- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
poranne siku było o 7:30 bez testu więc luz ale cały czas sprawdzam czy nie ma @ co do ciąży to ja po prostu zwale część obowiązków na męża, zakupy sprzątanie itp.
Jak ma przyjść @ to ja też ciągle w majty zaglądam I brawo! niech te chłopiska też się za robotę wezmą
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczynki ja się zbieram do pracy, zajrzę później
Ja też do pracy dzisiaj have fun moofka A tak w ogóle to walnij L4- w końcu na prawie jesteś możesz być pracą nie skalana
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
jakoś git humorek mam dzisiaj- ale nie przez godzenie z małżą, bo godzenia nie było, znaczy było ale bez przytulasków
no to was poszukam na tym fb...
a co wy dziewczyny w weekend pracujeta? ja na szczęście nie muszę , ale praca jest w domku
cwaniak znowu zniknał, pod pretekstem kupna opon i zmiany kół ....
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
aaaaaaaaaaaaaa Stary rano wrócił było było, no i sie pokręcił i pojechał po jakieś maszyny - i tyle go miałam na chacie jak słomiana wdowa prawie że
obiacałam że Was dzisiaj popodglądam i tak uczynię, tylko skończę te oględziny domowe, bo jak tu zasiąde to do wieczora zleci
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Mąż dziś w pracy więc siedzę sama.. już mi się nudzi, mieliśmy jechać do Szwecji na zakupy ale dopiero jak coś jutro się możemy wybrać więc dziś chyba domowo..
Niestety brak słońca :| eh musiała się ta pogoda tak popsuć.. Tak pięknie było.. Tylko że ciągle + temp.
Ferritka Agnilla miała rację, Twój stary to samo próchno (ps. młodo wygląda)
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferr intrygują mnie te Twoje paznokcie z kotami, sama to robiłaś? śliczne są....
Kaś przy małym dziecku to można sprzątać i sprzątać, a po drugie trzeba sprzątać i sprzątać co nie? chociaż, mojej cioci syn wylizał całe schody i żyje
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Ej dobra,bez żartów biorę się za robotę... zejdę i troszku w ogródku może pomogę hmmmm ale nad tym jeszcze się zastanowię...
Ferr intrygują mnie te Twoje paznokcie z kotami, sama to robiłaś? śliczne są....
Kaś przy małym dziecku to można sprzątać i sprzątać, a po drugie trzeba sprzątać i sprzątać co nie? chociaż, mojej cioci syn wylizał całe schody i żyje
To się uśmiałam na początku miałam bzika na punkcie sprzątania, dzień w dzień odkurzanie, mycie podłogi, wszystko pościerane, oczywiście pranie z dzieckiem też się robi co dwa dni jak taki maluszek mniejszy.. Ale później im Czarek starszy im więcej bałaganu robi tym powoli siły i zapał opadły. Wiec teraz pilnuję żeby było czystko. A małe dziecko i tak zawsze znajdzie coś paskudnego i brudnego i wsadzi sobie to do buzi.. np na spacerze albo na podwórku.. zawsze też może wylizać całe schodu
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
eej tak sie zalatałam z tym odkurzaczem, zasapałam i aż mi serce się rozdygotało jakbym ze sto herkarów odkurzyła i każdy dom piętrowy na mojej dzielni
żeby tak kondycji nie mieć
postanowiłam, niech mnie już zaleje bo chcę do chodakowskiej i mel b wrócić
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ferri u nas w domu też jest kot, mój kot, i tylko mój. I na całe szczęście najpierw był kot w moim życiu potem mąż, bo gdyby było inaczej to nie miałabym kota, a tak mąż wiedział co bierze, albo nas razem w pakiecie, albo wcale. Ale szczerze kocicy nienawidzi i tylko czeka aż dziecko/dzieci staną po jego stronie i zaczną kota torturować.
Moofka, ciąża jak malowana, jak masz wątpliwości to po niedzieli zrób test z krwi, tego już się oszukać nie da.
Lilijka, tak dziewczyny tak miały, co u nich oznaczało ciążę, tylko pamiętaj, nie piszę tego żeby Cię nakręcać
To wy wszystkie się fejsujecie? A mnie kcecie?
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oh no, Kaś teraz Ciebie rozkłada? Biedulinko
Ferri u nas w domu też jest kot, mój kot, i tylko mój. I na całe szczęście najpierw był kot w moim życiu potem mąż, bo gdyby było inaczej to nie miałabym kota, a tak mąż wiedział co bierze, albo nas razem w pakiecie, albo wcale. Ale szczerze kocicy nienawidzi i tylko czeka aż dziecko/dzieci staną po jego stronie i zaczną kota torturować.
Moofka, ciąża jak malowana, jak masz wątpliwości to po niedzieli zrób test z krwi, tego już się oszukać nie da.
Lilijka, tak dziewczyny tak miały, co u nich oznaczało ciążę, tylko pamiętaj, nie piszę tego żeby Cię nakręcać
To wy wszystkie się fejsujecie? A mnie kcecie?
Kcemy wszystkie