BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #901709 przez betka81
Ada na betę nie musisz być na czczo.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #901711 przez Ada2424

betka81 napisał: Ada na betę nie musisz być na czczo.

No to dobrze, pojadę sobie koło 10 to akurat ludzi mniej będzie niż z samego rana.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #901712 przez julka
Ada, nie musisz byc na czczo. Do zadnych badan poza cukrem i lipidami nie trzeba byc na czczo ;)
Trzymam kciuki! bedzie beta trzycyfrowa obstwiam :D

Karolina, nie mam pociecia od czego Cie bola piersi... mnie po Pregnylu bolaly okolo 10 dni. A co lagodzi bol? juz mowie: ibuprom, paracetamol, apap, ketonal ;) moze jakie okłady chlodne?

Gwiazdka, wlasnie chodzi o to ze niczego nie brakuje, a baba i tak marzy sobie po cichu os lubie, ale nie mozna naciskac. Chlop musi sam dojrzec, ale moze nigdy nie przyjsc mu to do glowy. Trzeba sie nauczyc tez olewac pesje otoczenia. Sama mieszkalam z M. bez slubu i bylo OK, teraz szczerze mowiac jest tak samo, nic sie nie zmienilo, wiec wiesz -jak go kochasz i on nie chce to daj mu taki prezent w postaci wolnego wyboru ;)

Boze, mam nadzieje ze nas juz nikt nie obdaruje ciuchami.... u nas raczej sie zabawki przynosi w pezencie dla bobasa.... za ciuchy pogryze, bo juz matka mi nakupiła pól sklepu....

Anabelle, Betka, no co moge powiedziec. Oby minąl ten trudny czas w Waszych związkach. Trzymam kciuki.

PS. Anabelle, jakby co to ja moge jechac z Toba i Antkiem na wakacje! :) naucze sie obslugi dziecka przy okazji :D

10 lata 5 miesiąc temu #901715 przez Karolincia
Julka mnie juz bola 13 dni :(( i raz bardziej raz mniej a od 3 dni mam sutki wyciagniete i biale grudki wokol nich . Moj Narzeczony nawet to sam zauwazyl i sie zmartwil ojj jak ja go mocno kocham :)

10 lata 5 miesiąc temu #901720 przez Anabelle
Julka no chyba bede musiała zrobić casting :D :D :D

Karolincia, no mi to przypomina pociążowe sutki takie białe kropki miały natłuszczać, a sutki były bardziej wyciągnięte - może to faktycznie reakcja na betę która opadła? Diabli wiedzą. Może zadzwoń do gina?

10 lata 5 miesiąc temu #901722 przez natB
Dzięki dziewczyny... kurde myślałam, że to częste przypadłości po ciążowe związane z tarczycą, ale widać że nie :/...

3mam kciuki za wszystkie testujące... ja mam zamiar zacząć kolejne starania po nowym roku, czyli chcę się załapać na mniej więcej listopad 2015 :D... a co 2 lata różnicy między maluchami powinna być ok :)

10 lata 5 miesiąc temu #901726 przez julka
Gwiazdka, ja chetnie przytulę ten detektor tetna od Twojego kolegi!!
szukalam na allegro, ale jakos nie widze w rozsadnej cenie :/

10 lata 5 miesiąc temu #901732 przez monique1983
Ada - trzymam mocno kciuki za jutrzejszą betkę, ale myślę, że to tylko formalność :) Mnie strasznie odrzuca od środków chemicznych do mycia łazienki, jak myłam umywalki ostatnio to myślałam, że puszczę pawika i słabo mi się zrobiło, musiałam natychmiast wyjść z łazienki. Na szczęście mój mąż wyrozumiały teraz i powiedział, żebym tego nie robiła i nie wdychała tej chemii, że sam to zrobi. Nie mogę teraz narzekać jak czuję się ostatnio słabo i zmęczona to pomaga w sprzątaniu, myje naczynia itp.

Anabelle, betka - mam nadzieję, ze u Was niedługo się wszystko ułoży, no cóż tak to z chłopami bywa :S

10 lata 5 miesiąc temu #901742 przez Ada2424
Panele położone :) pięknie wszystko wygląda. Jutro tylko listwy przypodłogowe i wstawienie mebli no i zaczynamy nasz pokój :) tak myslę jak Wam fotki wstawie z całego remontu jak aparat mam popsuty a z tel lipne wychodzą :dry:

Anabelle jutro sikaj i od razu dawaj wieści, ja czuje, że dołączysz do nas- marcówek :) trzymam kciuki!

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #901745 przez Anabelle
Ada jakby się udało, to bym się posikała ze szczęścia ;) Ale jestem raczej sceptyczna :(

10 lata 5 miesiąc temu #901747 przez Karolincia
Jeju...ból mi sie rozszedł pod doły pachowe ..! Zwariuje zaraz :(

10 lata 5 miesiąc temu #901752 przez julka
Karolina, a wzielas tabletke przeciwbolowa??? ....

10 lata 5 miesiąc temu #901753 przez Karolincia
Julio nie brałam ale jestem przerażona nie wiem co mi jest :(

10 lata 5 miesiąc temu #901754 przez julka
no to może bys wzięła?? co my Ci mozemy wiecej pomoc? A jutro dzwoń do ginekolożki.

10 lata 5 miesiąc temu #901760 przez betka81
Karolinka weź tabletkę tak jak Julka mówi połóż się do łóżka a jutro zadzwoń do ginekologa. Nie mam pojęcia od czego może być ten ból.

Bellla a właśnie bo Ty jutro testujesz na II kreski? No to rano czekamy :whistle: możesz się posikać ze szczęścia aby tylko siuśków na test starczyło. Ciekawa jestem co u Ciebie wyjdzie i trzymam kciuki, że ciąża

Ada to super, że mąż mimo muchów w nosie się sprawił i obyś w końcu dobiła do końca tego remontu :S bez większych pstryczków z mężem

Dzięki dziewczyny u mnie z mężem już nawet oki...
bo u mnie presja dr mojego M udziela się i mnie i jest nerwowo w domu....

Dobranoc do jutra!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka