- Otrzymane podziękowania: 21
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gwiazdeczko może być to rwa kulszowa . Jest to ucisk na nerw kulszowy Objawy Silny, przeszywający ból promieniujący od dolnego odcinka pleców (okolicy lędźwiowej) lub pośladków do tylnej lub bocznej części kończyn dolnych, często aż do stopy. Jest to ból przypominający drętwienie nogi, drażnienie prądem elektrycznym, cierpnięcie, mrowienie (parestezje). Z reguły ból jest jednostronny, jednak w przypadku rwy kulszowej obustronnej promieniuje do obu nóg. Bardzo często uniemożliwia lub poważnie zakłóca sen. Brak snu przyczynia się do zwiększenia dyskomfortu pacjenta.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
warka 0,0 mi smakuje bo zwykłego piwa nie znoszę
Ferr no właśnie gdzie nasze obiecane foto morza
Asia pewnie że będziemy tęsknić udanych wakacji
Ada na dwoje babka wróżyła albo @ przyjdzie albo nie
Chudzinka moja siostra ma to samo z jajnikami i córeczkę ma więc wszystko przed Tobą czekamy na malinki
Aggi super że wszystko ok chłopy to jakoś się do wyjścia nie śpieszą koleżanka urodziła w piątek syna 2 tyg po terminie
Mesy na wejściu zobaczyłam że mały już buty sobie upatrzył śliczne
Agni słodki aniołeczek jak śpi jak nie śpi pewnie też chyba ma duże stópki zresztą cała jest duża jak już ogarniać zaczęłaś to nie jest źle szybko wracasz do formy i fajnie
Ada po okresie gratisowym można notować normalnie tylko nie wszystkie opcje są dostępne wiadomość masz na priv delikatne spadki tempki o niczym nie świadczą u mnie też były i ciąża też
Meli dobrze że z dzidzią ok mam nadzieję że mdłości w końcu Cię zostawią w spokoju
Gwiazdka nie żartuj jeszcze tego by Ci było potrzeba idź do lekarza może coś poradzi
uciekam bo burza i mi laptopa jeszcze zepsuje
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ja mam guzka w lewych węzłach chłonnych z tkanką gruczołową jak w piersi, niektórzy to nazywają trzecim sutkiem. Guzek reaguje jak biust, jeśli on jest obolały to i pod pachą dotknąć się nie mogę. Przy początku karmienia gdy miałam nabrzmiałe gruczoły piersiowe to urósł mi także guzek pod pachą i bolało. Dopiero jak skończyły się nawały, przyszedł pokarm stały czyli u mnie ok 1,5 tygodnia to było juz ok.
Miałam jednak na sali szpitalnej jak Antek miał zapalenie płuc w 8 miesiącu babeczkę, która miała CC, coś z karmieniem szło nie tak, bo początkowo nie mogła karmic przez ból brzucha, próbowali z mężem przystawiać ale słabo to szło... przez to że niewłaściwie odprowadzała pokarm porobiły jej się grudy a później ropnie. Nacinali jej brodawki żeby spuścić mleko. Więc różne są przejścia i nie można oceniać nikogo że nie był w stanie karmić - nie znamy sytuacji. No chyba że ktoś nie karmi bo mu nie do twarzy z dzieckiem przy cycu to już dla mnie chore
Sama po porodzie zobaczysz jak bedzie szło karmienie lub nie - choć wydaje mi się, że siarę lepiej dziecku dać, przynajmniej jeśli dziecko ściąga pokarm w okresie jego napływu to mniej boli Jak dziecko nie pije, a tobie by spływał pokarm po wyrzucie hormonów po porodzie to to dopiero byłby ból przynajmniej ja tak miałam, bo Antek nie potrafił ssać - tak mi cycki spuchły dosłownie.
Ale co mama to historia, miałam jeszcze 3 mamy na sali porodowej i każda miała inny problem
Ja na razie się opierniczam, Antek właśnie zasnął, nie wiem jednak czy nie pójdę dzisiaj wcześniej spać bo mamy ciche dni z mężnym dziadek francowatym
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Anabelle jak u Ciebie?
Mnie dalej gazy męczą już 6 dzień z rzędu, chwilami mnie jajnik kłuje i momentami mi niedobrze się robi, no i jakieś uderzenia gorąca mam raz mam dreszcze że się ubieram a za chwile mi gorąco i muszę się rozbierać. Chodze jak bomba zegarowa tak mnie wszystko drażni. Chyba @ co raz bliżej
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
U mnie też leje co chwilę i prania nie ma jak suszyć i z racji tego cały dzień w domu...więc Bella rozumiem Twoje ciche dni bo u mnie też są z racji tego, że chyba jak za długo jesteśmy we własnym towarzystwie to działamy sobie na nerwy...bo oboje na urlopie
Agni Pola prześliczna i serio nie wygląda na kruszynkę
Ada nie pomogę bo nie brałam wersji płatnej.
A z tą @ to się tak nie spiesz może nie przyjdzie...taki spadek to prawie żaden, mi przed @ tempka spadała z 37,00 do 36,7-36,65 na dzień lub dwa przed krwawieniem więc jeszcze się nie załamuj
Mesy a ten ropień robi Ci się tylko w jednej piersi czy w obu? Bo może przystawiaj tylko do jednej i tak też się da dziecko wykarmić a w drugim zasuszysz pokarm....
Meli współczuję pawików mnie to minęło ale dobrze, że z dzidziolkiem wsio oki
Gwiazda a mówiły Ci wszystkie oszczędzaj się kobietko Ty w ciąży jesteś ale może serio idź do lekarza...
AsiaK na całe 2 tygodnie? Ale się będziesz urlopować...wypoczywaj!
Asiaa a jak u Ciebie? Już coś widać na testach bo u Ciebie już 14 dzień?
Agi nigdy nie znasz dnia ani godziny...ja już pisałam jak było u mnie. Byłam o 19 na wizycie i lekarz mówi "dzieć wysoko i wsio zamknięte spoko jeszcze pani pochodzi 2 tygodnie" a o 1 w nocy wody odeszły...
Moje dwie ślicznotki nynają to mam wreszcie wolny wieczorek...
Kurcze smoczek poszedł szybko w odstawkę a nocnik to trudna sprawa. 3 razy do nocnika a 6 na podłogę, no nic walczymy dalej...
buziaki i miłego chłodnego wieczorku.....
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
I jeszcze rozdrażniona jestem okropnie - męża to bym z misją na kosmos wysłała.
Wywrzeszczałam się dzisiaj na dyspozytorkę kuriera - sama siebie nie poznaję normalnie
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
aloha
ulka a masz rusałke, syrenkę choć jak pacze na foto to na tych palikach to bardziej mewy niż rusałki przesiadują
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a poza tym jutro odpisze z plażingu
Asia jak jedziesz nad Bałtyk to nie zapomnij bikini bo istny smażing
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Meli – oby wymioty szybko odpuściły :*
Asiaa – calla doniczkowa to bylina i najlepiej się czuje jednak w glebie bo ona kwitnie rok po roku. Obawiam się ze może ci szybko w domu zmarniec –radzilabym ci wsadzic ja do ogródka jeśli taki posiadasz
Ulka :*
Betka – tak cale 2 tygodnie
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
AsiaK super masz, to wypoczywaj należy Ci się po tej harówce prawie do porodu
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Moze u mnie to rodzinne , bo moja mama tez miala z tym , ze wtcinali bo nie wiele brakowalo , ze jej ten ropien pekl :^
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Jedna mała pępowina odcięta. Marta spała pierwszą noc w swoim pokoju.
Mesy, absolutnie daleka jestem od osądzania kogokolwiek. Każda z nas ma prawo wyboru, a czasem niestety wyboru nie ma. Powiem Ci, że ja karmiłam tylko pół roku bo musiałam do pracy wrócić, a nie wyobrażałam sobie wyjeżdżać na 14 godzin i odciągać i kombinować. A w lipcu odbierałam Martę ze żłobka, a tam jedna matka siedzi z chłopcem z jej grupy i mu cyca daje. Nie mam nic przeciwko, broń Boże, ale dziwne mi się to takie wydało. Że ten chłopiec już za duży.
Aggi a jak ty chcesz z pełnymi piersiątkami spać na brzuchu? Jak naciśniesz to leci. Jak ci się to uda, to medal dla ciebie, bo ja nie mogłam. A jak niechcący przez sen się obróciłam, to potem budziłam się mokra.
Meli lubimy dobre wieści. A mdłości współczuję.
Dajcie trochę deszczu
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ada można sobie wpisywać tempkę ale detektor płodności i detektor oznak ciąży nie są dostępne przez to logowałam się drugi raz a jak jest z owulką to nie pamiętam ale raczej nie pokaże przy okazji zobaczyłam że dziś mam 94 dzień cyklu bo to mój trafiony jak dziś tempka ?
Anabelle
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Betka witaj w klubie znienawidzonych żon
Ferr dzięki od razu lepiej mi się zrobiło ej toć to zarąbista syrenka jest ciekawe jak śpiewa piękne to masze morze
Ann moja koleżanka karmiła do 4 lat córkę ja Natalkę 18 miesięcy a potem chciała mi piersiątka poodgryzać