BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #901270 przez ulka1983
hej dziewczyny :) u mnie wszystko ok usg wyszło dobrze tylko jeszcze muszę poczekać na wyniki testu podwójnego ok 2 tygodnie jak nie będą do mnie dzwonić to mam się cieszyć ;) wizyta miała być długa przynajmniej tak gin mi mówił a była krótsza niż normalna za to lekarz bardo miły :laugh: oto zdjęcie mojej dzidzi :) płeć nie wiem jaka bo tak szybko się wszystko działo że nie pytałam a z resztą byłam przejęta czy wszystko bedzie ok :pinch:

Ada gratuluje szczęściaro :kiss: :kiss: :kiss: strzał w 10 za pierwszym razem :whistle: u mnie też tak było przy pierwszej ciąży :)

Asiaa malinki super działajcie a my trzymamy kciuki ;)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #901273 przez betka81
Ulcia super, że wszystko z maluszkiem ok, a jak się zgrabnie przeciąga :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu #901274 przez Ada2424
Ulcia ciesze się, że wszystko ok z dzidzią :) na moje oko to chłopak będzie jakoś tak na pierwszy rzut oka mi się skojarzyło ;)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #901277 przez Dagnes
O kurcze 180 ml na noworodka to duzo :woohoo:

Meli, Pinezka wspolczuje mdlosci. Ada u ciebie chyba tez sie zapowiadaja :dry:

Wow trojaczki , toz to istny hardcore dla rodzicow.

Gwiazdka w lumpku powinni ci wyrobic karte stalego klienta. Swoja droga twoja kolezanka w ciazy nie chce przypadkiem jakis ciuszkow dla coreczki albo np spiworkow do spania bo mam na zbyciu?

Wiktoria

10 lata 5 miesiąc temu #901285 przez Ada2424
Dagnes mnie tak konkretnie od wczoraj mdłości zaczęły męczyć a dziś jeszcze gorzej jest na chwile przejdą a później znów wracają no i apetytu wcale nie mam bo co chce zjeść to na wymioty mnie bierze, kurcze aż dziwne że tak szybko mi się zaczęły :whistle:

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #901290 przez ulka1983
Karolincia co u Ciebie?? a w poniedziałek B) ale nas stresujesz :P

Gwiazdka biedulo :kiss: ale masz pecha :( poka detektor B) mi też chodzi jego zakup po głowie od czasu szpitala
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ej ja się nad Tobą lituję a Ty po lumpie biegasz :evil: zazdroszczę tych ubranek u nas to prawdziwe lumpy są :P

Ada nie na próżno wstawiłam Ci wykres mojego trafionego cyklu :laugh: wiedziałam że coś się szykuje u Ciebie bo bociany kleklały ;) :laugh: na wizytę tak jak mówisz możesz iść pod koniec lipca :) moja siostra też mówi że chłop bo leń od małego rączka pod głową i śpi :whistle:

teraz u Belli 2 kreseczki a u Chudzinki malinki i lecimy dalej :laugh:

Zoi Ty masz detektor płodu ???

Pinezka z miły mdłości zostać w domu :( szkoda chociaż na urlopie by dały odpocząć :kiss:

Meli kurcze nie wiem co Ci poradzić :( szkoda że tak się męczysz :kiss:

Ann trojaczki super :) ja też będę miała trojaczki tylko w dużym odstępie czasowym :laugh:

Agni dobrze niech mała wcina będzie duża i nikt jej nie podskoczy :laugh: może pani coś doradzi bo odciąganie pokarmu to nic przyjemnego :S ja dokarmiałam bo bez tego byłoby ciężko na początku i Natalka piersiątek nie porzuciła :)

Betka dzięki :kiss: jak spojrzałam na to zdjęcie to ta rączka wyglądała mi jak skrzydełko do kurczaka że aż śmiać mi się chciało :laugh:

muszę męża pochwalić bo wczoraj ładnie przeprosił :blink: i gniewał się nie tydzień tylko 2 dni :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #901294 przez Anabelle
Ulcia piękne zdjęcie :)

Agni dobrze że przyjedzie ci pomóc z karmieniem. Ja sobie wysysałam brodawkę takim urządzeniem do cycków jak gruszka bo miałam zbyt płaskie, żeby Antek złapał. Pocieszę cię, że odciągałam swoje 3 miesiące, a później sam się chwycił i pięknie pił do roku. Ale większość dzieci podobno nie chce piersi jak poznało butelkę. Przyjedzie specjalistka to będzie radzić :)

Ah śpiworki, też mam dwa ładne, jeden na lato, drugi na zimę a Antek nawet się wsadzić nie da -.-

10 lata 5 miesiąc temu #901300 przez Ada2424
Ulka jednak powiedzenie o bocianach się sprawdza :woohoo: ja w tym cyklu widziałam 3 razy i zawsze latały koło naszego domu ;)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #901310 przez ulka1983
Bella dzięki :) nie wszystkie rzeczy podobają się naszym dzieciom B)

Ada u nas na pewno się sprawdziło :laugh: ciekawe czy Asiaa i Chudzinka mają bociany w pobliżu B)

widziałam takiego pięknego króliczka w ikei :dry: ale jeszcze po niego wrócę :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #901312 przez ann-sunshine
Agni dzwoń po pomoc do laktatorki, oby udało wam się jakiś plan wypracować i unormować laktacje i ssanie małej :-)

Ula cieszę się bardzo, że wszystko ok, a na telefon się nie doczekasz :-)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Gwiazdka współczuję rwy kulszowej

A wam najnowsze zafasolkowane mdłości

10 lata 5 miesiąc temu #901323 przez Asiaa
Meli masz się z tymi mdłościami :unsure: podpytaj lekarza o to, może uda mu się Ci pomóc

Agni dzwoń koniecznie, niech przychodzi o pomoże :)

Gwiazdka jak zwykle zaszalałaś z ciuszkami :laugh:

Ann trojaczki? :woohoo:

Ula super że ok po wizycie :) Raczej do mego miasta nie często bociany zaglądają, już prędzej ja musiałabym jechać ich szukać :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #901344 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

A gdzie jest mój drugi suwaczek? :ohmy:

Deszcz u nas dziś.

Edit: zrobiłam nowe.

10 lata 5 miesiąc temu #901358 przez mesy
Czytałam o tych trojaczkach ;) swoją drogą ładnie ją przeciągli , że donosiła ciążę do 35 tyg ;) i fakt małe jak na swoją wagę wyglądają na dorodne ;)

ann mi ostatnio też suwaczek znikł i musiałam na nowo dawać.....

10 lata 5 miesiąc temu #901371 przez Karolincia
dzien doberek

Nie musze jechaćna bete w poniedzialek dziś okres dostałam...:(

Znikne na jakis czas, przepraszam WAS ale sie lekko podlamalam... Wiem ze mi bedziecie mowic A nie mowilam abys sie nastawila ze nie bedziesz w ciazy... Dwa lata temu poronilam w 6 tygodniu...Dlatego przezywam fakt zwiazany z zajsciem w ciaze....

Powodzenia Wszystkim Zafasolkowanym i tym ktore maja testowac...niech bociany będą z Wami ...

Pa,pa.

10 lata 5 miesiąc temu #901379 przez Anabelle
Karolincia jak potrzebujesz się wyciszyć to oczywiście korzystaj. Ja po każdym poronieniu musiałam się wyciszyć - a obecnie staram się o 5 ciążę.
Nie powiem Ci, że a nie mówiłam, bo logika nie dawała tutaj szans, ale kobieta która chce zostać matką zawsze ma nadzieję. I dobrze!

U mnie 10 dpo - test negatywny.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka