BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #901387 przez monique1983
Ula - fajnie, że z groszkiem wszystko ok, mnie też jakoś na chłopczyka wygląda :)

Karolincia - przykro mi, trzymaj się :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #901394 przez aggi
Czeeeść ;)
Jak tam co tam ? :)
Śniadanko grzecznie zjedzone, popijam kawusię z mleczkiem,
poczytam co się tu działo :) A później idę ogarniać dom :P A jest
tego sporo :huh:

Agni hehehe przynajmniej na bieżąco jesteś jak od tyłu czytasz :D

ulka śliczny dzieć ale się cwaniak pozakrywał :D ważne że zdrowy :* no i mi też na chłopa wygląda :D

Ann skoro
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Karolincia no niestety czasem tak bywa, no i odwieczny tekst 'a nie mówiłam' no ale fakt dziewczyny Ci pisały co sądzą... w każdym razie trzymaj się :kiss:

Miłego dnia kochane :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #901425 przez Anabelle
aggi :D pięknie!
jakaś ty szczuplutka, a brzuszek jak piłeczka :) :)
jestem pierwsza więc łapie fluidki :D :D

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #901426 przez ulka1983
hej ale zimno dzisiaj u nas i deszczyk chyba popada B)

Ann dzięki :) mam nadzieję że będzie tak jak mówisz ;)

Asiaa dziękuję :) specjalnie dla Ciebie bociek :laugh:

Karolincia wróć do nas jak trochę odpoczniesz :kiss: będziemy Cię wspierać w dalszych staraniach :)

Bella może trochę za wcześnie ale @ nie ma to jeszcze nadzieja jest :)

Monia Aggi Gwiazdka dziękuję :) ciekawe po czym wy stwierdzacie że to chłopiec skoro nic nie widać :laugh: ale niech będzie jakby co to będę reklamacje miała do kogo składać ;)

Aggi podziękuj Maksowi za pozdrowienia :kiss: brzuszek wysoko to jeszcze trochę w nim posiedzi :) wszystko gotowe już masz ?

Mesy jak prasowanie idzie :whistle:

miłego weekendu :)
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #901427 przez gwiazdka2014
hej dziewczyny

Ula ale chłop... ja tam widzę chłopca :P Rwa odzywa się tylko jak się raptownie schylę... a lumpa musiałam odwiedzić
allegro.pl/detektor-tetna-plodu-ktg-firm...mer-i4410695476.html uzywany po co nowy na 12 tc.

Dodaję wam foto doku Antka.

Karola uda się mowie ci :)

Chudzinka jak tam testy ?

Ada jak sie czujesz?

Aggi piękny domekkkk :*

10 lata 5 miesiąc temu #901431 przez Ada2424
Hej :)

My malowanie zaczynamy w małym pokoju dziś i jutro panele :) zrobiłam dziś bobo test strumieniowy i chciałam Wam pokazać jaka piękna druga kreska wyszła robie fotke i aparat się popsuł taka zła jestem, kolejny zakup nas czeka po remoncie. A w tel mam taki aparat że pożal się boże. Mdłości dalej mnie męczą i senność no i zapachy wszelkiego rodzaju mnie odrzucają. Kompletny brak apetytu, jeść nie moge ale musze się zmuszać żeby co kolwiek zjeść choć trochę. Czasami mnie jajnik zakłuje.

Aggi fajny brzusio :)

Ula u nas w nocy była burza i lało strasznie, teraz słońce świeci ale w sam raz jest.

Gwiazdka czuje się podobnie jak wczoraj. Brzusio super :)

Karolincia szkoda, że się nie udało. Następnym razem się uda nie załamuj się ;)

Dziewczyny dalej mam brac 1 tabletkę dziennie kwasu foliowego? Czy trzeba dawke zwiększyć?

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #901433 przez mesy
Aggi wez kompleksow sie idzie nabawic przy tobie :(

ulka dzis pierdziele nie prasuje ! mam dzis dola ciazowego bo mam cala dupe i nogi w cellulicie :( juz chce urodzic !!!! nie mogw patrzec na siebie bo wygladam jak pomarszczona 70 ! ......
A prac bede od poniedzialku , bo ma sie cieplej zrobic....a tak mi pranie schnie 3 dni :/ wiele mi nie zostalo , bo kombinezony i posciele ;) wiec na dola ciazowego sobie pozwolilam hehehe

Gwiazdka no brzus ci rosnie ;)

A w ogole to mam ostatnio jakies zmeczenie materialu :/ od 4 dni czuje mega zamule.....nie dobrze mi jakos tzn mdli mnie i lapia mnie te skurcze przepowiadajace raz dziennie :/ Ale przymarudzilam ....jak nie ja :^

Ada nie kombinuj z kwasem ...bierz jedna tabletke dziennie tak jak do tej pory...ja biore do dzis ale ten kwas 5 mg

10 lata 5 miesiąc temu #901437 przez Anabelle
Same laski tutaj normalnie ;D
Gwiazdka ale masz figurkę fiu fiu :)

Ulcia miesiączka w 28 cyklu będzie w pon, a w 30 cyklu w środę więc jeszcze ma czas :) Zobaczymy :)

10 lata 5 miesiąc temu #901449 przez Karolincia
DZIĘKUJĘ TYM DZIEWCZYNOM KTORE MNIE NAPRAWDĘ WSPIERAJĄ I DODAJĄ OTUCHY JESTEŚCIE WIELKIE!! :*

Ulcia- Bardzo Ci dziekuje ze wierzysz we mnie i w moją ciążę ;) Czułam ze w sierpniu zajde i oby moje przeczucie sie nie mylilo ;) Moze teraz cos poszlo nie tak,ale z drugiej strony dobrze ze przed wizyta u ginki skoncze okres miec ;) Ona mi powie co dalej bedziemy robic ;) Jeszczu tu wstawie w tym roku fotke z brzuszkiem ;D

Gwiazdka - Bardzo Ci dziekuje za wsparcie i wiem, ze mi się uda bo jestem pozytywnie nastawiona ;) Mialam zniknac ale jakos nie umiem.Wyplakalam sie Narzeczonemu w rękaw :) I dostałam bukiet róż za to ze jestem dzielna dziewczynka :)

Bella - Tobie Kochana tez dziekuje ze dzielnie mnie wspierasz :*

Moze przeslecie mi fluidkow ciazowych troche co? :)

10 lata 5 miesiąc temu #901450 przez Anabelle
KArolincia jak tylko bede emanować fluidkami to masz je w pierwszej kolejnosci :P

1

10 lata 5 miesiąc temu #901453 przez Ada2424
Karolincia ja jako świeżo zaciążona przesyłam Ci moc fluidków ciążowych :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #901464 przez betka81
Hej

Czy na tym forum same zgrabne laski są w ciąży...kurcze kompleksów można się nabawić przy Was, a tu ma być wsparcie?

Agi, Gwiazda śliczne brzuszki chudzielce jedne.....

Karola jeśli potrzebujesz to możesz zniknąć ale z nami jest fajniej i na pewno dostaniesz wsparcie od dziewczyn. Bardzo mi przykro, że Ci się nie udało. Tutaj każda z nas niepowodzenie innej przeżywa jak swoje i razem cieszymy się jeśli którejś z nas się uda..tak więc głowa do góry i walczymy dalej. A na zdjęcie Twojego brzuszka czekamy a i owszem...

Bella jak @ nie ma to nadzieja zawsze jest i może akurat test w poniedziałek wyjdzie ;)

10 lata 5 miesiąc temu #901467 przez natB
Postanowiłam napisać, bo może któraś też tak miała :)..

Więc tak po urodzeniu Włada tarczyca zaczęła szwankować... czy któraś z Mam też miała taką sytuację, że tsh miała w normie, a w badaniach wychodziły antygeny tpo?... u mnie jakiś czas utrzymywały się na poziomie ok. 500, a wczoraj odebrałam wyniki i mam 1300 ;/... byłam już u endokrynologa, jedyne co mi powiedziała to, że mam zapalenie tarczycy (poporodowe), ale to jeszcze nie jest niedoczynność... i że jak zajdę w ciąże to konieczny będzie duphaston..
W ogóle tarczyca i wszystko z nią związane to dla mnie jakaś czarna magia... ja już mam wizję, że jak będziemy się starać o rodzeństwo dla Włada to będą problemy YHmmm...

Z góry dziękuję za pomoc :)

10 lata 5 miesiąc temu #901472 przez Ada2424
Zrobiłam fotke dzisiejszego testu telefonem, jakość fotki słaba ale to co najważniejsze widać bez problemu :)

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #901475 przez betka81
Ada widać, widać...piękna kreseczka

natB niestety nie pomogę :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka