- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- pierwszy spacer
pierwszy spacer
- gosia880
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- zycie daje nam potrzebe odkrywanie nowych celów
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158394 przez gosia880
Kiedy można pierwszy raz wyjść z dzieckiem na spacer? czy trzeba odczekać aż maluch bardziej podrośnie czy od razu można z nim wyjść i w jakich porach?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #158408 przez sylka
Wydaje mi się że tewraz jak jest ciepło to po np. 2 dniach takich adaptacyjnych w domku możesz śmiało wyjść. Co do pory to myślę ze po 16.00 wtedy już takiego skwaru już nie ma i spokojnie do czasu kąpieli można pospacerować. Ja leżałam z małym 1 tydz. w szpitalu a rodziłąm w lutym więc najpierw przez tydzien werandowałam KUbę na balkonie ja jak mniał 3 tyg. na pierwszy spacer, wtedy nie patrzylam na porę bo nie było problemu ze skwarem
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #158526 przez Emme
ja urodziłam w listopadzie i wyszłam na dwór po ok 1,5 tyg po 3 dniach balkonowania. wyszłabym szybciej, ale było ponad -15 stopni
wydaje mi się, że z tygodniowym dzieckiem, po wcześniejszym balkonowaniu przy ładnej pogodzie można śmiało wyjść. mi zimą położna zaleciła 2 spacery dziennie po 2 godziny więc teraz popołudniowe i przedpołudniowe spacery dla takiego malucha będą okej
wydaje mi się, że z tygodniowym dzieckiem, po wcześniejszym balkonowaniu przy ładnej pogodzie można śmiało wyjść. mi zimą położna zaleciła 2 spacery dziennie po 2 godziny więc teraz popołudniowe i przedpołudniowe spacery dla takiego malucha będą okej
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #158588 przez natmur11
wiesz co ja z klaudia wyszlam jak miala jakis tydzien 3 dni w szpitalu i w sumie 3 dni w domu jakos tak bylo. jak jest cieplo mozesz isc, najlepiej zeby nie bylo jakiegos skwaru czy mrozu.
- kotek23
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 miesiąc temu #226801 przez kotek23
Urodziłam córkę pod koniec maja , a na pierwszy parominutowy spacer wyszłam jak miała 8dni.Wcześniej ją werandowałam na balkonie po parę minut dziennie.