- /
- /
- /
- /
- /
- Serial online "Nie-zła mama"
Serial online "Nie-zła mama"
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #18146 przez Katarzyna
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
Ostatnio ukazał się w sieci nowy serial tym razem o mamie
Zwiastun:
Pierwszy odcinek:
Jak Wam się podoba?
Ogarnął nas baby boom wszędzie o dzieciach, mamach i tatusiach
Zwiastun:
Pierwszy odcinek:
Jak Wam się podoba?
Ogarnął nas baby boom wszędzie o dzieciach, mamach i tatusiach
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Scholastyka21
- Wylogowany
- gadatliwa
- mój skarbek
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 7 miesiąc temu #18198 przez Scholastyka21
mnie się nie podoba, akurat wczoraj oglądałam najnowszy odcinek (pierwszy zwiastun) strasznie sztuczny, a poza tym każdy rodzic i tak sam musi się nauczyć całej "obsługi" niemowlaka więc uważam że takie seriale są dosyć stresujące dla kobiet w ciąży
ale to tylko moja opinia
ale to tylko moja opinia
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
14 lata 7 miesiąc temu #18528 przez Katarzyna
Przyznam się, że obejrzałam tylko zwiastun. Także trudno mi powiedzieć czy jest fajny czy nie.
Myślę, że Mamy też czasami chcą na chwilkę odpocząć od bycia Mamą i oderwać się. Co oznacza, że niekoniecznie obejrzeć serial o byciu mamą. Aczkowliek może się mylę
Myślę, że Mamy też czasami chcą na chwilkę odpocząć od bycia Mamą i oderwać się. Co oznacza, że niekoniecznie obejrzeć serial o byciu mamą. Aczkowliek może się mylę