- /
- /
- /
- /
- takie pytanie.....
takie pytanie.....
- kakasia20
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #16480 przez kakasia20
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
dziewczyny wiem ze mdlosci sa w ciazy ale ciagle mi sie kreci w glowie jak ide do wc....czy wstaje cmi mi sie pod oczami ....dzis w stol przywaliłam bo jakos mnie przymulilo .... przed wczoraj poszlam tylko do apteki i jak wracalam zdazylam siasc na chodnik i padlam na trawe zemdlalam jakas babka mnie woda polała i dala sie napic a swoja mialam w torbie bez wody ani rusz.... i zadzwonila po rodzicow by po mnie przyszli....ciaagle jak np stokje przed kosciolem na placu koscielnym jest to samo stoje chwile w cieniu jest wiater i ja sie cofie w tyl pffffrobie sie blada jak sciana....moze to wina ciznienia... jeszcze mi nie badali cisnienia co mnie dziwi....ale ide we wtorek prywatnie juz do doktora wiec zaplace i wykonam badania ..............teraz tez sie marnie czuje ............kreci mi sie w glowie i cmi przed oczyma............moze macie jakies sposoby na to?
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 7 miesiąc temu #16484 przez Madzia89862
oj ja tak nie maialam koniecznie zglos to lekarzowi?jak moga nie mierzyc cisnienia?mnie przy kazdej wizycie badali.zawsze jak jestes na wizycie poprostu popros.a te omdlenia sa nieciekawe;/od dawna tak masz tzn od samego poczatku?
- kakasia20
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 7 miesiąc temu #16491 przez kakasia20
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
od 2 tygodni ............ nawet jak jest 15 stopni nie moge wyjsc z domu bo padne i sie mecze ///////// trafilam na taka doktorke w nzoz ie i teraz mam w 7 tyg 1 usg teraz po 20 ktoryms tyg 2
masakra wazyc nie wazyla mnie nie mierzyla cisnienia tylko kaze mi co msc przychodzic na jakies glupie jej wizyty i bada dno macicy ....i gada swoje przyjdz za msc na wiztye/.. masakra we wtorek ide prywatnie na usg do doktora ktory odbiera u nas w szpitalu porody ,moze sie dowiem czegos wkoncu...
masakra wazyc nie wazyla mnie nie mierzyla cisnienia tylko kaze mi co msc przychodzic na jakies glupie jej wizyty i bada dno macicy ....i gada swoje przyjdz za msc na wiztye/.. masakra we wtorek ide prywatnie na usg do doktora ktory odbiera u nas w szpitalu porody ,moze sie dowiem czegos wkoncu...
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 7 miesiąc temu #16498 przez Mirella
na moje niewprawne oko to problemy z obniżającym się ciśnieniem, moja koleżanka miała podobnie, po porodzie minęło. Ewentualnie spadek cukru. Koniecznie pogadaj z lekarzem, powinien Cię porządnie przebadać
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #16507 przez Madzia89862
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #16517 przez Moniq
kakasia, to dziwne że nie mierzą Ci ciśnienia; bo takie omdlenia mogą być spowodowane spatkami ciśnienia albo cukru, może spróbuj jak Ci się słabo zrobi zjeść kawałeczek czekolady; ja przez pierwsze 5 miesięcy ciąży też miałam takie akcje i były one spowodowane niskim ciśnieniem i spadkami poziomu cukru we krwi, przeważnie kawałeczek czekolady załatwiał sprawę albo 2-3 łyki coli, i cukier i podnosi troszkę ciśnienie
ale koniecznie zmień lekarza, bo ten nie zajmuję się Tobą jak należy
ale koniecznie zmień lekarza, bo ten nie zajmuję się Tobą jak należy
- kakasia20
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 7 miesiąc temu #16524 przez kakasia20
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
no we wtorek ide prywatnie juz na usg bo tez sie martwie:)).........a slodkiego nie jem od czasu ciazy bo nie mam apetytu na slodkie...........
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+