BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #900832 przez Karolincia
Dzien dobry ;))

5 dzien i okresu brak :)

Zaczyna mi niewchodzic kawa zrobilam rano taka jak zawsze i jakos nie bylam w stanie jej wypic kilka lykow zlapalam i mnie teraz jadac do pracy lekko mdli ://

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #900852 przez gwiazdka2014
hej... byłam wczoraj na konsultacji u gina... tak jak myślałyśmy rwa... :/

Mnie moj Micho też czasem wkurza ale nie wyobrażam sobie mieć innego.

Ula jak sie czujesz??

Kupiłam wczoraj detektor pomiaru tętna, jak jedziemy na wakacje to tam wole być spokojna a nie denerwować się ze ruchów nie czuje :P może panikuje ale wolę dmuchać na zimne.

Wstaję zawieźć telefon do naprawy, a chce mi się... dobrze że po drodze mam lumpa ha ha ha

10 lata 5 miesiąc temu #900857 przez betka81
Dzień dobry...
Ada czekamy na wieści :woohoo:

Karola a Ty też miałaś rano robić test tak pisałaś wczoraj?

Gwiazda oszczędzaj się na maxa, ja sobie też innego już u swego boku nie wyobrażam... chociaż często mnie wkurza, ale Kocham go i nie oddałabym za nic w świecie...hehe
Nie szalej z tym lumpem :S

Ale porządek musi być dziś zaliczyłam noc w pokoju starszej, jeśli jest lepszym tatusiem i lepiej sobie radzi z dziewczynkami to proszę bardzo ja nie kiwnę palcem. Niech sam ogarnia dziewczynki i cały domowy burdelek, a co!

10 lata 5 miesiąc temu #900873 przez Karolincia
Mialam bete robic wczoraj po pracy czyli po 18 pojechalam do przychodni czynnej do 19 i Panie nie chcialy mnie przyjac ;//
Podjechalam po bobo test i zrobilam...
Wyszly 2 kreski blada ta druga ale ciemniejsza niz ostatnio :)
W ponied ialek mam na 11 do pracy to jade rano na bete i inne badanka z morfo tarczyca i taxoplazmoza :)

10 lata 5 miesiąc temu #900881 przez betka81
Karola, no to jak wyszedł pozytywny po takim czasie to chyba dobrze i miałaś rację ale zrób jeszcze tą betę dla pewności bo nie wiadomo kiedy u Ciebie było zagnieżdżenie dlatego tak niska beta? No ale okaże się w poniedziałek

I w poniedziałek Bella testujesz?

10 lata 5 miesiąc temu #900887 przez monique1983
Ada - ale trzymasz nas w niepewności :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu #900897 przez betka81
Ada ileż można spać?

10 lata 5 miesiąc temu #900900 przez Asiaa
Dzień Dobry Babeczki :)

Już wczoraj wieczorem ochłodziło się i nawet popadało, dziś jest pochmurnie i deszcz wisi w powietrzu.
Dziś po pracy jedziemy po jakieś zakupy remontowe, a tymczasem czekam na wieści :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #900918 przez Ada2424
Bry,

No już jestem i piszę :) tak więc w nocy tak mnie brzuch napitalał że byłam pewna, że jak rano wstane to małpa będzie. Rano pierwsze co zrobiłam to zmierzyłam tempke i wyszła ponad 37, poleciałam do kibelka siurnęłam na tego pre testa paskowego iiiii............

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Na fotce słabiej widać a w rzeczywistości z daleka widać tą druga kreskę :woohoo: do tej pory mi się ręce trzęsą i nie wiem czy juz moge się cieszyć czy poczekać troszkę, ale w szoku jestem bo byłam pewna, że @ przyjdzie. Nie moge uwierzyc w to co widzę :woohoo: teraz juz wiadomo skąd te wszystkie objawy na raz. Dzis rano też na kibelku wisiałam ale nie wymiotowałam i nadal mnie mdli. Aż dziwne że w pierwszym cyklu sie udało nie licząc poprzedniego bezowulacyjnego :woohoo:

Jutro lub w niedziele powtorze sobie test ten czulszy i w poniedziałek skocze na bete :) i gin mi wykrakał po ostatniej wizycie ;) a bociany jak sie kręciły :cheer:

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #900924 przez betka81
Ada wielkie gratulacje.....buziaki
No to raczej było wiadome więc witaj marcowa mamusiu...jeszcze raz Cię buziakuję :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #900926 przez Asiaa
Ada widać drugą kreskę :) Gratki!! :)

10 lata 5 miesiąc temu #900930 przez Ada2424
Dziewczyny az mi łzy leca jak patrze na ten mój test, trzymam go przed soba caly czas i nie moge uwierzyc ze tak szybko sie udalo. Ale z radością chce poczekac aż będę pewna, że wsio ok to na kiedy mam sie umawiać do gina żeby dobrze wszystko było widać? Cos mi wspominał że najwcześniej po 10 dniach od pozytywnego testu, jak pójdę końcem miesiąca to będzie ok?

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #900931 przez monique1983
Ada - no w końcu! ja drugą kreskę widzę :cheer: to teraz czekamy na wyniki z bety :) wygląda na to, że będziemy jednak razem na Marcówkach :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #900932 przez ann-sunshine
Ada po cichu gratuluję :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #900933 przez Chudzinka
Ada! No cudnie! Też drugą kreskę widzę! :kiss: Ale z Ciebie szczęściara ;) I ten pasek cyklu usuwaj!
Karolincia - no to chyba Tobie też można gratulować :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka