- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Karolincia - przykro mi, trzymaj się
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Jak tam co tam ?
Śniadanko grzecznie zjedzone, popijam kawusię z mleczkiem,
poczytam co się tu działo A później idę ogarniać dom A jest
tego sporo
Agni hehehe przynajmniej na bieżąco jesteś jak od tyłu czytasz
ulka śliczny dzieć ale się cwaniak pozakrywał ważne że zdrowy :* no i mi też na chłopa wygląda
Ann skoro
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Karolincia no niestety czasem tak bywa, no i odwieczny tekst 'a nie mówiłam' no ale fakt dziewczyny Ci pisały co sądzą... w każdym razie trzymaj się
Miłego dnia kochane
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
jakaś ty szczuplutka, a brzuszek jak piłeczka
jestem pierwsza więc łapie fluidki
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ann dzięki mam nadzieję że będzie tak jak mówisz
Asiaa dziękuję specjalnie dla Ciebie bociek
Karolincia wróć do nas jak trochę odpoczniesz będziemy Cię wspierać w dalszych staraniach
Bella może trochę za wcześnie ale @ nie ma to jeszcze nadzieja jest
Monia Aggi Gwiazdka dziękuję ciekawe po czym wy stwierdzacie że to chłopiec skoro nic nie widać ale niech będzie jakby co to będę reklamacje miała do kogo składać
Aggi podziękuj Maksowi za pozdrowienia brzuszek wysoko to jeszcze trochę w nim posiedzi wszystko gotowe już masz ?
Mesy jak prasowanie idzie
miłego weekendu
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Ula ale chłop... ja tam widzę chłopca Rwa odzywa się tylko jak się raptownie schylę... a lumpa musiałam odwiedzić
allegro.pl/detektor-tetna-plodu-ktg-firm...mer-i4410695476.html uzywany po co nowy na 12 tc.
Dodaję wam foto doku Antka.
Karola uda się mowie ci
Chudzinka jak tam testy ?
Ada jak sie czujesz?
Aggi piękny domekkkk :*
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
My malowanie zaczynamy w małym pokoju dziś i jutro panele zrobiłam dziś bobo test strumieniowy i chciałam Wam pokazać jaka piękna druga kreska wyszła robie fotke i aparat się popsuł taka zła jestem, kolejny zakup nas czeka po remoncie. A w tel mam taki aparat że pożal się boże. Mdłości dalej mnie męczą i senność no i zapachy wszelkiego rodzaju mnie odrzucają. Kompletny brak apetytu, jeść nie moge ale musze się zmuszać żeby co kolwiek zjeść choć trochę. Czasami mnie jajnik zakłuje.
Aggi fajny brzusio
Ula u nas w nocy była burza i lało strasznie, teraz słońce świeci ale w sam raz jest.
Gwiazdka czuje się podobnie jak wczoraj. Brzusio super
Karolincia szkoda, że się nie udało. Następnym razem się uda nie załamuj się
Dziewczyny dalej mam brac 1 tabletkę dziennie kwasu foliowego? Czy trzeba dawke zwiększyć?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
ulka dzis pierdziele nie prasuje ! mam dzis dola ciazowego bo mam cala dupe i nogi w cellulicie juz chce urodzic !!!! nie mogw patrzec na siebie bo wygladam jak pomarszczona 70 ! ......
A prac bede od poniedzialku , bo ma sie cieplej zrobic....a tak mi pranie schnie 3 dni :/ wiele mi nie zostalo , bo kombinezony i posciele wiec na dola ciazowego sobie pozwolilam hehehe
Gwiazdka no brzus ci rosnie
A w ogole to mam ostatnio jakies zmeczenie materialu :/ od 4 dni czuje mega zamule.....nie dobrze mi jakos tzn mdli mnie i lapia mnie te skurcze przepowiadajace raz dziennie :/ Ale przymarudzilam ....jak nie ja :^
Ada nie kombinuj z kwasem ...bierz jedna tabletke dziennie tak jak do tej pory...ja biore do dzis ale ten kwas 5 mg
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gwiazdka ale masz figurkę fiu fiu
Ulcia miesiączka w 28 cyklu będzie w pon, a w 30 cyklu w środę więc jeszcze ma czas Zobaczymy
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Ulcia- Bardzo Ci dziekuje ze wierzysz we mnie i w moją ciążę Czułam ze w sierpniu zajde i oby moje przeczucie sie nie mylilo Moze teraz cos poszlo nie tak,ale z drugiej strony dobrze ze przed wizyta u ginki skoncze okres miec Ona mi powie co dalej bedziemy robic Jeszczu tu wstawie w tym roku fotke z brzuszkiem ;D
Gwiazdka - Bardzo Ci dziekuje za wsparcie i wiem, ze mi się uda bo jestem pozytywnie nastawiona Mialam zniknac ale jakos nie umiem.Wyplakalam sie Narzeczonemu w rękaw I dostałam bukiet róż za to ze jestem dzielna dziewczynka
Bella - Tobie Kochana tez dziekuje ze dzielnie mnie wspierasz :*
Moze przeslecie mi fluidkow ciazowych troche co?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
1
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Czy na tym forum same zgrabne laski są w ciąży...kurcze kompleksów można się nabawić przy Was, a tu ma być wsparcie?
Agi, Gwiazda śliczne brzuszki chudzielce jedne.....
Karola jeśli potrzebujesz to możesz zniknąć ale z nami jest fajniej i na pewno dostaniesz wsparcie od dziewczyn. Bardzo mi przykro, że Ci się nie udało. Tutaj każda z nas niepowodzenie innej przeżywa jak swoje i razem cieszymy się jeśli którejś z nas się uda..tak więc głowa do góry i walczymy dalej. A na zdjęcie Twojego brzuszka czekamy a i owszem...
Bella jak @ nie ma to nadzieja zawsze jest i może akurat test w poniedziałek wyjdzie
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Więc tak po urodzeniu Włada tarczyca zaczęła szwankować... czy któraś z Mam też miała taką sytuację, że tsh miała w normie, a w badaniach wychodziły antygeny tpo?... u mnie jakiś czas utrzymywały się na poziomie ok. 500, a wczoraj odebrałam wyniki i mam 1300 ;/... byłam już u endokrynologa, jedyne co mi powiedziała to, że mam zapalenie tarczycy (poporodowe), ale to jeszcze nie jest niedoczynność... i że jak zajdę w ciąże to konieczny będzie duphaston..
W ogóle tarczyca i wszystko z nią związane to dla mnie jakaś czarna magia... ja już mam wizję, że jak będziemy się starać o rodzeństwo dla Włada to będą problemy YHmmm...
Z góry dziękuję za pomoc
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
natB niestety nie pomogę