- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Przedszkolanka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Zgłupiałam... wczoraj zrobiłam sobie test owu i wyszedł negatywny. Spadła mi temperatura o dwie kreski(36,6) i lekko mnie jajnik zakłuł i tyle... dzisiaj już 36,8 i test owu POZYTYWNY:OO O co chodzi? Możliwe tydzień po baraszkowaniu? Nie mam plamienia,brzuch boli jak na @ i lekko piersi i nic więcej..
I wykryto u mnie gronkowca i muszę czekać z antybiotykiem aż przyjdzie bądź nie @.. Załamka...
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Gosia ja zapraszam, ale ta ulica to taka tylko z nazwy ale zapraszam mimo wszystko, na drinka z sokowirowki chyabze uruchomilas swoja machine fajnie ze doszedl liscik :*
Gwiazdka, a na kiedy Ty masz termin? bo wg suwaczka jestes do przodu ode mnie... ale ja za to wiem dokladnie kiedy byla owu
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
same dobre wieści poniedziałkowe, no to będziemy miały wesoły tydzień
a ja z rańca pojechałam z Kręglem oddać krew na wiruski i pani w recepcji mi mówi że wyniki potrzebuję dopiero na punkcje , ja jej że DR Cud kazał na piątek, ona sobie wklepała coś w komputer spojrzała na mnie i rzekła a no racja na piątek " uff uratowała mnie, bo Kręgiel to już mi kciał z liścia zasadzić ,że znowu coś pomieszałam
no i jak se pogadał z Małżem MMes to se stwierdził, że jakoś mało wie i od wczoraj dzielnie czyta i śledzi wieści o ivf a dzisiaj do mnie rzekł tako : nie będziemy mieli punkcji na bank w piątek bo musisz być 6 h na czczo a tego Ci doktor nie kazał " no
Ann, mogę wpaść na pyzy z Kręglem? w zamian weźmiemy Martulkę na spacer
Ada, zapomniałam wziąć tych testów ze sobą, nie obrazisz się jak dopiero jutro wyślę przepraszam
marcówki już się rozpakowują!!! AAAAAA pięknie!!!
w sumie mnie nie dziwi bo taka pogoda, kwiatki kwitną, ptaszki ćwierkają się dziecią w brzuszkach pomyliło i myślą że to już wiosna i już ich czas
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Kiedyś u hematologa ludzie siedzieli do 24 w nawiązaniu do późnych wizyt
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
była owu czy nie, jeszcze sobie poprobujemy, a i tak będzie co ma być kciuki mile widziane
Dobrego popołudnia!
- Przedszkolanka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Przedszkolanka, chaotycznie piszesz. Napisz ktory masz d.c., ile trwa cykl, od ktorego d.c. testujesz (czy wiesz ze testuje sie codziennie) /,o ktorej godzinie mierzysz temperature i wszystkie informacje konkretnie i zadaj konkretne pytanie, to odpowiemy jak bedziemy umialy
Gosia ja zapraszam, ale ta ulica to taka tylko z nazwy ale zapraszam mimo wszystko, na drinka z sokowirowki chyabze uruchomilas swoja machine fajnie ze doszedl liscik :*
Gwiazdka, a na kiedy Ty masz termin? bo wg suwaczka jestes do przodu ode mnie... ale ja za to wiem dokladnie kiedy byla owu
No więc od początku: moje cykle to 42 dni(6tyg.) , po 4 zawsze owu(po objawach,śluz), ostatnia @ była 5.01.2014 czyli owu teoretycznie 2.02 . 30.01 test owu pozytywny wyszedł, ale 4.02 też dwie kreski wiec pobaraszkowaliśmy . Jajniki od 3 to mnie stranie bolały(od pon.do środy), a po stosunku przez 2 dni czułam "bulgotanie" w brzuchu. Teraz mam typowe objawy(brzuch i piersi)na @, ale wczoraj kłuł mnie jajnik . a dzisiaj już test owu znowu pozytywny.. Temperature dopiero od wczoraj mierzę i wczoraj była 36,6 a dzisiaj 36,8..
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
hehehe ee tam, raz na jakiś czas się do Was z Kręglem na obiad wbijemy w zamian ;p
Żaden problem
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ada dzieki za zaproszenie
Julka, gwiazdka super ze wszystko dobrze. A ktora pierwsza urodzi tego nikt nie wie. Mozna rodzic 2 tyg. przed terminem lub przechodzic 2 tyg. i juz sie miesiac roznicy robi.
Porto wyslalam ci PM ale jeszcze raz napisze ze ja gadzety dla malej zamawialam od uzytkownika flaming24.
Mezulka wyslalam do lidla po dresiczki dla Wikusi i udalo mu sie kupic ale juz baby szabrowaly ostatnie sztuki.
Jutro idziemy do ortopedy z malutka na kontrole. A pochwale sie Wam jeszcze ze w Walentynki mam randke
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poza tym to Tobie sie ten gronkowiec przyplątał? u lekarza byłaś? masz coś na niego? jeśli nie to ciś do lekarza bo a nóż się okaże że ustrzeliłaś coś a tu takie świństwo
Dag, czyżby w walentego miał być Wasz