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #273472 przez a!gusia
Muka mysle ze nie tylko te z linkami znikaja u nas zniknal caly watek (sierpien 2011) zalozylysmy nowy i tez posty znikaja..cos chyba jest nie tak z forum (tzn za duzo postow?)nie wiem..

12 lata 11 miesiąc temu #273486 przez saiko
Witam, ja zauwazylam inny problem na form. Szperałam w tematach związanych z wyprawką i znalazłam temat o listach wyprawkowych a tam prakuje wpisów, ale nie całych, tylko we wpisach są 1-4 wyrazy a reszty brakuje
link tu:
LINK DO ZEPSUTEGO TEMATU

12 lata 11 miesiąc temu #273494 przez sister.anna
Pewnie te posty tez zniknal ... faktycznie dziwnie, ale najbardziej zaskakuje ze nie ma odzewu od administracji forum. Problem juz sie ciagnie pare dni i jest tylko gorzej :(
Szkoda jakby wszystko poszlo na marne, tyle osob tu podzielilo sie swoim losem, radosciami i smutkami...

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #273503 przez kasiora
muka napisał:

Zauważyłam ze jak dodam do posta linka to znika cały post, czytałam regulamin i teoretycznie administrator ma prawo usuwać posty z linkami, które nie maja związku z tematem. Moje jak najbardziej miały i tez znikaja, to o co chodzi?

jak dobrze pamietam u ciebie to byla reklama str i to juz nie pierwszy raz, podawalas ta str w wielu swoich postach, ale nie przypominam sobie abym usuwala caly twoj post... zostal on edytowany i bylo podane wyjasnienie dlaczego ...

dla innych jestes tylko dzieckiem a dla mnie jestes calym swiatem!

12 lata 11 miesiąc temu #273519 przez bombel779
W wielu wątkach są brakujące str. i wiele wątków po prostu - całkowicie zniknęło :( Ale nie jest to sprawka moderatorek!
Nie wiem czy widziałyście,w ostatnim czasie pojawiał się na forum często error.. admin w innym wątku poinformował nas że jest to wynik "ataku na stronę" :S :( :angry:
Także kobietki nie pozostaje nam nic innego jak czekać na rozwiązanie problemu.
Miejmy nadzieję że te nieżyczliwe osoby które chciałyby nas usunąć zostaną w końcu skutecznie przed tym powstrzymane!!!!

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu #273577 przez muka
właśnie nie było edytowane, przynajmniej ja nie znalazłam tych wątków o których mówię...poza tym jak mam nie reklamować strony skoro piszę o konkretnym produkcie w konkretnym wątku poświęconym tego typu produktom? przecież jest Temat produkty dla Mam. Mam wklejać samo zdjęcie? Nie ma sprawy, tylko np. jedno z pytań dotyczyło szkodliwych mat piankowych, na stronie był konkretny opis...a tak będę musiala przeklejać cechy produktu do posta. Dziwnie jakoś, nie spotkałam się jeszcze z takimi restrykcjami na żadnym forum:)

12 lata 11 miesiąc temu #273600 przez kasiora
napisalas o jednym z pytan , a ja pisalam o paru innych w ktorych reklamowalas jedna i ta sama strone.

dla innych jestes tylko dzieckiem a dla mnie jestes calym swiatem!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka