- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zoi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Gwiazdka, z tymi zdjeciami maluchow to masz racje, to bardzo budujace:)
Jestem po ktg, oscylacje widze wieksze wiec mam nadzieje ze lekarz bedzie zadowolony; P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kurka chciałam iść na spacer ale pogoda nie teges tak dziwnie choćby lać miało

w ogóle dzisiaj naukę przedchrzcielną zaliczyć musimy a w sobotę chrzest
Karolincia szczerze? gdybyś miała dystans do siebie to byś po prostu olała to wszystko i była tutaj dalej. Przecież nie tak dawno była tu zwada awantura kurz i dym ale ucichło, każdy wypowiada swoje zdanie a czytający ma prawo 'wybiórczości' tego co chce czytać i to jest fajne

zoi kurka czy Ty widzisz swój suwaczek??????!!!!!! Ty już po prostu musisz chodzić niedospana

gwiazdka no i jest każdy inny i zawsze tak będzie, nic nie zdarza się dwa razy a schematy to sobie mogą w książkach pisać Ci wszyscy doktorkowie a organizm robi swoje

- ulka1983
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 130

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 21
Uleńko - bardzo Ciebie cenię, lubię. Wiem,że jesteś szczera i wszystko co piszesz jest prawdziwe. Nie chcę tracić z Tobą kontaktu i z niektórymi osobami z tego forum.
Jest mi przykro co tu na mój temat sądzą Kobiety, nic nie poradzę , że jestem wrażliwa.
To wiesz, że nic nie wiesz a pro po płci Twojego Dzidziusia

Trzymam kciuki i kibicuję, aby był Chłopiec

Ann - mam sentyment do tego forum, pare osób mi szczerze życzyło, a inne osoby jak widać tylko czekały aż mi się podwinie noga....Zobaczymy może zostane tutaj

- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Karolincia ja się już nie wypowiadam. Zrobisz jak zechcesz. Przymusu nie ma, każdy ma wolną wolę. Tylko widać, że ciągnie cię tu, że ciągle czytasz. Więc może podać sobie ręce na zgodę i puścić wszystko jak dorośli ludzie w niepamięć.
Ale słoneczko u mnie, cycamy się i idziemy na spacer.
- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 78
Julka - chciałam Ci napisać, że ja bardzo sobie cenię Twoją szczerość.
Ula - nie pisz głupot, nie wyobrażam sobie tego forum bez Twojej obecności tutaj.
Co do Joasi92 to jak dobrze pamiętam kojarzę ją z Marcówek 2015. Po pewnej niefortunnej bardzo wypowiedzi, spadła na nią fala krytyki i przestała wypowiadać się na forum, pewnie też dlatego teraz tak zaciekle broni innych osób, które zostały skrytykowane.
- majka1987gnoWlkp
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 105

Ann zazdraszczam sloneczka tez bym chciala a u nas dyszcz

Ulcia a ja wiem co bedziesz miala.... Naj slodszego bobasa na swiecie... Zdrowego, okraglutkiego po prostu ahhh

Zoi Ty zaraz za mna w kolejce jestes....

- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- ulka1983
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 130

Monia
dziewczyny odpiszę do was troszkę później bo muszę tej wyprawki szukać no i obiad a potem po Natalkę na autobus

- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
Sorry , ale widze , ze kreci cie ciagniecie tematu ktory dawno jest zamkniety na forum . Aaaa i wez nie pisz do mnie na priv i odpindol sie ode mnie , bo ja ci nic takiego nie pisalam a zes sie mnie czepila jak rzep psiego ogona , bo kiedys napisalam ci prosto z mostu co mysle....
Ja pierdziele ide z tego forum , bo serio kurwi**** dostane !!! A chyba KAROLA wiesz ze kobiet w ciazy tak samo w 3 trymestrze nie wolno denerowowac !!! Ot co !!
- majka1987gnoWlkp
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 105
- zoi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 32
majka, zapomniałam, jeszcze Ty..ufff

ulka, jakie przez Ciebie?! A z tą płcią, to rzeczywiście pojechali z diagnostyką

Karola, przecież wiesz, że z nami zostaniesz

aggi, więcej takich fot- miód ma moje skołatane nerwy

Chudzinka
A jak kogoś interesują wieści ode mnie z dołu:
mesy, ostatnie czego chcemy, to tego, żebyś się wkur*** i poszła rodzić bez nas

- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 143

Aggi, Moofka jak się miało tyle do nadrobienia to i poemat wyszedł

Gwiazdka dobrze, że wszystko ok u Was

Porto daj znać jak było z malutką na basenie

Anoda a "wtrącaj się" ile chcesz

Moof super rzeczy

Julka tort wygląda pysznie

Ann dobrze że poszła bez większego bólu

Pinezka fakt faktem, że byłam akurat w 4dc więc to chyba i czas był nie odpowiedni na to. Najbardziej mnie dziwi kwestia badań, że nie chcą ich zlecać

Pewnie niedługo zaczniesz przybierać na wadze, nie martw się

Ula synek potwierdzony? I chyba coś mi umknęło (chociaż czytam wszystkie posty), bo nie zauważyłam, by ktoś pisał o Twoich postach że nic nie wnoszą... Może spróbuj przejść się na jedne USG do innego lekarza który ma lepszy sprzęt by zerknąć kto tam siedzi? Pewnie wszyscy z otoczenia mówią, że chłopak bo tego Ci najbardziej życzą, a jeśli jednak będzie dziewczynka to też będą się cieszyć jak ją zobaczą. Będzie dobrze, jesteś pod kontrolą lekarzy

Dagnes kochana córunia chciała pomóc mamie z przewijaniem

Gosia nie wiem dokładnie jak to było u tej kuzynki, bo to już lata minęły, ale strasznie niezadowolona była, że tak wyszło. PS. Nie wiem dlaczego ale wydawało mi się że masz ciemne włosy

Mój dzisiejszy post też będzie bliższy poematu

Agni jaki uśmiech u Poli

Aggi ale słodko wygląda

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
Ja jak przyszlam na forum tez musialam sie dopasowac , a nie czekalam i wymuszalam , zeby ktos sie do mnie dopasowal....tez swoj opierdziel dostalam tu nie raz i co ....jakos nie wyciagam non stop starych brudow . Wiec jak KAROLA napisala cos co zirytowalo nie tylko JULKE niech wezmie to na klate a nie szuka winnuch teraz dookola.