BezpiecznaCiaza112023

zepsute staraczki

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #119971 przez @nulka
dalej nie mogę tam nic wysłać :)
wygląda na to co pisała Grudniowa Jagoda :lol: :lol: :lol:
wybanowali nas bo jesteśmy zafasolkowane :lol:
Mirella???? a może jest na odwrót?? To Ty zawsze zachwalałaś maj!! :blink:

ja niestety jakiś odrzut mam od alkoholu od sylwestra. Czasami wypijam piwko a najczęściej to lampkę .. no 2 :silly: winka.
Kawy z kofeiną nie piję od 15 lat. Papierochy rzuciłam ponad rok temu.

idę pokimać bo pogoda pod psem, potem rozpalę w centralnym to może życie do mnie wróci..
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #120007 przez gosiak
Witam zepsute staraczki :silly: :silly:
haha oby to był jakiś znak że nie możemy wejść na nasze forum :blink:
ja na starym mogłam pisac tylko brakowało opcji "wyślij" raz wysłałam ale nie z ostatniej str. tylko z przed ost. z funkcji "szybka odp." ale i tak ucinało pół str. :angry:
Ja wróciłam właśnie z miasta i nogi mi odpadają :silly:
kupiłam jeszcze kwiatki na mojego skalniaka mąż przyjedzie to będziemy sadzić :blink: ale tak na prawdę to tak jak Wy walnęła bym się i spała jak dziecko :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #120058 przez madziaska
To Wasze spanie podejzane ;)
13 lata 11 miesiąc temu #120064 przez happymamma
Nooooooooo, tytuł wątku przyciągający uwagę - pierwsze co mi sie na oczy rzuciło jak weszłam :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #120068 przez Grudniowa Jagoda 79
@nulka widze ze zdrowo zyjesz i dobrze!Mowisz idziesz spac??No no nie chce nic mowic ale podejzewam dlaczego mozesz byc senna.. :lol:

gosiak ja tez mogłam pisac ale nie było "wyslij"A czekam na zdjecie skalniaczka jak juz wszystko ladnie sie przyjmie tfu tfu
:laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #120073 przez gosiak
Jagoda jak wsio ładnie zarośnie i się przyjmie to wrzucę na chwilkę fotkę skalniaka :blink:

ale mi zimno aż mną trzepie :huh: kwiatki chyba na jutro zostawię bo nie chce mi się :dry: mąż z kosiarką szaleje a ja leżę i się lenię, frytek się nażarłam i już całkiem mi się nie chce nic...

no tą nazwą wątku to czytelniczki ściągniemy i może nowe staraczki dołączą, ale czy zepsute tak jak my? heheh :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #120074 przez @nulka
a tam dalej awaria :(

a tu trochę jak w hotelu.. :dry:
13 lata 11 miesiąc temu #120085 przez gosiak
no tak nieswojo, mam nadzieje że szybko naprawią i nas dokleją do "domku"

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #120090 przez Mirella
Już wiem! Ja używam Opery i mi działa, jak otworzyłam w Firefoxie to zrozumiałam o co chodzi z tą awarią :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #120189 przez gosiak
dziewczyny na 2 programie leci program o tych lalkach co jak dzieci wyglądają, właśnie się zaczęło...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #120190 przez delfinek83
no właśnie Gosiak też miałam napisać o tym programie teraz na 2 "oglądaj z Andrzejem Fidykiem"

nadal nie mogę nic pisać na normalnych staraczkach :(
więc napiszę tutaj to co już rano miałam wysłać:

Mirella, uczynnie donoszę że ostatnia @ nawiedziła Cię 21.04. :lol:

@nulka, fajna sprawa z tym okresowym układem staraczek :silly:
jesteś pierwsza na liście, więc już mocno zaciskam za Ciebie kciuki :kiss:
hmmm, no w sumie na liście nie ma jeszcze Mirelli, i jeżeli cykle ma regularne, ok.28-dniowe to za jakieś dwa dni też może testować hehe :blink:
więc także zaciskam :kiss:

buziaki

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 11 miesiąc temu #120200 przez mala_czarna
:) wczoraj nie mogłam wejść na staraczki i myślałam, że to coś z internetem a tu takie buty... ehh. Ja dziś ranny ptaczek. Mój mąż obudził mnie rano, jak wychodził do pracy. Niby tu cichutko się zachowywał, ale jak wyszedł to jakis kot na klatce tak zaczął miauczeć, że koniec...po spaniu. Trochę tłukłam się na łóżku, ale stwierdziłam, że nie ma sensu i włączyłam komputer. Za oknem raczej pogoda pochmurna. Mam nadzieję, że jeszcze słoneczko zawita :) Mimo tak wczesnej pory (:silly: jak na mnie)to humorek mi dopisuje. Słucham właśnie na youtubie hity lat dziecinnych.. "Zuzia lalka nieduza", "Puszek okruszek", "Ogórek", "Kolorowe kredki", "Kulfon, co z ciebie wyrosnie" - hehe świetne na niepogodę :lol:

Gosiak - oglądalam wczoraj ten program o lalkach. To już chyba ze drugi raz w telewizji jak leci. Strasznie mi się to głupie i żałosne wydaje,dorosłe kobiety wychodzące na spacery z wózeczkiem z lalką... jak za czasów z dzieciństwa.Z jednej strony podchodzą do tej lalki jak do realnego dziecka (śpioszki, ubranka, wózeczki itd..) a z drugiej... Najgorzej zirytowała mnie jedna kobietka, która ewidentnie podchodziła do tej lalki w dosc dziwny sposób. Najpierw mówiła, że wyobraża sobie że to jest żywe dziecko. Potem stwierdziła że musi być idealne, bo jak nie to je zwróci. A ciekawe co by było gdyby to było żywe dziecko? Tez by je wyrzuciła? Ja bynajmniej miałam takie dziwne odczucia.. Coś w stylu...pobawie się w mamusie teraz a jak mi sie zudzi to wyrzuce dziecko w kąt...
Skoro te panie mają tak silne uczucia macierzyńskie, a Bóg nie obdarzył ich potomstwem, to jest tysiace dzieci porzuconych, które pragną by ktoś je pokochał. Więc nie rozumiem, czemu bawią się w te maskarade z lalkami, skoro mogły by żywemu malenstwu ofiarować miłosc??? Niestety dziecka nie da sie odrzucic w kąt. Dziecko wymagają od nas 100%. A te panie poprostu są wygodne? A przy tym żałosne...

Mirella Ty to nie mów, że na staraczkach zostaniesz!!! Zobaczysz, że jeszcze maleństwo się do Ciebie uśmiechnie.

delfinek83 jak tam sie czujesz? No i co słychać, bo dawno "CIę nie widziałam" :)

@nulka hotel nie hotel - ważne aby razem :) :silly:
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #120220 przez @nulka
hej
witam się raniutko
u mnie nieśmiało zaczyna słoneczko wychodzić :)
tam "u nas" dalej lipa..

gosiak ja chce koniecznie za parę tygodni zobaczyć zdjęcie tego skalniaka. :) Jestem pasjonatką wszystkich odcieni zieleni. Uwielbiam oglądać ogrody. Sama mam fioła na punkcie swojego, zarabiam się czasami na nim jak durny wół.

delfinek fajnie że przypilnowałaś cyklu Mirelli :blink:
Mirella jeśli cykle masz 28 dniowe to @ powinna być jutro.

No wyłam się trochę z rutyny!!! Zrób dzisiaj testa!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :P

mała czarna pewnie że razem. Nie ważne gdzie, nie ważne jak, ważne z kim. :)
ja te lalki widziałam w internecie. Koszmar. Nie rozumiem tego. Nie bardzo nawet wiem co powiedzieć, dla mnie to nie do ogarnięcia. One mnie straszą chyba. A sytuacja chyba lekko chora.

Nikusia
napisz tutaj o co kaman. Tam nawet zeby Cię przeczytać to muszę wchodzić od dupy strony. Nie wiem o co idzie ale napisałam do małaczarna żeby zabrała fluidki, zobaczymy czy to coś pomoże. Nikuś jak ja mam stronę zapelnić jak ja tam nie mogę pisać??? Nie rozumiem... za durna jestem :huh: . Wytłumacz jeszcze raz może??
spadam na lekcję ,pa.
Grudniowa Jagoda do tego zdrowego trybu zmusiła mnie trochę sytuacja, palenie rzuciłam bo uznałam, że lepiej to zrobić zanim ewentualnie dzidzia. :) Nie wspomnę o korzyściach materialnych. Nie mam problemów finansowych ale jak dzisiaj pomyślę że wydawałam na fajki ok.400 złotych to czuję się zdrowiej choćby z tego powodu :)
pozatym jak wydam jakąś niezaplanowaną kwotę to zawsze mam argument że to np: tylko 2 mce albo pół roku mojego palenia :silly: Taką przyjęłam obronę jak mąż spojrzy dziwnie na moje zakupy :blink:
ok zbieram się ogarnąć i do robotki
pa :)
13 lata 11 miesiąc temu #120427 przez gosiak
Witam z rana w sumie z popołudnia ale jakąś godz. temu dopiero wstałam aż wstyd...
No z tymi lalkami to przegięcie, dla mnie to jak jakieś laleczki czaki z tego horroru :angry: współczuję temu mężowi tej jednej kobiety, który po zobaczeniu co żona przywiozła do domu powiedział że kojarzy mu się to z czymś nieżywym;/ trzeba mieć coś z psychiką żeby wydawać tyle kasy na ubranka, wózki i całe pokoje które wyglądają jak z bajki urządzone specjalnie dla tych lalek;/ no i wychodzić z nimi na spacer to już totalne przegięcie :ohmy:

No to Mirella pierwsza do testowania :laugh: :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #120462 przez Grudniowa Jagoda 79
Czesc Dziewczyny

Mirella trzymam kciuki zeby nie przyszła @

@nulka niezły argument z ta kasa faktycznie masz racje fajki teraz sa drogie, moj mąz pali i tez miesiecznie tyle puszcza z dymem.A co do zieleni, ja tez bardzo lubie ogrody,kwiaty itp.Sama aranzuje swoj balkonik niby to nie ogrod ale sprawia mi to duuuza frajde.
Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia