- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ospa jak długo znikają po niej ślady ?
ospa jak długo znikają po niej ślady ?
- carolin1
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Moja miłość należy do Was Lilianko i Antosiu
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #145559 przez carolin1
Witam
MOja córcia mając 6.5 miesiąca złapała ospę wietrzną. Wysypało ją strasznie. Te pierwsze największe strupki goją się bardzo długo. Odpadły ale zostały jescze przebarwienia na skórze a córka się nie drapała. NIe wiem czy to normalne i mam się uzbroić w cierpliwość? Dodam że pierwsze krostki zaczęły wychodzić już prawie miesiąc temu
MOja córcia mając 6.5 miesiąca złapała ospę wietrzną. Wysypało ją strasznie. Te pierwsze największe strupki goją się bardzo długo. Odpadły ale zostały jescze przebarwienia na skórze a córka się nie drapała. NIe wiem czy to normalne i mam się uzbroić w cierpliwość? Dodam że pierwsze krostki zaczęły wychodzić już prawie miesiąc temu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 9 miesiąc temu #145580 przez Emme
z tego co wiem to wirus ospy bardzo długo się rozwija i leczy. a same ślady schodzą długo. koleżanki syn miał w zeszłym roku i jeszcze niektóre miejsca są zaczerwienione. pozostaje cierpliwie czekać i pilnować, żeby córcia się nie drapała, żeby nie powstały blizny.
- taakamama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #145602 przez taakamama
moje dziewczyny mialy w styczniu i do marca byly jeszcze jakies pojedyncze przebarwienia, na dzien dzisiejszy niema sladu
choc wygladaly przerazajaco

- carolin1
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Moja miłość należy do Was Lilianko i Antosiu
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #145745 przez carolin1
U nas dokładnie to samo - wyglądało przerażająco, a teraz przerażają mnie te plamki które pozostały po tych największych krostach. Czy może czymś to smarowałaś u swoich dziewczyn taakamamo ?
- taakamama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #145889 przez taakamama
Na poczatku tym talkiem w plynie ale jak strupki poodpadaly to juz tylko emulsja po kapieli taka co zawsze. Musi minac troche czasu ale twoja corcia jest jeszcze mala i wydaje mi sie ze nawet jak ma jakies blizny to po czsie stana sie niewidoczne