BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #837227 przez ferritka
Julka, no możliwe, że masz rację ;] ja się kłócić nie będę bo pewnie i Ty masz rację i ja też ;)
prawda jest taka, że jak mój Kręgielek ma 1 na 3 plemniki sprawne a 2 na 3 kulawe i nieruchawe, to co ja go biednego bedę dzień w dzień męczyć :lol: niech uzbiera ich z 4 takie zdrowe i silne B)

Ann wybacz, ja Ci dzisiaj Leonka podrzucę i cisnę do Gosi na żurek i chlebuś :lol: :lol: Martulę mogę ze sobą zabrać jak kcesz :lol: :lol:

porto, no bravo bravo :lol: :lol: oby tak dalej, jak najdłużej :kiss: :kiss:
Asiaa bo my do siebie z moim też mówimy "si " B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #837232 przez ulka1983
Cześć :) ja na szybko po pracy ale zaraz pędzę organizować dzieciom z wioski zabawę choinkową :silly: powiedzcie czy dupka mam brać całe 10 dni czy niekoniecznie :unsure: i czy dopiero po odstawieniu go przychodzi @ czy to nie ma wpływu :unsure:

Porto jesteśmy z Tobą :kiss: ale to wszystko szybko się dzieje :ohmy:

11 lata 3 miesiąc temu #837233 przez Ada2424
julka faktycznie ciekawa stronka :)

[/url] [/url]

11 lata 3 miesiąc temu #837238 przez ann-sunshine
Ferritka to dawaj, najwyżej jak się nie dogadają to będę Leonka z Zojką w osobnych pokojach trzymać, bo moja to bojowa jest do innych kotów i psów. Tylko mi kromeczkę od Gosi przywieź

Bronicie Adzie zgłębiać temat. Przecie ogląda, a nie kupuje.

Asia, to może jak chęć będzie to działajcie, a jak nie, to odpuście?

Ulka na dupku się nie znam to nie pomogę

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #837242 przez Ada2424
ann dokładnie tak! Widzę, że mnie zrozumiałaś :kiss: póki co zagłębiam się w ten temat i próbuję wszystko pomału ogarnąć :side: nie jestem aż tak narwana jak gwiazdka nie przesadzajcie :blink:

[/url] [/url]

11 lata 3 miesiąc temu #837245 przez ferritka
Ann, dobra nawet dwie i słoik żurku :cheer:
leo też nie lubi innych zwierzów, ale jakos się dogadają ;)

niet nie bronie bo przecież sama se wózki oglądam :lol: a w agacie tej koło ikei w kato wypatrzyłam ostatnio z Kręglem wóz dla Groszków dwóch :silly: ale ciiiii :S oglądać można nie świrować :lol: :lol:

ja też z dupkiem nie miałam póki co do czynienia :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #837248 przez Asiaa
Julka tak, to mój naturalny cykl.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

W podróży poślubnej byliśmy w Hiszpanii :)

Z dupkiem wcześniej nie miałam do czynienia (ale to brzmi :lol: ) ale z proverą. Wg gin do której chodzę to niby to samo, tylko provera jest tańsza. Miałam brać przez 10 dni i po odstawieniu po ok 2 dniach przychodził okres. Przypuszczam że z dupkiem jest podobnie, chyba że po odstawieniu @ nie przyjdzie bo ciąża będzie ;)

Zapomniałam Wam jeszcze napisać że robię eksperyment :lol: a mianowicie piję olej lniany ale w postaci oleju :D Zastanawiałam się nad wieśkiem ale stwierdziłam, że skoro już nie jestem na początku cyklu a od owu trzeba go odstawić to może za mało dni będzie miał by coś zadziałać i piję olej ;)

:ohmy: ile żubrów na żubrach :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #837272 przez Asia K
A co to za stronka od Julki? :S

11 lata 3 miesiąc temu #837285 przez julka
Asia K. - wyprawka bobasa, ale Ty juz na pewno wiesz wszystko co tam piszą, to tak bardziej dla nas, conie mialy z niemowletami do czynienia ;)

Asiaa, olej? i jak to smakuje? Ja kiedys probowalam wypis lyzke oliwy, bo to zapobiega ponoc kamicy zolciowej i nie skonczylo sie to dobrze :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #837286 przez Asia K
julka napisał:

Asia K. - wyprawka bobasa, ale Ty juz na pewno wiesz wszystko co tam piszą, to tak bardziej dla nas, conie mialy z niemowletami do czynienia ;)

Asiaa, olej? i jak to smakuje? Ja kiedys probowalam wypis lyzke oliwy, bo to zapobiega ponoc kamicy zolciowej i nie skonczylo sie to dobrze :silly:

Oj Julka zdziwilabys sie jak pamiec ludzka jest zawodna - zwlaszcza po ponad 6 latach ;)

11 lata 3 miesiąc temu #837291 przez ann-sunshine
Asia K napisał:

julka napisał:

Oj Julka zdziwilabys sie jak pamiec ludzka jest zawodna - zwlaszcza po ponad 6 latach ;)

A ile nowosci w tym czasie sie pojawilo

11 lata 3 miesiąc temu #837296 przez Asia K
ann-sunshine napisał:

Asia K napisał:

julka napisał:

A ile nowosci w tym czasie sie pojawilo

Swieta racja - tak wiec ja tez poprosze linka do tej stronki , plissssssssssssss :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #837309 przez emma
Julka, a czemu od 17 dc już nie działaliście? Wiem że było po malinach ale jest jakaś szansa że test nie zadziała i owu się przesunie. Byłaś pewna że już po owu i wam się nie chciało czy po owu już nie wolno? Bo i taką opinię słyszałam od lekarza...

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #837319 przez julka
emma, je robilam testy rownoczesnie z monitoringie i w ten dzien, kiedy w USG juz nie bylo pecherzyka w jajniku, bo pekł to dzialalismy po raz ostatni dla pewnosci ;) a potem po tych 8 dniach seksu prokeacyjnego juz nam sie nie chcialo przez jakis czas :silly:
Jak ktos robi same testy to jednak nigdy nie ma do konca pewnosci... onetylko tak mniej wiecej pokazują, jak widzę.... u mnie moze wyjatkowo owu byla w ten sam dzien co maliny?

chociaz na ostatniej wizycie ginek sugerowal ze moze zaplodnieie jednak bylo pozniej, bo mu cos wielkosc pechrzyka nie pasowala (czym mnie oczywiscie zmartwil) takze wiecie - nie ma mądrych niestety w tych sprawach. Dla mnie to jest nieslychany cud ze nam sie udalo... nadal w to niedowierzam (Ula, zdaje sie ze Ty sie pytalas czy uwierzylam, otóż nadal chyba nie do końca, he he he....)

a ze nie wolno po owu sie kochac to pierwse slysze. nie wiem czemu, ale roznie mowia, ze seks pobudza skrorcze macicy, czy jakos tak.... nie wiem, nam sie nie chcialo z lenistwa ;)

11 lata 3 miesiąc temu #837325 przez Asiaa
Julka piję taki [url=http://http://ekozdrowie.net/olej-oliwa/877-olej-lniany-zloty-oliwin-budwingowy-500ml-zielony-nurt.h]olej[/url] Muszę powiedzieć że źle nie smakuje, zapach też ma bardzo delikatny, posmaku jakiegoś też nie zostawia ;) tylko przerzuciłam się z łyżki stołowej na mniejsze ;) Trzymam go w lodówce i popijam :laugh: do sałatek też można go dodawać ;) grunt by nie podgrzewać. Ponoć jest taki dobroczynny, zobaczymy co wyjdzie ;)
Ja np nie lubię smażyć na oliwie z oliwek, ten posmak w daniu mi przeszkadza, już wolę zwykły olej ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka